L'Avvocato je napisao/la: 6.Juventus 66

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa jbt koji vam je qrac vise, sta trebamo izac na ulicu sad i vikat na sav glas da nas je stid? Citaj malo ranije postoveCarli je napisao/la:Fazon je u tome da ide ekipa koja je zaslužila a ne Milan sa ovakvom igrom i patnjom protiv Siene.Mont0 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce Fiorentina zapeti u Ligi Evrope, barem da dodje tamo do 1/4 finala, 1/2 finala a nekako se potajno nadam da ce osvojiti slijedece sezone, naravno ekipa mora ostati na okupu i pojacati se jednim-dvojicom igraca.
Milan niposto ne smije ispasti u kvalifikacijama, jbo ovo veceras, al sto neko napisa francuzi se pojacavaju iz godine u godinu, vidimo i portugalske ekipe igraju finala evrotakmicenja, dakle nema zaebancije ni najmanje.
Ne znam, mene bi bilo stid da sam navijač Milana.
Zeman je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la: 6.Juventus 66
Viviano je inače ljudsko smeće, nebrojeno puta je to pokazao, čak i ovo ne priliči profesionalnom sportašu, ma koliko on ljut bio.Andrej je napisao/la:Viviano su Twitter: "Meglio quarti che ladri"
Bas si se utjesioPupi04 je napisao/la:Ovakve odluke nazalost imaju posljedice na duzi period a ne samo na trenutno stanje.
Moze se desit da jedna dobra ekipa Fiorentine izgubi kljucne igrace + eventualna pojacanja za LP i liga izgubi jednog jakog konkurenta za vrh a samim tim i kvalitet.
Isto i Lazio ili Roma,da su bili gurani i izborili LP ojacali bi puno i opet bi doslo do dizanja kvaliteta.
Ovako samo cemo gledati rasipanje talenata sa cizme, i borbu cele da penaldzije imaju i slijedece sezone najvise bodova od svih ekipa unazad 4 sezone![]()
A kako bi milan izgledao da nema vjetar od sudaca,pa pogledajte Inter,identicno.
Jedva cekam slijedecu sezonu
Što me nasmijaTrequartista je napisao/la:Bbilan će ponovo u Serie B kao 80-ih pa će se zvati 3Bilan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.