FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2013, 15:28

bacelonafan je napisao/la: ja se zacudio da bi Bayern dao za ovog kloca tolike pare,al reko mozda je bio Pepova zelja,samo da ne dodje u Barsu nek ide gdje hoce
Najvjerovatnije dolazi u Barcu. Možda sa onog sportskog aspekta jeste mačak u vreći, ali sa financijskog bi mogao biti i zlatni rudnik. Zato će ga naš vrli predsjednik dovesti.
Don't hate what you don't understand.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 maj 2013, 15:32

Fabregas je vrlo dobar igrac, kojeg yebe pozicija u timu koju nikako da mu pronađu...Tito ga gura na neke lijeve pozicije (neke lažne devetke, lažne desteke, pic.ke materine) i onda jbg ispada izgubljen na terenu....dragi Vilanova, tvoj je posao da mu nađeš adektavnu poziciju u timu, zato si placen i odgovoran.
I naravno, da se onda postavlja logicno pitanje Koji su ga q ikako dovodili ako mu ne mogu nacin pozicije odakle najbolje djeluje, odakle tim ima najviše koristi od njega....još samo da ga stave na beka ili stopera pa da bude kompletan cirkus sa njim.
A sjetimo se citave sapunice oko njega, prije nego što ce doci :oops: i sad je ocjena 6 na kraju sezone :oops: :oops:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 maj 2013, 15:38

xaviesta je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: pa ne moze uglavnom biti u ragnu sa flopom alexisom ,songom (koji gotovo nikako nije igro ),montoyom i alvesom koji je najgori odbrabeni igrac barce u ovoj sezoni. nidje veze cuj 6 ccc
cesc je u idelanoj ekipi la lige za ovu sezonu a dobija ocjenu 6 za odigranu sezonu ,znaci nidje veze
Pa njegov problem je taj što je igro većinu utakmica i mahom bio loš. Jedna dobra utakmica, zatim nekoliko katastrofalnih i tako u krug.
Ako nije zaslužio istu ocjenu kao Alves, sigurno nije zaslužio istu kao Busquets i Xavi (iako ni on nije bio na visokom nivou)

Tek sad ugledah ovaj edit. U Većini utakmica bio odličan :lol: Pa Bože dragi.. toliko je dobar bio da je kasnije u velikim utakmicama završio na... klupi.
Koje su to utakmice u kojima je on bio odličan, one u kojima je on asistiro Alexisu i Alexis njemu, Levante, Mallorca i slične ekipe.
pa eto cisto onako je u najboljoj ekipi primere za ovu sezonu ccc (goal.com)
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... r-?ICID=OP" onclick="window.open(this.href);return false;

lose jel igro citavu sezonu a 7 puta bio u najboljem timu kola,10 golova ,11 asistencija,drugi strijelac ekipe u la ligi i treci asistent lige, sta hoces vise.
sta onda rec za ostale ako je on los u ovoj sezoni bio ccc

prvi dio sezone (a i navazniji dio gdje se barca odvojila i prakticno tad osvojila ligu) odigro maestralno,ti pamtis samo ove utakmice pred kraj sezone kad je citav tim los bio,pogledaj prvi dio sezone kako je cesc igro ,ocito si zaboravio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 maj 2013, 15:50

[youtube][/youtube]
sljedece sezone ce vec biti u prvom timu
vidicemo koliko moze
tello se pokazao kao super igrac,cak bolji od alexisa koji je placen tolike pare
vidicemo sta nam sprema dello :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 maj 2013, 15:52

Super vam je taj Cristiano bas , ko da nije La Masila kova..

za jednu,dvije godine kad se nametne kao ponajbolji igrac(a kad vidimo da kao 94 godiste je uz Jesea najbolji igrac segudne , trebao bi)
ta klauzula ce biti fina :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2013, 15:58

barca_87 je napisao/la: pa eto cisto onako je u najboljoj ekipi primere za ovu sezonu ccc (goal.com)

lose jel igro citavu sezonu a 7 puta bio u najboljem timu kola,10 golova ,11 asistencija,drugi strijelac ekipe u la ligi i treci asistent lige, sta hoces vise.
sta onda rec za ostale ako je on los u ovoj sezoni bio ccc

prvi dio sezone (a i navazniji dio gdje se barca odvojila i prakticno tad osvojila ligu) odigro maestralno,ti pamtis samo ove utakmice pred kraj sezone kad je citav tim los bio,pogledaj prvi dio sezone kako je cesc igro ,ocito si zaboravio
Eto Goal.com je relevantan, največa smijurija kada je u pitanju sportsko novinarstvo. Sedam puta bio u timu kola, je l' i to po Goal.com?
Po španskim novinama koje ocjenjuju igrače nakon svake utakmice, njegova prosječna ocjena je 6.2, ne kažem da je to argument neki, ali nije sigurno ni neka glupost sa Goal.com.

Pamtim ja njegove utakmice sa početka, odigrao je par dobrih kao npr protiv Seville, Deportiva, ili protiv Getafea. Na svaku njegovu dobru utakmice, idu dvije loše.

Ako on tebi nije djelovao izgubljeno na terenu, onda super. Imamo novog Xavija!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 maj 2013, 16:06

Cesc je def. izgledao pogubljeno u vecini utakmica, ne znam sta tu nije jasno pojedincima
malo objektivnosti nije na odmet ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 maj 2013, 16:16

miki_92 je napisao/la:Cesc je def. izgledao pogubljeno u vecini utakmica, ne znam sta tu nije jasno pojedincima
Nije jasno pojedincima kako Cesc dobije istu ocjenu kao Villa, Song, Alexis, Alves, a za iste je bio **** Maradona ove sezone. I Mascherano, koji je postigao haman pola protvnickih golova ove sezone, ako ne brojimo Bayern.

I ne vidim kako je jedan Pique, izgubljen kao nikad prije, dobio vecu ocjenu od njega.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 14 maj 2013, 16:19

Donnie Darko je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:Cesc je def. izgledao pogubljeno u vecini utakmica, ne znam sta tu nije jasno pojedincima
Nije jasno pojedincima kako Cesc dobije istu ocjenu kao Villa, Song, Alexis, Alves, a za iste je bio **** Maradona ove sezone. I Mascherano, koji je postigao haman pola protvnickih golova ove sezone, ako ne brojimo Bayern.

I ne vidim kako je jedan Pique, izgubljen kao nikad prije, dobio vecu ocjenu od njega.
vala i ovo je tacno ;) ....ima citava lista igraca koji su bili lošiji od Fabregasa ove sezone.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 maj 2013, 16:23

:arrow:

drugi strijelac i treci asistent ekipe dobija istu ocjenu ko neki sto nisu igrali 80 % sezone(song ,montoya) il su prelosi ove sezone (alves,mache)
sta se tu ocjenjuje umjetnicki dojam il sta .ova statistika u kojoj je odma poslije messija ako nije dovoljna nije onda nista

MES QUE UN CLUB !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 maj 2013, 16:27

to ocjene su najveca glupost, ne znam stvarno ko to shvata ozb. :?
sjecam se utakmica kada je Alexis bio nevidljiv 90 min. ili kada bi masio po 2-3 zicera i opet bi dobio 6-icu (fuck logic) s tim da u tim utakmicama nije zasluzio ni je**nu 3-ojku
i na kraju sezone zbog toga imas ovakve prosjecne ocjene ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 14 maj 2013, 16:27

xaviesta je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la: ja se zacudio da bi Bayern dao za ovog kloca tolike pare,al reko mozda je bio Pepova zelja,samo da ne dodje u Barsu nek ide gdje hoce
Najvjerovatnije dolazi u Barcu. Možda sa onog sportskog aspekta jeste mačak u vreći, ali sa financijskog bi mogao biti i zlatni rudnik. Zato će ga naš vrli predsjednik dovesti.
Bice tu svega Pero je zagrizao i zna sta mu moze Donjeti Neymar a i nudi 20 mili vise od vas.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 maj 2013, 16:32

bluemania je napisao/la: vala i ovo je tacno ;) ....ima citava lista igraca koji su bili lošiji od Fabregasa ove sezone.
Od ovih koji igraju u početnom sastavu lošiji su bili Alves,Alexis i Pedro. Ne možeš tu računati Songa i Adriana koji su rezerve. I kao takvi su odradili svoj pos'o korektno.
Svojim igrama je Cesc bliže Alexisu nego Iniesti i Busquetsu.
Ovi statističari su isti oni navijači Arsenala kada su poredili Xavija i Fabregasa po golovima asistencijama :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2013, 16:55

Šta je ovo, Pellegrini se spominje kao (moguća) Titina zamjena?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 maj 2013, 16:57

Monolog je napisao/la:Šta je ovo, Pellegrini se spominje kao (moguća) Titina zamjena?
gdje, sta, kako

do sad sam samo ja cini mi se insistirao da treba dovesti inzinjera umjesto nedoraslog trenera tita
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 maj 2013, 17:04

Romariooo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Šta je ovo, Pellegrini se spominje kao (moguća) Titina zamjena?
gdje, sta, kako

do sad sam samo ja cini mi se insistirao da treba dovesti inzinjera umjesto nedoraslog trenera tita
DailyMail :
Pellegrini, 59, has verbally agreed to take over once City exercise a £3.3m release clause. But he is also being monitored by Barcelona amid concerns over the ability of Tito Vilanova, who has undergone treatment for cancer, to continue as coach at the Nou Camp.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 maj 2013, 17:54

Gdje treba potpisati da se dovede Pellegrini ? :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 maj 2013, 18:31

Messi: "Godinama su mnogi treneri analizirali naš stil igre i prozreli ga, ali nisu nas uspjeli pobjediti, tako da poraz od Bayerna ne znači da mi odjednom moramo mijenjati stil igre."

Jordi Alba: "Šale u našem timu su nešto sasvim normalno i uobičajeno. Vidjeli ste to tokom proslave titule."

"Ovo je bila teška sezona za nas, Tito, pa Abi... Ali je sve dobro završilo."

"Nadam se da ćemo i sljedeće godine osvojiti Ligu, ali i druge naslove."

"Ne postoji kod nas ovisnost o Messiju, ali je istina da nam je lakše s njim."

"Neymar? Veliki je to igrač, ne znam hoće li doći, ali ko god nam dođe, morat će se prilagoditi našem stilu igre."

Nogometašice Barcelone su prvi puta išle u obilazak grada kao šampionke, zajedno s nogometašima. Priznale su kako je ovo bilo jedno posebno životno iskustvo.

slika

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Barcelone, čak 500.000 ljudi je prisustvovalo večerašnjoj proslavi titule! Visca el Barça!

Lionel Messi je sa svojih 25 godina u Barceloni osvojio čak 20 trofeja. To zaista mnogo govori...

-AC Milan će u narednom prijelaznom roku ponuditi Barceloni otkup Bojana Krkića za 5 miliona eura, navode pojedini katalonski mediji.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 maj 2013, 18:34

dugo naiskavam dolazak inzinjera pelegrinija, nadam se da ce biti po romarijevoom cejfu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 14 maj 2013, 19:41

Tog covjeka takodje odavno zelim vidjeti na nasoj klupi...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.