NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 02 maj 2013, 18:48

Vec gledam da sebi uzmem karte za koju utakmicu ove godine. Mada ne utakmicu Bears-a, jer su preskupi, i stvarno takve pare nebi dao ni za Celik. Mozda kad bi sam isao. Nego kontamo ja i buraz otici na koju utakmicu u Indianapilis, gdje su karte preko 50% jeftinije. Doduse jesu im za tekmu sa Denverom, karte napucane pravo. Najeftinija 218$, dok za ostale utakmice oko 50-70$.

Najvjerovatnije ce to biti tekma sa Seahawks-ima. Malo vidjeti Indianapolis, pa fino na tekmu u dvoranu sa 60.000 ostalih dusa. Pogotovo sto jos nisam bio niti u jednom 'dome' stadinu, pa da i to iskusim. A nisam jos vidio ni Indianapolis. :)
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 maj 2013, 19:43

kad_kako je napisao/la:Vec gledam da sebi uzmem karte za koju utakmicu ove godine. Mada ne utakmicu Bears-a, jer su preskupi, i stvarno takve pare nebi dao ni za Celik. Mozda kad bi sam isao. Nego kontamo ja i buraz otici na koju utakmicu u Indianapilis, gdje su karte preko 50% jeftinije. Doduse jesu im za tekmu sa Denverom, karte napucane pravo. Najeftinija 218$, dok za ostale utakmice oko 50-70$.

Najvjerovatnije ce to biti tekma sa Seahawks-ima. Malo vidjeti Indianapolis, pa fino na tekmu u dvoranu sa 60.000 ostalih dusa. Pogotovo sto jos nisam bio niti u jednom 'dome' stadinu, pa da i to iskusim. A nisam jos vidio ni Indianapolis. :)
Nije jeftino, ali nije ni preskupo za američke uvjete. Ne zaboravi da je Soldier Field dobro manji od Lucas Oil dome-a (mislim čak da je Soldier Field i najmanji NFL stadion) i takva mjesta koja u Dome-u koštaju ispod 100 $ uopšte ne postoje na Soldier Fieldu
Ako to izuzmeš, onda su cijene skoro pa identične. Colts: 98-136 $ , Bears: 104-163 $ . Ostala mjesta ne možeš porediti, zbog skroz drugačijeg rasporeda Club Seata-a.
Karte nisu jeftine nigdje gdje nije problem prodati stadion. Izuzeci su samo stadioni sa redovnim blackout-ima poput San Diega, Tampe, Jacksonvillea ili Nashville-a.
Ne znam da li si vidio šta su uradili u Washingtonu, to graniči sa kriminalom. Srušili su (da srušili - u pravom smislu te riječi) pola tribina u gornjem nivou da bi izbjegli blackoute! Ostale su samo ogromne rupe na nekada najvećem NFL stadionu :o

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 maj 2013, 19:54

jestamaji je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Vec gledam da sebi uzmem karte za koju utakmicu ove godine. Mada ne utakmicu Bears-a, jer su preskupi, i stvarno takve pare nebi dao ni za Celik. Mozda kad bi sam isao. Nego kontamo ja i buraz otici na koju utakmicu u Indianapilis, gdje su karte preko 50% jeftinije. Doduse jesu im za tekmu sa Denverom, karte napucane pravo. Najeftinija 218$, dok za ostale utakmice oko 50-70$.

Nije jeftino, ali nije ni preskupo za američke uvjete. Ne zaboravi da je Soldier Field dobro manji od Lucas Oil dome-a (mislim čak da je Soldier Field i najmanji NFL stadion) i takva mjesta koja u Dome-u koštaju ispod 100 $ uopšte ne postoje na Soldier Fieldu
Ako to izuzmeš, onda su cijene skoro pa identične. Colts: 98-136 $ , Bears: 104-163 $ . Ostala mjesta ne možeš porediti, zbog skroz drugačijeg rasporeda Club Seata-a.
Karte nisu jeftine nigdje gdje nije problem prodati stadion. Izuzeci su samo stadioni sa redovnim blackout-ima poput San Diega, Tampe, Jacksonvillea ili Nashville-a.
Ne znam da li si vidio šta su uradili u Washingtonu, to graniči sa kriminalom. Srušili su (da srušili - u pravom smislu te riječi) pola tribina u gornjem nivou da bi izbjegli blackoute! Ostale su samo ogromne rupe na nekada najvećem NFL stadionu :o
Evo bas danas gledao i za prve 3 domace Colts tekme, karte se mogu naci vec od 50-60$. Dok za Bearse jos nisu ni izasle, i sigurno ce tesko biti naci i te od 104$. Ovo iz iskustva govorim, jer prosle sezone smo pokusali ugrabiti ove najeftinije (ne znam jesu li bile oko 100 i prosle sezozne, zaboravio) Bears karte, ali nije bilo moguce.

Ma Bears-i da stave da su karte po 200$, opet bi to bilo rasprodano svaku tekmu, u to nema sumnje. Naravno da je standard zivota tamo daleko bolji, ali nije ni njima malo izvojiti 100-200$ za 1 utakmicu.

Mozda kad bi se samo islo, pa i nekako da se izdvoji 100-200$ za 1 kartu, ali nas ce ici najvjerovatnije 3-je, pa se bas i nebi isplatilo. Ovako cemo moci uzeti 3 karte skoro za vrijednost jedne Bears-a.
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 maj 2013, 22:08

Jets QB Geno Smith fires agents because he wasn't drafted 1st overall...
:lol: :lol:

Tacno s njima nije nikad dosadno...Jedva cekam drugo kolo kada cemo ih prizemljiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2013, 19:34

Ma Soldier Field je jedan od boljih stadiona ...nov je sto je najvaznjje..ovdje je tesko doci do ulaznica ebiga jako tssko....da je I veci stadion rasprodalo bi je..jednostavno ovo je Bears I Cubs town...pa zasto nasih navijaca ima skoro pa najvise na gostovanjima?..pa zbog ulaznica ebiga zato gdje god igramo na gostovanju puno nasih ebote..ovdje ne mogu naci iki su preskupe ulaznice pa srecu traze na gostovanjima haja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2013, 02:45

Ryan Clark izjavio da je Brady smijesan QB bez Welkera i da tada samo vidi duhove... :lol: :lol: :lol: :lol: Bas se pitam sta li je Clark u zivotu radio u periodu od 2001 do 2007. :? :?

Iskreno meni se svidja ova situacija, jer nas vecina podcijenjuje, a mnogi zaboravljaju da smo uzeli tri SB-a gdje su nam u napadu glavna oruzija bili Brown i Branch.

Izgleda da ce Abraham potpisati sa Titansima...Pravo mi krivo sto nismo jos ostvarili ovaj transfer, jer nam nedostaje samo jos jedan DE da bi kompletirali ekipu.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 maj 2013, 14:51

amerosm je napisao/la:Ryan Clark izjavio da je Brady smijesan QB bez Welkera i da tada samo vidi duhove... :lol: :lol: :lol: :lol: Bas se pitam sta li je Clark u zivotu radio u periodu od 2001 do 2007. :? :?

Iskreno meni se svidja ova situacija, jer nas vecina podcijenjuje, a mnogi zaboravljaju da smo uzeli tri SB-a gdje su nam u napadu glavna oruzija bili Brown i Branch.

Izgleda da ce Abraham potpisati sa Titansima...Pravo mi krivo sto nismo jos ostvarili ovaj transfer, jer nam nedostaje samo jos jedan DE da bi kompletirali ekipu.
Doduse, i jeste pravio duckove ispod OL kad smo gostovali Pittsburghu, nikog nigdje nije bilo.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2013, 19:44

@ randy

ma dobro desi se ponekad utakmica da Brady zakaze, ali mene nervira misljenje navijaca i analiticara koji kroz svoja pisanja misle da je Brady zavisio od Welkera. Pa Brady je i prije Welkera bio neko i nesto u NFL-u, a sada ispade u rangu Sancheza od kako je otisao Welker.

Ne znam za Vas, ali meni se ovo podcijenjivanje strasno svidja, jer niko na nas ne racuna, a ja mislim da smo jedina ekipa koja je vratila 22 od 24 proslogodisnja startera, a uz to imamo najboljeg trenera u ligi i sa Rodgersom najboljeg QB-a.

PS: Danas glavna vijest sto se Patriotsa tice je ta da BB nije poslusao svoje skaute prilikom drafta, i da je igrace birao sam po svojoj procjeni. Skauti su predlozili da se Collins i Harmon draft-uju izmedju 5 i 7 kruga, a znamo sta je BB uradio. Mislim da bi sada tu moglo doci do promjene osoblja i da ce se morati traziti novi skauti.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 maj 2013, 01:54

Rob Gronkowski injury: New England Patriots tight end will need 4th surgery...
:? :? ...Mislim da isti u sezoni 2014 vise nece biti clan Patriotsa, jer ne vjerujem da ce BB i Karft vise ovo trpjeti. Nadam se da ce biti spreman za pocetak sezone, a jedno je sigurno da ce propustiti TC kao i Hernandez.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 maj 2013, 21:09

Jim Wyatt ‏@jwyattsports 3m

WR Lavelle Hawkins has agreed to a two-year deal with the #Patriots. Was just released by #Titans last week
Ne vidim svrhu ovog transfera, no eto BB zna najbolje...Amendola, Edelman, Dobson, Boyce, Jenkins i Jonses. Kada ovaj nije uspio u Titansima nece ni kod nas. Bolje bi bilo da se je ovaj novac ulozio u odbranu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2013, 21:12

amerosm je napisao/la:
Jim Wyatt ‏@jwyattsports 3m

WR Lavelle Hawkins has agreed to a two-year deal with the #Patriots. Was just released by #Titans last week
Ne vidim svrhu ovog transfera, no eto BB zna najbolje...Amendola, Edelman, Dobson, Boyce, Jenkins i Jonses. Kada ovaj nije uspio u Titansima nece ni kod nas. Bolje bi bilo da se je ovaj novac ulozio u odbranu.
Čisto radi konkurencije u TC, borba za pozicije će biti jača, dakle ne mora da znači da će ući u roster od 53 igrača za početak sezone ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 10 maj 2013, 11:52

http://img837.imageshack.us/img837/7581/imgp1424q.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Smije li ko Maddena protiv mene? :mrgreen:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2013, 16:03

randy_moss je napisao/la:http://img837.imageshack.us/img837/7581/imgp1424q.jpg

Na rookie :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 10 maj 2013, 16:13

R.I.P ESPN America :cry:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 maj 2013, 17:49

Rodman je napisao/la:R.I.P ESPN America :cry:
Sta je bilo sa ESPN America ? Jesu li to ukinuli taj kanal ili su je tebi izbacili iz ponude na jednom od kablovskih operatera ? Hvala unaprijed na odgovoru.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2013, 17:59

amerosm je napisao/la:
Rodman je napisao/la:R.I.P ESPN America :cry:
Sta je bilo sa ESPN America ? Jesu li to ukinuli taj kanal ili su je tebi izbacili iz ponude na jednom od kablovskih operatera ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Do 31.7 će emitirati, a onda prestaje sa radom za područje kontinentalne Europe, jer je BT Sport otkupio ESPN kanale i prava za Europu i UK. Tako da će od augusta biti pokrenuti ovi BT Sport kanali za područje UK koji su dobili i jedan paket prava za Prem, ali i sve ostalo što je bilo u vlasništvu ESPN-a UK, tako i ESPN Americe ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 11 maj 2013, 06:43

Edin TM87 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:http://img837.imageshack.us/img837/7581/imgp1424q.jpg

Na rookie :lol:
Tjesi se mali :lol: :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 11 maj 2013, 14:49

Majku im, valjda arena ispostuje onu jednu tekmu sedmicno...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 11 maj 2013, 15:34

Broj utakmica, kvaliteta slike, različite emisije, college football.... Valja se naviknuti bez ESPN-A. :roll:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 11 maj 2013, 22:26

FIRST ROW here we come! :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []