HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Pa gdje ste vi to godinama?Harrison je napisao/la:Real Madrid je Real Madrid, svi ostali ponekad izrone da uzmu zraka pa potunu ih nema ih nigdje godinama.
+1DesimaL je napisao/la:Mou ostani !
Jadno.
Pa ko te tjera da gledas, eto ti Celika i gledaj ga, pusti ba Reala ako su cigani...vivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Ne govorim ovdje o trofejima nego o igri i ponasanju.
Vidi sto se smije dusa draga.Ado1921 je napisao/la: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Hvala Bogu da cu ga gledati. Čelik je zivot ! To sto ja simpatisem Real je moja stvar i iznjecu svoje misljenje. Nekom ce se to misljenje svidjeti nekom ne kao npr tebi. To sto ti ne vidis dalje od svog nosa je tvoj problem, ali ovo nije Real kakav ga 90% navijaca i simpatizera zeli gledati.Harrison je napisao/la:Pa ko te tjera da gledas, eto ti Celika i gledaj ga, pusti ba Reala ako su cigani...vivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Ne govorim ovdje o trofejima nego o igri i ponasanju.
Jadnije od tebe ne moze.Vandelanoitte je napisao/la:Jadno.
emir18 je napisao/la:Digao je u Super kupuPatrickBateman je napisao/la:Jel dize Iker trofej ili ?

Haha. Ovo je primjer jednog klasicnog neinformiranog lika. Real Madrid se ne zove kraljevski klub zbog svojih "kraljevskih" manira (negda jel') nego zbog titule koju mu je dodijelio spanjolski kralj (Real = Kraljevski).vivaILchelik je napisao/la:Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Sanjaj Ronalda.manutd89 je napisao/la:matere mi ja bi vam mogao sledece godine nastimat da se borite za kup sajamskih gradova, i usput da posjetite sajam jagoda u čeliću,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.