New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Ako ispadnemo u prvoj rundi JR i Melo kolektivno u penziju, a mogu im se pridružiti Kidd i Prigioni.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Tragikomedija, 88 poena primiti od Bostona za 46 minuta je umjetnost, a jos vec umjetnost su procenti Mela, Kidda, JRa i Pabla.
Kako sam i ocekivao na pocetku serije ide ovo u 7 utakmica, nije iskljuceno ni da ispadnemo, sto svakako nisam ocekivao posle prve 3 utakmice.
Koji su ovo debili majko draga.
Kako sam i ocekivao na pocetku serije ide ovo u 7 utakmica, nije iskljuceno ni da ispadnemo, sto svakako nisam ocekivao posle prve 3 utakmice.
Koji su ovo debili majko draga.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Kakav vi tim imate i opet svi nesto hoce sami. Da su Melo i JR od pocetka ukljucili mozak sada bi bilo 4-0, ali meni jos bolje sto se oni prave poglupi i guraju neku individualnu statistiku.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Prvo da čestitam JRu, Melu, Kiddu, Prigioniju i ostalim koji su odigrali odlično
Drugo, ključni momenat u ovoj seriji je lakat Smitha.
Treće, trash talk... Jučer kada su pitali Smitha nešto oko Terryja on konj reče "Ko je to?" i slično. Nakon toga, K-Mart izjavljuje kako se treba obući za sahranu sutra i većina tima je obukla nešto crno. Zašto nam to treba? A da ne spominjem JRovu izjavu "Sutra bih bio na golfu da sam igrao".
Četvrto, Woody kralju smiri s izolacijama inače ćeš letiti laste ko oni plivači s starog mosta u Mostaru.
Peto, nema petog.
Eh, da. Vidim nešto onaj bot Crawford sere na kraju meča. Neka, neka. Dobiće oni svoje.
ČESTITKE BOSTONU NA POBJEDI!
Drugo, ključni momenat u ovoj seriji je lakat Smitha.
Treće, trash talk... Jučer kada su pitali Smitha nešto oko Terryja on konj reče "Ko je to?" i slično. Nakon toga, K-Mart izjavljuje kako se treba obući za sahranu sutra i većina tima je obukla nešto crno. Zašto nam to treba? A da ne spominjem JRovu izjavu "Sutra bih bio na golfu da sam igrao".
Četvrto, Woody kralju smiri s izolacijama inače ćeš letiti laste ko oni plivači s starog mosta u Mostaru.
Peto, nema petog.
Eh, da. Vidim nešto onaj bot Crawford sere na kraju meča. Neka, neka. Dobiće oni svoje.
ČESTITKE BOSTONU NA POBJEDI!
E bravo, hajd sad idemo dobiti u utakmici 6, ova serija ne smije ići u sedmu.Ian Begley @IanBegley 16m
JR Smith was asked if these last two #Knicks losses could be blamed on him. "Yeah, without a doubt." #Knicks
" onclick="window.open(this.href);return false;
Što će zaplatit u petak zbog ovoga, uh...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neće on ni vidjeti parketa, glupira se, a ionako je poglupCarlo je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bolje da ne zaplati i da se ne dopusti da jedan nebitan lik iznervira najboljeg igraca NYK i izbaci ga iz ritma.Carlo je napisao/la:
kako ce ga izbaciti iz ritma,kad Melo vec dvije utakmice ne moze da se sastavi,znaci ovo ga moze samo ubaciti u ritam ponovoNEZALAGANJE je napisao/la:Bolje da ne zaplati i da se ne dopusti da jedan nebitan lik iznervira najboljeg igraca NYK i izbaci ga iz ritma.Carlo je napisao/la:
Što će zaplatit u petak zbog ovoga, uh...Ovo sto je rekao Melu je samo znak koliko ga se plase i razmisljaju o njemu,pa pokusavaju sve i svasta...Treba igrati i dobiti tekmu,a likove poput Crawforda ignorisati,jer ce ih najvise boliti poraz,a ne neki udarci i sl. u toku tekme...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ciljao sam vise na neku glupost ala JR Smith ili neka tehnicka.A sto se tice ritma,velikim igracima ne treba mnogo da se vrate u njega!L-Train je napisao/la:kako ce ga izbaciti iz ritma,kad Melo vec dvije utakmice ne moze da se sastavi,znaci ovo ga moze samo ubaciti u ritam ponovoNEZALAGANJE je napisao/la:Bolje da ne zaplati i da se ne dopusti da jedan nebitan lik iznervira najboljeg igraca NYK i izbaci ga iz ritma.Carlo je napisao/la:
Što će zaplatit u petak zbog ovoga, uh...Ovo sto je rekao Melu je samo znak koliko ga se plase i razmisljaju o njemu,pa pokusavaju sve i svasta...Treba igrati i dobiti tekmu,a likove poput Crawforda ignorisati,jer ce ih najvise boliti poraz,a ne neki udarci i sl. u toku tekme...
nemas se ti onda sta brinuti za Mela,nije neki nasilnik dosad bio 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
AJmo Knicksi zgazite vcrs Zelenu gamad

- SheldonCooper
- Kontakt:
Knicksi ako večeras ne pobjede izgubit će seriju. Jednosatvno su se opustili i podcjenili Celticse nakon treće utakmice. JR je doprinjeo sa onom glupošću i suspenzijom kao i Melo sa forsiranjem i jednostvano budalasanjem.
Woods je najveći krivac, kao što je zaslužan za dobre partije tako je i kriv za loše. Ako nešto ne ide onda bi trebalo i nešto mjenjat.
Večeras je za nadat se da će Melo proigrat ili ako ne proigra da ne forsira, Cope bi trebao dobiti priliku za igru.
Timska igra a ne izolacija je ključ uspjeha
Woods je najveći krivac, kao što je zaslužan za dobre partije tako je i kriv za loše. Ako nešto ne ide onda bi trebalo i nešto mjenjat.
Večeras je za nadat se da će Melo proigrat ili ako ne proigra da ne forsira, Cope bi trebao dobiti priliku za igru.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
SheldonCooper je napisao/la:Knicksi ako večeras ne pobjede izgubit će seriju. Jednosatvno su se opustili i podcjenili Celticse nakon treće utakmice. JR je doprinjeo sa onom glupošću i suspenzijom kao i Melo sa forsiranjem i jednostvano budalasanjem.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo u perspektivi liči na nešto. Treba nastaviti sa ovakvom odbranom.
Odličan početak. Idemo nastaviti ovako!
moze li link normalnog strima,
ovaj na fulsportu je uzasan
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi koje sam ja probao su užasni.Torres_9 je napisao/la:moze li link normalnog strima,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.