Olimpik Sarajevo

open
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la open » 06 maj 2013, 02:38

arhimed89 je napisao/la:
open je napisao/la:Boga mi dobro kažeš majstore. Krenem ja lijepo, opušteno, a onda naletim na ponešto i nikako da iskuliram. Mada se stvarno trdudim. Pustim, pustim i onda puknem, ali ako popustiš, ono se digne, počne prijetiti i slično. Zato je teško stati, ali evo obećanja za pravu raju. Trudit ću se ne unositi nemir. Pozdrav Gračanici.
Ma ima na forumu raznih mentalnih sklopova,od onih koji mrze Gracica do onih koji mrze sve u vezi tudjeg napretka.
Ziv ti i zdrav bio i cesce nam pisi informacije iz kluba.U gornjem postu sam pisao sta me zanima i tak,suska li se sta :)
I kakav je sad status Subasica,jel on zvanicno prodan?

Ne znam jesi zapazio, ali ja sam jedan od onih koji se kloni priče o Graciću. Niti ga branim niti ga kudim, tako da i ne napadam one koji misle ovo ili ono o njemu. Meni smetaju neke druge stvari, ali nije to bitno.

Od informacija koje si pitao sada ti mogu reći za Subašića da je produžio ugovor sa Olimpicom na duži period, a onda je posuđen Dresdenu do ljeta 2014. Olimpic dobija neke tranše u novcu, ne znam tačno koliko.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 maj 2013, 19:29

cestitke vukovi
tri vrijedne bobe :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 maj 2013, 19:46

Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi na teškom gostovanju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 08 maj 2013, 19:46

Bravo Vukovi moji. Samo naprijed. Cilj je sve bliže.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 08 maj 2013, 21:04

I od mene čestitke. Ovo izgleda sve ozbiljnije, posebno što znam da je znojem i borbom stigla pobjeda.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 08 maj 2013, 21:06

Idemo vukovi.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 maj 2013, 22:30

svejedno je napisao/la:Idemo vukovi.
IDEMO,EVROPA ceka najpošteniji klub u BiH-šaljem čestitke igracima i st.štabu i naravno našem predsjedniku g.Nijazu Gracicu i njegovim saradnicima i zato veliki pozdrav iz Australije

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 maj 2013, 22:35

pabizo je napisao/la:
svejedno je napisao/la:Idemo vukovi.
IDEMO,EVROPA ceka najpošteniji klub u BiH-šaljem čestitke igracima i st.štabu i naravno našem predsjedniku g.Nijazu Gracicu i njegovim saradnicima i zato veliki pozdrav iz Australije

Hahhahha ova ti je dobra. :lol: Vidi se da zivis u Australiji :lol:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 08 maj 2013, 22:55

Boga mi ti Pabizo dobro vidiš iako si daleko. Svaka čast buraz. Nigdje pomoći sudija, a odmogli su itekako i opet je jedan mali klub u vrhu.

Zanimljiva je ova gostujuća tabela, a neki se još čude gostujućim pobjedama.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 maj 2013, 14:18

Evo čitam zadnja dva broja jedinih naših sportskih novina i nikakvih najava za zadnje dvije utakmice Olimpica.Zaista su novinari ovog lista postali dno dna.A kada treba tražiti platu prvi su.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 18:45

@open
U Prresu je novinar samo napisao ono sto je javna tajna odnosno sto nrmalan svijet vidi sta se desava u PL.Oni su samo kao primjer uzeli utakmicu Slavija-Olipik.Pa sta ti ocekujes da uprave potvrde to sto je napisano ili jos bolje da naprave ugovore kao prije par sezona cini mi se Leotar,pa jos da ovjere po mogucnosti kod notara ili sudu,pa naravno da ce dematovati!Ko jos sta priznaje u lopovskoj drzavi?Meni je drago da je uopste neko spomenouo da se ovakve stvari desavaju u PL,a sto su kao primjer uzeli ova dva tima to je druga stvar.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 maj 2013, 18:49

Bijeljina055 je napisao/la:@open
U Prresu je novinar samo napisao ono sto je javna tajna odnosno sto nrmalan svijet vidi sta se desava u PL.Oni su samo kao primjer uzeli utakmicu Slavija-Olipik.Pa sta ti ocekujes da uprave potvrde to sto je napisano ili jos bolje da naprave ugovore kao prije par sezona cini mi se Leotar,pa jos da ovjere po mogucnosti kod notara ili sudu,pa naravno da ce dematovati!Ko jos sta priznaje u lopovskoj drzavi?Meni je drago da je uopste neko spomenouo da se ovakve stvari desavaju u PL,a sto su kao primjer uzeli ova dva tima to je druga stvar.

Ne očekujem ja ništa druže. Ti potenciraš nagađanja novinara, a u ćošak guraš izjave uprava. U najmanju ruku su ravnopravni. Nego, iz teksta vidljivo da se radi o novinaru koji pati za Borcem. Ostalo su nagađanja.

Inače, dolazi ti Olimpic u Bijeljinu i vidjet ćeš štima li Olimpic utakmice. Nadam se da ćeš onda reći istinu, nakon svega, jer kao eto poznaješ događaje u svom klubu.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 maj 2013, 18:57

open je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:@open

Ne očekujem ja ništa druže. Ti potenciraš nagađanja novinara, a u ćošak guraš izjave uprava. U najmanju ruku su ravnopravni. Nego, iz teksta vidljivo da se radi o novinaru koji pati za Borcem. Ostalo su nagađanja.

Inače, dolazi ti Olimpic u Bijeljinu i vidjet ćeš štima li Olimpic utakmice. Nadam se da ćeš onda reći istinu, nakon svega, jer kao eto poznaješ događaje u svom klubu.
Iskreno receno mene toliko i neinteresuje sto su naveli ova dva kluba,jel ima ociglednijih primjera poput GOSKA,vec to sto je neko stisnuo petlju i javno napisao u medijima nesto sto je ocigledno!Nisam siguran da bi Avaz ovako nesto smio napisati.Konkretno protiv Olimpika nemam nista,ali eto oni su uzeli od mnogih utakmica bas tu.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 maj 2013, 19:00

Opet si u zabludi, ali uživaj. Čuj očigledno. Nema svrhe objašnjavati. Sretno.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 maj 2013, 18:17

Siroki vodi protiv Borca 3:0, ako Borac izgubi uz vas danasnju pobjedu blizi ste europi !

Morate pobjediti Zrinjskog, da gledamo tri sarajevska kluba u europi. :mrgreen:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 maj 2013, 18:27

A i niste za europe kada ne mozete pobjediti momcad koja je ove sezone gubila i od travnika i goska kuci i to ubijedljivo!
Dajte gol,volio bi i vas jednom viditi na euro sceni za promjenu!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 maj 2013, 18:28

Ajde olimpice daj gol za evropu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 maj 2013, 18:31

terabajt je napisao/la:Ajde olimpice daj gol za evropu.
Daj go da ja dobijem pare, a za evropu cemo lako :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 maj 2013, 18:32

Siroki - Borca 4:0

Vukovi na vas je red !

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 maj 2013, 18:34

Ajmo Olimpik ocemo pobjedu
bolje vi nego Borac u Evropii
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.