Urekao si Grizzliese.LBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
A imam ih da osvajaju jos dok je kvota 80 bila.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Urekao si Grizzliese.LBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
Dobićete vi ovu seriju,ali bitno je da se što više umorite za nas.Trebamo biti odmorni za Heata.Greivis je napisao/la:Urekao si Grizzliese.LBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?![]()
A imam ih da osvajaju jos dok je kvota 80 bila.
Zanimljivo...People up in arms about LeBron not getting unanimous MVP vote: Jordan once led the NBA in scoring on team that won 72 gms and he got 109/113
Mudro zboriš kolegaLBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
Može, i to ovako...LBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?

Haters gonna hate, pusti ihsombrero je napisao/la:Može, i to ovako...LBJ MVP je napisao/la:Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
[youtube][/youtube]
Smiješna mi slika, nije ništa ružno rečeno tu jbg tiCarlo je napisao/la:
Jučer rio nešto pametuje na temi Knicksa, a sad troluje. Pametno

doći će kad heat popušiNEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.
E ako jeste,nasao je vrijeme kad ce ga dobiti!Neutral je napisao/la:Da nije "popio" ban
U Vegasu proslavlja rodjendan Irvinga.NEZALAGANJE je napisao/la:Znam da je off,ali gdje nam je @adriano?Nema ga danima.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.