Razlog:
Anon je napisao/la:Po meni to bi bio Mourinho, stim sto je on ptica selica i ne bi bilo dobro mijenjati trenera svake 2 godine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Anon je napisao/la:Po meni to bi bio Mourinho, stim sto je on ptica selica i ne bi bilo dobro mijenjati trenera svake 2 godine
Mač sa dvije oštrice..Mora mu se odati priznanje da je odradio odličan posao sa Evertonom i pokazao timovima kao QPR i sličnim kako se posluje,ali opet,nikada nije vodio veliki tim..Ono što mi se ne sviđa kod njega je to što zna nekad previše defanzivno igrati..Cartman je napisao/la:Sky tvrdi da ce objavit ime novog trenera u roku od 48 sati. Sve mi mirise na to da ce bit Moyes, ne bi bio odusevljen...
Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.Narin je napisao/la:Mač sa dvije oštrice..Mora mu se odati priznanje da je odradio odličan posao sa Evertonom i pokazao timovima kao QPR i sličnim kako se posluje,ali opet,nikada nije vodio veliki tim..Ono što mi se ne sviđa kod njega je to što zna nekad previše defanzivno igrati..Cartman je napisao/la:Sky tvrdi da ce objavit ime novog trenera u roku od 48 sati. Sve mi mirise na to da ce bit Moyes, ne bi bio odusevljen...
Nije ni Klopp bio do prošle godine, pa je evo u finalu, ni Mou nije bio do one sezone sa Portom, pa opet uze trofej, a Moyes je dobar u radu sa mladima, razvojem igrača, a sa malim budžetom je ostvario odlične rezultate u Premu, jedino mu na Anfieldu ne ideCartman je napisao/la: Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.
Da, ali sjecas se prve sezone Kloppa u LP? A neki, kao Mancini, nikad ne nauce kako se igra u tom takmicenju. Moyes je imao vrlo lose rezultate u Evropi, jednom su ispali u kvalifikacijama za LP, a jednom u pretkolu Uefa Cupa od nekih kloceva cini mi se. Moyes bi bio mali rizik po meni, Jose prakticki garantuje titule.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni Klopp bio do prošle godine, pa je evo u finalu, ni Mou nije bio do one sezone sa Portom, pa opet uze trofej, a Moyes je dobar u radu sa mladima, razvojem igrača, a sa malim budžetom je ostvario odlične rezultate u Premu, jedino mu na Anfieldu ne ideCartman je napisao/la: Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.
Atmosfera k'o kad je umro Tito.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja sam u šoku.Trenutno ne mogu ništa više napisat.
HAR REDNAP NAM TREBA I TAKO CE I BITIggmu92 je napisao/la:Ne mogu Mourinho i Fergie u istom klubu nema teorije.
Obadvojica su živac sami po sebi ,ne bi to išlo realno.
Nekako bi Klopa najviše volio vidjet na klupi..
Ne volim Moyesa jer igra zatvoreniju formaciju ,volio bih gledati United u ofanzivi non stop ,sigurno igrače za to imamo a trener je Klopp za toga bez dileme.
Mou ne bi bio loš ,i ne bi me čudilo da je to sve bio dog između njega i SAF oko Reala ,kad će se ovaj povuć i sve to ,nekako mi djeluje previše koincidencije, ali eto ,pred nama je ,samo se nadam pravom izboru.
Pripremam ispit pa nemam vremena isčitavati forume vezane za dragi nam klub, koji su vjerujem preplavnjeljeni diskusijom o odlasku najvećeg ikada! I sa vremena na vrijeme dođem pročitat neki post na ss.ba. I ovo je prvi post koji me je nasmijao od jutrosrio_Ferdy88 je napisao/la:E Fergie, Fergie, šta sve nećeš uraditi samo da ne dovedeš veznjaka
I stavio je sliku svoju sa Fergusonom.Thanks for everything, Boss.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.