Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zeman
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Zeman » 19 maj 2013, 23:15

Sarajevo1946 je napisao/la:Milan je uvijek bio najkriminalniji klub u Italiji i kao takav najopasniji za Juventus
ma jesu oni vama najopasniji konkurent, ali ste vi ipak prekucali :*
NAPRIJED NARODE!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 maj 2013, 23:15

muxa je napisao/la:Volio bih da smo izgubili jer igramo ocajno:cry:
Volio bih da smo izgubili jer nismo zasluzili LP:cry:
Volio bih da smo izgubili pa da Alegri leti s klupe:cry:
Drago mi sto smo pobijedili da hejteri crknu od muke:grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Samo da se citiram. Znaci nicim nismo zasluzili LP

Il Club più titolato al mondo!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 maj 2013, 23:15

IlPrincipe je napisao/la:slika
Mene bi bilo sram ovako nešto stavit nakon ovog danas.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 23:16

Denno je napisao/la:Ovaj mrtvi Milan ce ispasti u pretkolu eto vidjet cete,pa koga su oni ove sezone dobili od boljih timova,jednom Juventusa samo :S
i udine su dobili zahvaljajuci penalu, kako se posraše na klub i svu istoriju. al kakav je samo galijani fudbalski maher, kakav je samo potez bio dovodjenje balotelija, zna da ovaj nikad nije fulio penal i tacno mu je jedan takav trebao
nema potpisa

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 19 maj 2013, 23:16

Meni je baš drago što Milan ide u LP. Šta to značajno Fiorentina može napraviti ? De ne kenjajte. Milan sa pojačanjima može nešto napraviti i koliko toliko popraviti koeficijent.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 maj 2013, 23:17

crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije svirano) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Znaci prvi sam protiv ovakvog sudjenja, ne samo u Italiji nego i ostatku Evrope ali brate treba sve gledat istim ocima a ne biti licemjeri ;)
P.S. Da se razumijemo, prvi sam protiv ovakvog guranja Milana ali i ostalih koji se guraju kako protiv Milana tako protiv ostalih klubova ;)
ja mogu pricat sta hocu, al kad se ovako nesto desi mom klubu, jos posebno ovako ocigledno i da ovoliko kosta nekog ko se borio i zasluzio , mene stid bude ;) najgore kad covjek za sebe izgubi osjecaj stida i sramote.

ps: 2006. su posijali ovo sto ce da z(a)nju dok ne dodje do radikalnih promjena u vrhu saveza. Obavezno nek neko napise kako je Bergonci ocjenjen za ovo vcrs i koje su kazne ako ih uopce bude.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 23:18

Urbinato je napisao/la:Meni je baš drago što Milan ide u LP. Šta to značajno Fiorentina može napraviti ? De ne kenjajte. Milan sa pojačanjima može nešto napraviti i koliko toliko popraviti koeficijent.
Nije bitno sto Milan ide u LP, ja sam misli da ce Milan veceras otrest Sienu i nako hladno se kvalifikovat i da im zaboravimo sve one penale i padanja cijele sezone kad **** MOJ ISTA MATRICA I VECERAS ISTI ****; BACI SE ONO **** NEDOJENO NA ISTI FAZON I UZE LJUDIMA MILIONE

p.s. jos im se Celo provaljuje po TVu veceras

Galliani: In the last games we made the same points as Juve

"In the last 3 years Milan made more points than Juve." - Galliani
Zadnja izmjena: EnzoFerrari, dana/u 19 maj 2013, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 maj 2013, 23:18

Okanite se više tog Muntaria i tog *ebenog gola ! Nije Milan tad izgubio titulu , izgubio je kasnije onim sramoćenjem protiv Fiorentine u sred Milana .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 maj 2013, 23:19

Admir_Sa je napisao/la:
Denno je napisao/la:Ovaj mrtvi Milan ce ispasti u pretkolu eto vidjet cete,pa koga su oni ove sezone dobili od boljih timova,jednom Juventusa samo :S
i udine su dobili zahvaljajuci penalu, kako se posraše na klub i svu istoriju. al kakav je samo galijani fudbalski maher, kakav je samo potez bio dovodjenje balotelija, zna da ovaj nikad nije fulio penal i tacno mu je jedan takav trebao
Ma jasta,**** ligu,da se Roma moze gdje kako prebaciti :D ja ne vjerujem da cemo ikad vidjeti vise skudeto il u lp prvaka da cemo uci u skorije vrijeme
embrace the chaos

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 19 maj 2013, 23:19

rope11 je napisao/la:Jako mi smeta nepravda, a to je veceras ucinjeno fiorentini i mislim da nijednom pravom i normalnom navijacu ovog kluba nije drago zbog ovoga :oops:

mozda ce me neko sada napasti, ali iskreno govoreci, javno tvrdim da bi volio da ne prodjemo u ligu prvaka.
ako ima boga i bit ce tako.
8-)
Allegri je gospodin!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 19 maj 2013, 23:19

@Enzo Ferrari

Galliani: " Milan je u posljednje tri sezone osvojio više bodova od svih ostalih".

Milanu pripada Scudetto za period 2010-2013. :lol: :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 maj 2013, 23:20

slika

Ove sezone direktno donjeli najvise bodova :mrgreen:

i jos jednom za hejtere :lol:
slika

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 19 maj 2013, 23:20

francobaresi je napisao/la:Okanite se više tog Muntaria i tog *ebenog gola ! Nije Milan tad izgubio titulu , izgubio je kasnije onim sramoćenjem protiv Fiorentine u sred Milana .
e svaka ti cast ljudino
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 maj 2013, 23:22

Denno je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Ma jasta,**** ligu,da se Roma moze gdje kako prebaciti :D ja ne vjerujem da cemo ikad vidjeti vise skudeto il u lp prvaka da cemo uci u skorije vrijeme
jedino nam osataje da igramo taktikom MIlana i Juventusa..NAMJESTI SVE STO SE MOZE..drugacije ne ide..!!!
:)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 maj 2013, 23:23

Denno je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
A vi ste kao neki konkurenti za scudeto, izvini nisan te prepoznao8-)

Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 maj 2013, 23:23

Pa da i mi u prljave poslove da se damo,al baksuzi smo,mi bi nakon jedne sumnjive sezone u c ligu otisli :D
@muxa nismo konkurenti,al BBilan je imao plodjenje ove god u Rimu ako nisi zab :D
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 19 maj 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 maj 2013, 23:24

Penali u zadnjih 10 godina:

1.Milan 108
2.Roma 93
3.Lazio 73
4.Udinese 71
5.Inter 69
6.Juventus 66
7.Parma 64
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 19 maj 2013, 23:24

Mont0 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce Fiorentina zapeti u Ligi Evrope, barem da dodje tamo do 1/4 finala, 1/2 finala a nekako se potajno nadam da ce osvojiti slijedece sezone, naravno ekipa mora ostati na okupu i pojacati se jednim-dvojicom igraca.

Milan niposto ne smije ispasti u kvalifikacijama, jbo ovo veceras, al sto neko napisa francuzi se pojacavaju iz godine u godinu, vidimo i portugalske ekipe igraju finala evrotakmicenja, dakle nema zaebancije ni najmanje.
Fazon je u tome da ide ekipa koja je zaslužila a ne Milan sa ovakvom igrom i patnjom protiv Siene.
Ne znam, mene bi bilo stid da sam navijač Milana.
Allegri je gospodin!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 maj 2013, 23:25

ahmad_tz je napisao/la: i jos jednom za hejtere :lol:
slika
Jos jednom neko postavi ovu sliku, trazit cu dodjelu permaban-a.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 19 maj 2013, 23:28

Al' slika je prejaka :lol:
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []