juče prije početka utakmice,na areni sport dino selimović govori kako se finalizara dogovor oko puštanja većeg broja navijača Sarajeva i da koristi ovu priliku da to i najavi,sta je htio s time reći nije baš jasno,al je vrlo moguće da je "O" u pitanju!aS_Roma je napisao/la:cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Znaci makar do slova O tj slovo O kompletno i zdenka , mala zona nek se napravi sa vise policajaca i to je to ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne brini ti za nas, punili smo mi i kompletno koševo. Ne može se stadion prolagođavati Hordama, to da se zna. Oni sa zdenkom dobijaju mnogo više nego što bi trebali (5% po standardima UEFA za goste). Budite zadovoljni jer je situacija takva kakva je. Kapacitet Grbavice uslovljava sve, a ne znam dali uopšte sada može na Grbavicu stati više od 10.000 (obzirom da je zatvoren istok i donji dio juga).aS_Roma je napisao/la:cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Znaci makar do slova O tj slovo O kompletno i zdenka , mala zona nek se napravi sa vise policajaca i to je to ..
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ja msm da nije zatvoren donji dio juga samo nije bilo prilike da se napuni do ove tekme...Anonimac je napisao/la:Ne brini ti za nas, punili smo mi i kompletno koševo. Ne može se stadion prolagođavati Hordama, to da se zna. Oni sa zdenkom dobijaju mnogo više nego što bi trebali (5% po standardima UEFA za goste). Budite zadovoljni jer je situacija takva kakva je. Kapacitet Grbavice uslovljava sve, a ne znam dali uopšte sada može na Grbavicu stati više od 10.000 (obzirom da je zatvoren istok i donji dio juga).aS_Roma je napisao/la:cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Kad pocinje prodaja ulaznica i hoce li se moci naci zapad u slobodnoj prodaji?
1946
Ja bi bio presretan kad bi kojim slucajem savez barem dio novca koji bi se dobio u slucaju da nam se reprezentacija kvalfikuje na SP2014 u sta ne sumnjam da ce se destit, ulozio u Grbavicu, barem da se nesto osnovno uradi, istok osposobi.
Stadion je u ocajnom stanju, treba pod hitno nesto da se uradi.
Stadion je u ocajnom stanju, treba pod hitno nesto da se uradi.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 05 maj 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vazda oni kad imaju susnu godinu pocnu oko zdenke da se preseravaju. Hoce opet bojkot ko ce gledati ljutog rivala kako slavi titulu na derbiju. Jos su friske rane Zuban-dana. Zar da se ponovo to prozivljava. Odma im treba reci ne moze (mada ce im se nesto ovaj put ustupiti) i neka im Dino (Zijo) opet organizuj LED tv na sjeveru, lakse im je tako manje ce da boli.
Nevjerovatno je koliko su tihi. Samo kad se sjetim basta sarajevskih prosle godine. Te idemo po titulu, te sir Jovic, te gazimo, te sta ce Zeljo? Nema vise komiteta, nasa je titula, Said im nabio kompleks (jednim golom) i sta sve ne, sad izadjes u te iste baste i cujes ma je/bo ove kupovine ili se nista ne cuje ali se sa vremena na vrijeme naleti na ljude sa zanimljivim osmjehom na licu i vedrim raspolozenjem, u opustenoj atmosferi i veoma je lako za prepoznati da se radi o navijacima Zeljeznicara.
Nevjerovatno je koliko su tihi. Samo kad se sjetim basta sarajevskih prosle godine. Te idemo po titulu, te sir Jovic, te gazimo, te sta ce Zeljo? Nema vise komiteta, nasa je titula, Said im nabio kompleks (jednim golom) i sta sve ne, sad izadjes u te iste baste i cujes ma je/bo ove kupovine ili se nista ne cuje ali se sa vremena na vrijeme naleti na ljude sa zanimljivim osmjehom na licu i vedrim raspolozenjem, u opustenoj atmosferi i veoma je lako za prepoznati da se radi o navijacima Zeljeznicara.
ima li ikakvih naznaka da ce se radit sta na Grbavici , žalosno je gledat kako istiok zarasta , boze moj ako se ne moze uradit i nadogradit , hajde da sredimo sto imamo stolice da stavimo ???
PL BiH -1 je napisao/la:Vazda oni kad imaju susnu godinu pocnu oko zdenke da se preseravaju. Hoce opet bojkot ko ce gledati ljutog rivala kako slavi titulu na derbiju. Jos su friske rane Zuban-dana. Zar da se ponovo to prozivljava. Odma im treba reci ne moze (mada ce im se nesto ovaj put ustupiti) i neka im Dino (Zijo) opet organizuj LED tv na sjeveru, lakse im je tako manje ce da boli.

Prvo neznam, drugo DA...Head je napisao/la:Kad pocinje prodaja ulaznica i hoce li se moci naci zapad u slobodnoj prodaji?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
3-0 na derbiju ( Adilović, Svraka, Hodžić )
prvi iz ofsajda, drugi rukom, a treći majstorija ronalda aka are
prvi iz ofsajda, drugi rukom, a treći majstorija ronalda aka are

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
izgleda da nam Nyema odlazi iz Melbournea, bar je tako napisao na svom fb profilu, zna li neko gdje će ? 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
moja zelja za derbi.
Cijelu utakmicu dominiraju stvaraju prilike i onda mi u 86 dajemo gol iz nepostojeceg penala. Cijelu godinu pricaju kupujemo ,sudije pomazu ovo ono pa de da jednom se to i desi jos protiv njih ako bude ma kud ces bolje.
Cijelu utakmicu dominiraju stvaraju prilike i onda mi u 86 dajemo gol iz nepostojeceg penala. Cijelu godinu pricaju kupujemo ,sudije pomazu ovo ono pa de da jednom se to i desi jos protiv njih ako bude ma kud ces bolje.
Ode na odmor zavrsila im sezona hahaha.MEGABASS je napisao/la:izgleda da nam Nyema odlazi iz Melbournea, bar je tako napisao na svom fb profilu, zna li neko gdje će ?
ahaa, ne pratimo svi Australijsku ligu hahaterabajt je napisao/la:Ode na odmor zavrsila im sezona hahaha.MEGABASS je napisao/la:izgleda da nam Nyema odlazi iz Melbournea, bar je tako napisao na svom fb profilu, zna li neko gdje će ?

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mene samo raduje, sto ce supci morati napsti od prve minute, a to nama apsolutno odgovora. Pobjeda od 1:0 bi me najvise veselila, jer zna najvise da boli ( Samo malo nam je falilo
)
Nego, iskreno da se malo vratimo realnosti. Ipak, derbi kakav god da je, ipak je derbi. Napetost se vec sada osjeca, a kako ce tek biti u Srijedu. Volio bih da tom pobjednom obezbjedimo titulu, ali nece biti lako. Mene je vise strah tog razocarenja kod raja, ne gubitka titule, jer ista ne moze doci u pitanje, vec loseg rezultata u derbiju i ako ne krunisemo sve u Srijedu.
Velika se euforija zaista stvorila, a kada je euforija sve je moguce. Kako god, ocekujem od nase raje pakleno navijanje. Ko do sada nije navijao nekada sada navija. Ajde jedan mec, ali doslovno, mec bez sjedenja da odradimo SVI. Dajmo momcima pravo podrsku kakvu oni i zasluzuju, a za uzvrat BORBENOST nece sigurno izostati. Takoder bih volio, ako nista za ovaj mec, da se rijemo tog casual stila. Ko god ima kakav sal, zastavu, majicu (plavo-bijelu) neka ponese, da bude sve doslovno PLAVO - BIJELO. NEKA SE SUPCI USERU OD STRAHA....
[youtube][/youtube]
Da hoce samo zaigrati u kombinaciji, SVIJETLO PLAVO (Dres), TAMNO PLAVO (Sorc), BIJELO (Stucne).

Nego, iskreno da se malo vratimo realnosti. Ipak, derbi kakav god da je, ipak je derbi. Napetost se vec sada osjeca, a kako ce tek biti u Srijedu. Volio bih da tom pobjednom obezbjedimo titulu, ali nece biti lako. Mene je vise strah tog razocarenja kod raja, ne gubitka titule, jer ista ne moze doci u pitanje, vec loseg rezultata u derbiju i ako ne krunisemo sve u Srijedu.
Velika se euforija zaista stvorila, a kada je euforija sve je moguce. Kako god, ocekujem od nase raje pakleno navijanje. Ko do sada nije navijao nekada sada navija. Ajde jedan mec, ali doslovno, mec bez sjedenja da odradimo SVI. Dajmo momcima pravo podrsku kakvu oni i zasluzuju, a za uzvrat BORBENOST nece sigurno izostati. Takoder bih volio, ako nista za ovaj mec, da se rijemo tog casual stila. Ko god ima kakav sal, zastavu, majicu (plavo-bijelu) neka ponese, da bude sve doslovno PLAVO - BIJELO. NEKA SE SUPCI USERU OD STRAHA....
[youtube][/youtube]
Da hoce samo zaigrati u kombinaciji, SVIJETLO PLAVO (Dres), TAMNO PLAVO (Sorc), BIJELO (Stucne).

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 maj 2013, 18:22, ukupno mijenjano 3 puta.
- Imperator53
- Kontakt:
Valjda i na derbiju budemo igrali u onim dresovima kao protiv Olimpica,prejaki su.
I bilo bi dobro da Ara pocne tekmu,pokazao je da zna i da se moze od njega dosta ocekivat'.
Pobjeda je neminovnost.
I bilo bi dobro da Ara pocne tekmu,pokazao je da zna i da se moze od njega dosta ocekivat'.
Pobjeda je neminovnost.

TRPAJ TE LEVATE I DALJE,I DALJE !!!
I na kraju price ide ova:

Ali badava kad ce oni opet biti najbolji u drzavi, sto bi šef rekao "sampioni svemira", i sve te fore koje prosipaju za to im ide ovo --> Trofej
Svaki uspjeh Zelje je njihov neuspjeh, jer ce stalno zivjeti u toj zabludi da je sve namjesteno a da su oni zrtve svega.
Zeljo sampion ! - Ivo Andirć

Ali badava kad ce oni opet biti najbolji u drzavi, sto bi šef rekao "sampioni svemira", i sve te fore koje prosipaju za to im ide ovo --> Trofej
Svaki uspjeh Zelje je njihov neuspjeh, jer ce stalno zivjeti u toj zabludi da je sve namjesteno a da su oni zrtve svega.
Zeljo sampion ! - Ivo Andirć

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
evo jedne najnovije,100% na kraju sezone nam dolazi najmanje 6 novih igraca,znam da je jedan(10)iz Srbije ,i znam jos dvojicu iz nase lige obojica su krilni napadaci,Nyema bi isto mogao odigrati makar neke utakmice za nas kao posudjen igrac 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Kakve bombe bacaš. nismo pitari da mjenjamo 6 igrača svake godinezeljo1 je napisao/la:evo jedne najnovije,100% na kraju sezone nam dolazi najmanje 6 novih igraca,znam da je jedan(10)iz Srbije ,i znam jos dvojicu iz nase lige obojica su krilni napadaci,Nyema bi isto mogao odigrati makar neke utakmice za nas kao posudjen igrac
Sad nebi bilo lose dovesti par novih igraca, tanka nam je klupa pravo
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.