Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la mandraX » 08 maj 2013, 12:25

Nije Murinho za Utd-a.

Razlog:
Anon je napisao/la:Po meni to bi bio Mourinho, stim sto je on ptica selica i ne bi bilo dobro mijenjati trenera svake 2 godine

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 maj 2013, 12:28

Mislim da se Mou ishodao. Osvojio mnogo sa razlicitim klubovima te sada zeli negdje zasjest i napraviti kao svoju "eru". Nesto slicno sto wenger radi ili ferguson uradio.

Gdje god da ode mislim da ce ostati duzi niz godina.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2013, 12:29

E Fergie, Fergie, šta sve nećeš uraditi samo da ne dovedeš veznjaka :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 12:29

Sky tvrdi da ce objavit ime novog trenera u roku od 48 sati. Sve mi mirise na to da ce bit Moyes, ne bi bio odusevljen...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 12:31

Cartman je napisao/la:Sky tvrdi da ce objavit ime novog trenera u roku od 48 sati. Sve mi mirise na to da ce bit Moyes, ne bi bio odusevljen...
Mač sa dvije oštrice..Mora mu se odati priznanje da je odradio odličan posao sa Evertonom i pokazao timovima kao QPR i sličnim kako se posluje,ali opet,nikada nije vodio veliki tim..Ono što mi se ne sviđa kod njega je to što zna nekad previše defanzivno igrati..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 12:32

Narin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sky tvrdi da ce objavit ime novog trenera u roku od 48 sati. Sve mi mirise na to da ce bit Moyes, ne bi bio odusevljen...
Mač sa dvije oštrice..Mora mu se odati priznanje da je odradio odličan posao sa Evertonom i pokazao timovima kao QPR i sličnim kako se posluje,ali opet,nikada nije vodio veliki tim..Ono što mi se ne sviđa kod njega je to što zna nekad previše defanzivno igrati..
Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2013, 12:37

Cartman je napisao/la: Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.
Nije ni Klopp bio do prošle godine, pa je evo u finalu, ni Mou nije bio do one sezone sa Portom, pa opet uze trofej, a Moyes je dobar u radu sa mladima, razvojem igrača, a sa malim budžetom je ostvario odlične rezultate u Premu, jedino mu na Anfieldu ne ide :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 12:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Upravo to. Plus nije nikad bio u Ligi Prvaka, a svi znamo koliko je vazno iskustvo u tom takmicenju.
Nije ni Klopp bio do prošle godine, pa je evo u finalu, ni Mou nije bio do one sezone sa Portom, pa opet uze trofej, a Moyes je dobar u radu sa mladima, razvojem igrača, a sa malim budžetom je ostvario odlične rezultate u Premu, jedino mu na Anfieldu ne ide :mrgreen:
Da, ali sjecas se prve sezone Kloppa u LP? A neki, kao Mancini, nikad ne nauce kako se igra u tom takmicenju. Moyes je imao vrlo lose rezultate u Evropi, jednom su ispali u kvalifikacijama za LP, a jednom u pretkolu Uefa Cupa od nekih kloceva cini mi se. Moyes bi bio mali rizik po meni, Jose prakticki garantuje titule.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 maj 2013, 12:42

Umirovljuje se najveći trener ikada.Iako mi je United jedan od najmržih timova,Fergusona se mora poštivat,institucija.Otkad znam za sebe čovjek je na ovoj klupi.Ferguson=Manchester United.Jednostavno ne mogu zamislit da ih netko drugi vodi.Respect za sve što je dao nogometu.

Što se tiče naljednika,mislim da će to biti Moyes ili Solskjaer.

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 08 maj 2013, 12:45

Ne mogu Mourinho i Fergie u istom klubu nema teorije.
Obadvojica su živac sami po sebi ,ne bi to išlo realno.
Nekako bi Klopa najviše volio vidjet na klupi..
Ne volim Moyesa jer igra zatvoreniju formaciju ,volio bih gledati United u ofanzivi non stop ,sigurno igrače za to imamo a trener je Klopp za toga bez dileme.
Mou ne bi bio loš ,i ne bi me čudilo da je to sve bio dog između njega i SAF oko Reala ,kad će se ovaj povuć i sve to ,nekako mi djeluje previše koincidencije, ali eto ,pred nama je ,samo se nadam pravom izboru.
United, United, top of the league!

>> Manchester United! <<

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 maj 2013, 12:46

Ja sam u šoku. :shock: Trenutno ne mogu ništa više napisat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 12:47

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja sam u šoku. :shock: Trenutno ne mogu ništa više napisat.
Atmosfera k'o kad je umro Tito. :D

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 08 maj 2013, 12:50

ggmu92 je napisao/la:Ne mogu Mourinho i Fergie u istom klubu nema teorije.
Obadvojica su živac sami po sebi ,ne bi to išlo realno.
Nekako bi Klopa najviše volio vidjet na klupi..
Ne volim Moyesa jer igra zatvoreniju formaciju ,volio bih gledati United u ofanzivi non stop ,sigurno igrače za to imamo a trener je Klopp za toga bez dileme.
Mou ne bi bio loš ,i ne bi me čudilo da je to sve bio dog između njega i SAF oko Reala ,kad će se ovaj povuć i sve to ,nekako mi djeluje previše koincidencije, ali eto ,pred nama je ,samo se nadam pravom izboru.
HAR REDNAP NAM TREBA I TAKO CE I BITI

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 maj 2013, 12:56

Ja sam sinoć desetak puta čitao ono s telegrafa. Sad dodjem s prakse, i vidim oficijalno. Nisam došao sebi jedno pola sata. Nekad se moralo desiti, kako god okreneš. Samo nek je zdrav i živ. Što se tice nasljednika, mislim da ce biti Moyes. Pritisak na njemu ce biti ogroman, mada mislim da ce on jedno dvije godine glumiti tu glavnog. Glavni ce biti do kraja zivota SAF i on ce se sve pitati, sve dok i Moyes ne uleti malo u štos. Eto toliko, sad odoh lec, ne mogu gledat vise ovo.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 maj 2013, 12:58

Hvala Fergiu za sve, čovjek 24h dnevno živi za United, legenda. Bit će neobično vidjet nekog drugog na klupi voljenog nam kluba ali šta je tu je. Ko god došao želim mu sreću i da nastavi Fergusonovim putem
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 maj 2013, 13:12

Kakav crn i neobican dan za fudbal generalno. Nama neutralnim posmatracima bice jako neobicno gledati United bez skota. :)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 08 maj 2013, 13:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:E Fergie, Fergie, šta sve nećeš uraditi samo da ne dovedeš veznjaka :mrgreen:
Pripremam ispit pa nemam vremena isčitavati forume vezane za dragi nam klub, koji su vjerujem preplavnjeljeni diskusijom o odlasku najvećeg ikada! I sa vremena na vrijeme dođem pročitat neki post na ss.ba. I ovo je prvi post koji me je nasmijao od jutros :lol: Big name singin' će biti njegov povratak nakon što uvidi da ne može bez Manchester Uniteda, tamo nekad na prelaznom roku :lol:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 maj 2013, 13:25

Kako ovo sada ide? Jel` United i dalje igra fudbal ili sta? :)

Malo sale u najcrnjem danu, gori mi nije dugo svanuo. Sinoc smo svi jedni druge ovdje uvjeravali kako je sve samo patka. Znali smo da dan mora doci, da ce i on otici ali isto kao da smo ocekivali da ce to biti u domennu SF-a. Ono, SAF od 90 godina sjedi na klupi Uniteda. :(

Siguran sam da je Moyes nasljednik mada bih najvise volio Klopp-a ili Mourinha. Prvog je u ovom trenutku nemoguce uzeti dok je drugi, prema pisanju medija, vec rezervisan od strane Romana.

Boze pomozi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 13:26

Ronaldo na twitteru :
Thanks for everything, Boss.
I stavio je sliku svoju sa Fergusonom.
Nego,niko od igrača se još nije izjasnio..Obično Ferdinand prvi napiše nešto ili na fb ili na twitteru,ili Rooney,ali za sada ništa..Čuo sam da je dosta igrača plakalo kada im je Ferguson saopštio da ide u penziju..

slika
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 08 maj 2013, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 maj 2013, 13:27

Je li ovo fakat zvanično od strane kluba ili? :shock: :o

De nek me neko uputi jbt, pripremam rimsko prokleto pravo pa nemam bas vremena da čitam cijelu ovu temu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.