FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

_plavac_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la _plavac_ » 12 maj 2013, 00:00

Sampione olee olee oleeeee.... :D
Sretan sam ko malo dijete.
Cestitke nasim fudbalerima koji su iznijeli veliki teret ove sezone a nasim povrijedjenim momcima zelim sto brzi oporavak,cestitke strucnom stabu a posebno sefu AMARU OSIMU na tituli! Veliku stvar su napravili 8-)
Zadnja izmjena: _plavac_, dana/u 12 maj 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 maj 2013, 00:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:Cestitke na zasluzeno osvojenoj tituli ;) Nadam se da ce i moje Sarajevo krenuti nekim svjetlijim putem i ocisti se od onih lopova predvodjenim sir Redzepagicem i njegovim amaterima koji sebe nazivaju fudbalerima :evil: :evil:
Potpisujem svaku riječ. :!:

Svaka čast Željovci, sretno u LP. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 maj 2013, 00:02

Kolko bi samo zagrlila Osima,on nije svjestan koliku nam srecu poklanjaju svake godine :D

u subotu treba bit puno znaci da im se zahvalimo na svemu ! Presretna sam znaci,nema rijeci :D :D :D :D :D

Šampioni!!!!

hvala momci na cestitkama !
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 maj 2013, 00:03

jos kup
NO PYRO NO PARTY

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 maj 2013, 00:12

Cestitke Zelji na osvojenoj tituli i puno srece u europi.. i u izvlacenju protivnika, a i na terenu ;)

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 12 maj 2013, 00:15

titula i ove godine,kup kako god zavrsio u subotu svi na grbavicu da se zahvalimo momcima i amaru za sve ove godine
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:18

:) pozz svima , i cestitke naravno na TITULI ! presretan sam kao svi vi !!
ee sada , gdje ce mo igrati evropu ? jel opet moramo na Kosevu :( ???? da li je moguce da se Grbavica sredi makar neki minimum uslovi da se steknu , da li je moguce da se stolice stave na istok ? i na jug ( gdje nema ) da bi se ispunili neki uslovi !! JER TU JE NAS DOM TU SMO NAJJACI !!!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 maj 2013, 00:30

pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
FORZA MARŠAL !!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 maj 2013, 00:35

Pojacanja za Evropu (nesto ozbiljnije) , sta vi mislite ocel biti sta ili sve iz PL???
>>No body likes us but we dont care<<

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 maj 2013, 00:39

D€LUX je napisao/la:Pojacanja za Evropu (nesto ozbiljnije) , sta vi mislite ocel biti sta ili sve iz PL???
Ma kakva PL, sigurno nece odavde..., a pojacanja ce biti to je neminovno!

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:41

hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!
ima jedna poslovica " zrno do zrna pogaca , KAMEN NA KAMEN PALACA <<< e ovo bi nas trebalo zanimat !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 maj 2013, 00:42

samo sabura ljudi ;)

od meca do meca, pa do priprema, nema zurbe ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 maj 2013, 00:46

aammiirr je napisao/la:
hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu :roll:

čestitke na tituli ;)
za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!

može, al kod nas ne može :D

a svake godine UEFA pooštri pravila vezana za stadione, tako da će se za koju godinu moći igrati samo u Zenici ukoliko se ne poduzme nešto na tom planu u gradu Sarajevu ;)
FORZA MARŠAL !!!

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 00:51

hodža je napisao/la:
aammiirr je napisao/la:

čestitke na tituli ;)

može, al kod nas ne može :D

a svake godine UEFA pooštri pravila vezana za stadione, tako da će se za koju godinu moći igrati samo u Zenici ukoliko se ne poduzme nešto na tom planu u gradu Sarajevu ;)
:D sta da ti pricam moj Efendija toga me najvise strah , jeer kod nas se bukvalno nista ne radi !! od reflektora stojimo .... pa ako ne mozes pravit stadin , daj da sredimo to sto imamo da bude ko "bombona"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 maj 2013, 00:53

Nikakve koristi nemaš od tog "sređivanja" jer i da uradiš neke kozmetičke korekcije stadion opet neće zadovoljavati osnovne uslove.Nije to samo stolice i igramo evropu.Da je tako onda bi se evropske utakmice komotno igrale na Otoci.
DRUG NEBI TI PUNCA

aammiirr
Kontakt:

Post Postao/la aammiirr » 12 maj 2013, 01:01

bagrcavi je napisao/la:Nikakve koristi nemaš od tog "sređivanja" jer i da uradiš neke kozmetičke korekcije stadion opet neće zadovoljavati osnovne uslove.Nije to samo stolice i igramo evropu.Da je tako onda bi se evropske utakmice komotno igrale na Otoci.
Stadion mora imati najmanje 3 000 natkrivenih sjedećih mjesta, sobu za prvu pomoć, prikladne uslove za medije (kabine za prenose, opremu za prenose i sala za press konferencije). Teren sa prirodnim ili umjetnim travnjakom propisane veličine. Potvrdu o sigurnosti od lokalnih vlasti i plan za evakuaciju u slučaju nesreće. neznam koliko je ovo tacno :) ali ako je samo to , sta mi to imamo , sta nemamo ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2013, 01:06

VIdite nesto. Grad Sarajevo, kanton, federacije sigurno Zelji nece praviti stadion, ne samo jer nisu u mogucnosti, vec bi bila diskriminacija prema drugim. (naravno, znate prvenstveno na koga mislim) Dakle, sto se toga tice, sve pada u vodu.

Druga stvar, Zeljo apsolutno nema sredstava da ulaze bilo sta u stadion Grbavica. Tako je, kako je. Da nam je mozda posjeta svaki mec 10.000, pa bi se samo u tom slucaju dalo nesto razmisliti, ali ovako gdje imas 2.000 bolesnika, skoro pa nikako.

E sada, po meni postoje samo dvije opcije. Prva, da se grad Sarajevo vise trne prema sportskim okvirima i da se napravim ili renovira stadion Kosevo, pa da Zeljo i Sarajevo igraju utakmice na istom. Nesto slicno kao (Roma i Lazio, Inter i Milan). Mozda cak malo i nerealnija opcija bi bila, da Zeljo proda stadion Grbavica, pa ulozi taj novac u renoviranje stadiona Kosevo (naravno da Zeljo bude vecinski vlasnik, a da se grad odrekne istog). Dakle, nemojte sada ovo bukvalno svatati, jer su ovo sve neke zamisli, kako bi to zapravo moglo u teoriji, a sada da li to moze u praksi, ne znam iskreno...

Druga opcija bi bila, da Zeljo uspije privuci nekog veoma jakog sponzora, koji bi bio spreman uloziti novac u nas klub. Zasto da ne? Liga jeste, nula u pogledu na evropu, ali evo zadnje 4 godine haramo, sto znaci da bi neki, moguci, potencijalni sponzor imao koliko, toliko sigurnost u ovaj klub. Nasao sam price da Gredic pokusava "nekog" velikog sponzora privuci, a koliko cemo imati hajra od toga, vidjet cemo. Nadajmo se da ce uspijeti covjeku poci za rukom....

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 12 maj 2013, 01:17

Grbavica će se početi praviti tek kad joj i FSBiH oduzme licencu. To je moje mišljenje, jer ovako iz godine u godinu sve se nešto priča, obečava, a niko da uradi nešto konkretno.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 12 maj 2013, 01:38

kad smo kod stadiona, da ima kod nas sposobnih ljudi i da se na vrijeme razmišljalo mogao je projekat novog stadiona biti predstavljen i na sarajevo business forumu koji se održava u petak, a za subotu su planirani obilasci lokacija i firmi koje su prezentirale projekte, i onda ih lijepo dovedemo na stadion, ponese ih atmosfera uz mogućnost zarade...

e sad naravno da šansa da na taj način nađemo nekog ko je spreman uložiti novac nije prevelika, možda je 2%, možda 10%, možda 30%, ali ovako je 0%, možda se još uvijek neka posjeta neformalna može izlobirati, ali to neko iz kluba mora pokrenuti

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 maj 2013, 01:48

DzoleZeljo je napisao/la:VIdite nesto. Grad Sarajevo, kanton, federacije sigurno Zelji nece praviti stadion, ne samo jer nisu u mogucnosti, vec bi bila diskriminacija prema drugim. (naravno, znate prvenstveno na koga mislim) Dakle, sto se toga tice, sve pada u vodu.

Druga stvar, Zeljo apsolutno nema sredstava da ulaze bilo sta u stadion Grbavica. Tako je, kako je. Da nam je mozda posjeta svaki mec 10.000, pa bi se samo u tom slucaju dalo nesto razmisliti, ali ovako gdje imas 2.000 bolesnika, skoro pa nikako.

E sada, po meni postoje samo dvije opcije. Prva, da se grad Sarajevo vise trne prema sportskim okvirima i da se napravim ili renovira stadion Kosevo, pa da Zeljo i Sarajevo igraju utakmice na istom. Nesto slicno kao (Roma i Lazio, Inter i Milan). Mozda cak malo i nerealnija opcija bi bila, da Zeljo proda stadion Grbavica, pa ulozi taj novac u renoviranje stadiona Kosevo (naravno da Zeljo bude vecinski vlasnik, a da se grad odrekne istog). Dakle, nemojte sada ovo bukvalno svatati, jer su ovo sve neke zamisli, kako bi to zapravo moglo u teoriji, a sada da li to moze u praksi, ne znam iskreno...

Druga opcija bi bila, da Zeljo uspije privuci nekog veoma jakog sponzora, koji bi bio spreman uloziti novac u nas klub. Zasto da ne? Liga jeste, nula u pogledu na evropu, ali evo zadnje 4 godine haramo, sto znaci da bi neki, moguci, potencijalni sponzor imao koliko, toliko sigurnost u ovaj klub. Nasao sam price da Gredic pokusava "nekog" velikog sponzora privuci, a koliko cemo imati hajra od toga, vidjet cemo. Nadajmo se da ce uspijeti covjeku poci za rukom....
dosad si imao dobre postove al si ovo bubnuo skroz....izbrisi post majke ti- da ti ne objasnjavam gdje si sve fulio...
ovo je klasican primjer kad se mahalci prave ekspertima u stvarima o kojim pojma nemaju... DOSTA JE DA MAHALA PRICA I PRAVI SE ZNALAC... dosad sam stvarno sutio kad se bubalo o marketingu i pravnim stvarima reko ajde skontace al ovaj post.... ovaj post ne mogu pustiti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.