Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
masinovodja
-
Kontakt:
Postao/la masinovodja » 16 maj 2013, 11:58
zeljo4life je napisao/la:MinjonKocka je napisao/la:Iskreno se nadam da cemo na proslavi 90 minuta pjevati pjesme o šampionu, pozdraviti naše igrače i stručni štab, bez jednog "yebemo" ovog ili onog, gazi, ubij. Isto se tako nadam da narkomani neće preskakati ogradu u toku dodjele pehara, otimati dresove igračima i kvariti šampionsku sliku. Ultrasi budite svjesni da nas još ima koji volimo Želju i radi njega dolazimo, ne budite seljaci u pm više

Ja nikada necu imati nista protiv onoga "gazi,gazi,gazi pitare"

to mi je sastavni dio svega toga,ko ima nesto protiv toga samo glumata...ja likujem sto nisu nista uzeli i uzivam i to cu vazda pjevat,a sto se tice preskakanja ograde tih "narkomana",e **** ga pretjerujete,u citavom svijetu se to desava pa i ovdje...samo kada ne bi mogli doci do igraca to bi bilo dobro,mada se i to desava negdje drugdje...ovo je balkan,nije Svicarska
Ne desava se nigdje da igracu navijac prijeti i otima dres.
I nismo svicarska zbog takvog mentaliteta "ovo je balkan, nije Svicarska"
-
zeljo4life
-
Kontakt:
Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:04
masinovodja je napisao/la:zeljo4life je napisao/la:MinjonKocka je napisao/la:Iskreno se nadam da cemo na proslavi 90 minuta pjevati pjesme o šampionu, pozdraviti naše igrače i stručni štab, bez jednog "yebemo" ovog ili onog, gazi, ubij. Isto se tako nadam da narkomani neće preskakati ogradu u toku dodjele pehara, otimati dresove igračima i kvariti šampionsku sliku. Ultrasi budite svjesni da nas još ima koji volimo Želju i radi njega dolazimo, ne budite seljaci u pm više

Ja nikada necu imati nista protiv onoga "gazi,gazi,gazi pitare"

to mi je sastavni dio svega toga,ko ima nesto protiv toga samo glumata...ja likujem sto nisu nista uzeli i uzivam i to cu vazda pjevat,a sto se tice preskakanja ograde tih "narkomana",e **** ga pretjerujete,u citavom svijetu se to desava pa i ovdje...samo kada ne bi mogli doci do igraca to bi bilo dobro,mada se i to desava negdje drugdje...ovo je balkan,nije Svicarska
Ne desava se nigdje da igracu navijac prijeti i otima dres.
I nismo svicarska zbog takvog mentaliteta "ovo je balkan, nije Svicarska"
ama ko je rekao da treba skidati dresove i prijetiti? Ja sam fino napisao da bi bilo dobro da navijaci ne mogu doci do igraca,al da kazes da se ne desava to skidanje dresova to nije istina.Pa u ebenoj Engleskoj se desavaju gore stvari nego ovdje,a nas mentalitet,kada vec o tome pricamo,to nam je super i simpaticno kada gledamo na tv-u,al kada gledamo ovdje to je seljakluk i "narkomani"...
Amare hvala ti...
-
ciza
-
Kontakt:
Oxidenks je napisao/la:@ za zivot cijeli
Prijatelju znas li ti kakve uslove za rad ima taj dudelang, pogledaj koliko su ulozili u tim prosle godine. Nije to slucajno.
Dzaba tebi bolan mentalitet ako ti nemas ako ti nemas kvalitet u timu, okaci ti macko o rep.
Evo, uzet cemo naprimjer njemce i njihov mentalitet. Bayern pravi rezultate jer ima igracki kadar, a Gladbah ne moze niko pobjediti u kup uefa, imaju isti mentalitet, karikiram.
Tako da ta prica ti pada u vodu. Sa trenutnim igrackim kadrom mi ne mozemo izbaciti ama bas nikoga od sadasnjih prvaka, jedina opcija da Amar za mjesec dovede 5 kvalitetnih igraca, tipa Dialiba, Stilic, Jahic, Urdinov.
Ovako skido ti gace ne skido s Adilovicem, Vasilicem i Elvirom Colicem mozes proci samo kup sajamskih sljiva.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/f91-d ... n_853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jbg ako je ovo ulaganje onda najbolje da pogasimo sve klubove,ako su i ovi nedostizni?
od ovih ekipa ima 4-5 s kojima mozete sa svim normalno igrat,ekranas,neftchi,tbilisi,ventspils...
-
ennis
-
Kontakt:
Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
zeljo4life
-
Kontakt:
Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:10
ennis je napisao/la:Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
Oooo pa to je odlicno,nesto kao promocija za koncert...
Amare hvala ti...
-
Oxidenks
-
Kontakt:
Prijatelju oni su doveli 4 stranca ja mislim koji mi mozemo sanjati samo.
Ima tu ekipa s kojim se mozemo nositi naveo si ih, ali s ovim igrackim kadrom ne mozemo ni skim igrati.
Prespora zadnja linija, igras bez napadaca fakticki, napadac je pokazao za 4 evropske tekme sta moze, a to je da ne moze opucati na gol 2 puta, vezna linija moze igrati po meni u evropi.
-
ennis
-
Kontakt:
zeljo4life je napisao/la:ennis je napisao/la:Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
Oooo pa to je odlicno,nesto kao promocija za koncert...
Da,da zagrijavanje za 06.07.

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
Zeman
-
Kontakt:
Oxidenks je napisao/la:
Tako da ta prica ti pada u vodu. Sa trenutnim igrackim kadrom mi ne mozemo izbaciti ama bas nikoga od sadasnjih prvaka, jedina opcija da Amar za mjesec dovede 5 kvalitetnih igraca, tipa Dialiba, Stilic, Jahic, Urdinov.
Jednog je već doveo, znači još 3-4?
NAPRIJED NARODE!
-
pinki
-
Kontakt:
Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!
-
arelinho
-
Kontakt:
pinki je napisao/la:Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!
Pa budi makar malo zadovoljan jbt Tifa ce biti sta ce ti vise,nemoj biti gladan

-
pinki
-
Kontakt:
arelinho je napisao/la:pinki je napisao/la:Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!
Pa budi makar malo zadovoljan jbt Tifa ce biti sta ce ti vise,nemoj biti gladan

Pa dobro, moram malo sanjati jbg
Naravno da sam prezadovoljan Tifom, ko ne bi bio...
-
RUDARSKA2
-
Kontakt:
nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ?????
a bice dosta raje na proslavi , vole ljudi tifu , tifa je ziva legenda ...
-
terabajt
-
Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ?????
Bilo nas oko 100 mozda malo manje.
-
zeljo4life
-
Kontakt:
Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:53
RUDARSKA2 je napisao/la:nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ?????
Kolko je vas bilo na finalu kupa? A ja,zaboravio sam...
Zadnja izmjena:
zeljo4life, dana/u 16 maj 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...
-
samir_tm87
-
Kontakt:
Postao/la samir_tm87 » 16 maj 2013, 12:55
drago mi je sto cemo vidjet neke likove koje godinu dana nismo vidjeli

sjete se doci samo na proslavu titule da se malo slikaju sa igracima, cupkaju travu i tako to -.-
-
likusa
-
Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:drago mi je sto cemo vidjet neke likove koje godinu dana nismo vidjeli

sjete se doci samo na proslavu titule da se malo slikaju sa igracima, cupkaju travu i tako to -.-

ludilo cupkaju travu
cekaj a ne smijem se ja slikat

ako se slikaju ne mora znacit da su prvi put na tekmi

ja cu bas da se slikam da imam za uspomenu
I DA BRAVO ZA TIFU ! DOBAR POTEZ !
Željeznicar za život cijeli !
-
Avanes
-
Kontakt:
Treba ih nafurati da je trava na tribini isto tako uspomena, pa kad vec dodju da nam malo srede tribinu
Neka vala dodju i oni koji nisu dolazili 5 godina, samo da nas bude sto vise. Ovi momci su zasluzili da se napuni stadion i da ih se pozdravi kako dolikuje sampionima drzave. Igraci su izginuli su za ovaj dres i grb, sto Amar kaze napregnuli su se ko zabe. Ako je nama problem 5KM ili 2 sata vremena, sta onda da trazimo i ocekujemo?
Ovim novim generacijama nekako nikako da udovoljis, uvijek nadju neku manu u svemu. Nasa generacija poslije rata je uzivala u sitnicama, od marke napravimo dernek, a ovi sad... Uzivajte ljudi SAMPIONI smo majka mu stara.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
RUDARSKA2
-
Kontakt:
ma znas kako da privucete ljude na tu proslavu ... nebi bilo lose da prije zelje prijateljsku utakmicu odigraju neke druge ekipe koje imaju vecu posjetu , i po 10 min , dva poluremena . i ljudi ce se nalozit na te ekipe i onda samo nakom 20 min istrci zeljo na teren , kontas ??? i jos Tifa i nek tifa povede DINU Merlina ... I TOP !
-
zeljo4life
-
Kontakt:
Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 13:19
Avanes je napisao/la:Treba ih nafurati da je trava na tribini isto tako uspomena, pa kad vec dodju da nam malo srede tribinu
Neka vala dodju i oni koji nisu dolazili 5 godina, samo da nas bude sto vise. Ovi momci su zasluzili da se napuni stadion i da ih se pozdravi kako dolikuje sampionima drzave. Igraci su izginuli su za ovaj dres i grb, sto Amar kaze napregnuli su se ko zabe. Ako je nama problem 5KM ili 2 sata vremena, sta onda da trazimo i ocekujemo?
Ovim novim generacijama nekako nikako da udovoljis, uvijek nadju neku manu u svemu. Nasa generacija poslije rata je uzivala u sitnicama, od marke napravimo dernek, a ovi sad... Uzivajte ljudi SAMPIONI smo majka mu stara.
Aaa dobar fazon..."ocupkajmo Grbavicu"

Amare hvala ti...
-
bagrcavi
-
Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:ma znas kako da privucete ljude na tu proslavu ... nebi bilo lose da prije zelje prijateljsku utakmicu odigraju neke druge ekipe koje imaju vecu posjetu , i po 10 min , dva poluremena . i ljudi ce se nalozit na te ekipe i onda samo nakom 20 min istrci zeljo na teren , kontas ??? i jos Tifa i nek tifa povede DINU Merlina ... I TOP !
Uzećemo to u razmatranje.Hvala na inteligentnom prijedlogu, dobar si momak, prava fukara.
DRUG NEBI TI PUNCA
DEBUG SSO: [] | STATUS: []