Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

IlCapitano
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 01:49

M4kaveli je napisao/la:Pa nije funkcionisalo ni ovako zbog razmazenih zvijezda sta mislis kako bi tek bilo da dodju svi nabrojani ?
K'o da nisi gledao prve Galaktikose ..
Nije funkcionisalo u drugoj sezoni kad je Mourinho istripovao neke stvari. U prvoj je srušio dominantnu Barcelonu sa trona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 maj 2013, 01:50

IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.

Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 01:51

@IlCapitano opet o statistici.
Pa vise ni u tom segmentu nije najbolji, ni blizu, mislim da je Mata svjetlosnu godinu ispred svih ove sezone.
Jesil ti ono onaj sto je pisao da je Ozil bolji i od Inieste *? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 01:53

LBJ MVP je napisao/la:Isco je bolji od Mesuta.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Mesut je ove godine u Realu imao manji broj asistencija, njih 13 (prošle 20, pretprošle 19) no također je igrao 5 utakmica manje i ukupno 600 minuta manje. S druge strane je postigao 9 gola što je 5 više nego prošle sezone. Momku je 24 godine i jedan je odnajbojih na svojoj poziciji.

Isco ove sezone 8 gola i samo 1 asistencija. Čovjek se tek mora dokazati u jačem timu a Mesut je to davno učinio.

[youtube][/youtube]

Ovo niko osim Mesuta ne može u Evropi a i svijetu (trenutno). Mene bacio sa kreveta kako je trznuo sve, unbelievable, baš što kaže u klipu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 01:56

Dosadašnji vrhunac Ozilove karijere je pimplanje žvake i njeno ponovno vraćanje u usta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 01:56

LBJ MVP je napisao/la:Mesut je sve to i čovjek koji ne pravi razliku u velikim utakmicama.
Inače kad se sjetim da veliki broj njegovih pasova završi ko asistencija zahvaljujući najboljem fudbaleru na svijetu koji to pospremi u mrežu nisam baš oduševljen.I Di Maria izgleda ko dobar asistent kad je nabije u pravcu Ronalda a ovaj iskorsti to.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledaj malo šta je klasa, elegancija i stil. Nije valjda da te ja kao navijača Reala moram učiti ko je i šta je Mesut Ozil.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 23 maj 2013, 01:57

Ne gledajte statistiku ,mada ne treba ni gledati istu da bi zakljucio da je Mesut bolji igrac.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 01:58

Niko to ne moze osim Xavija, Inieste i Fabregasa.
Ozil je fantastican igrac, ali ove sezone je grohno ko najgori igrac Primere Jose Matia Callejon. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 01:59

M4kaveli je napisao/la:@IlCapitano opet o statistici.
Pa vise ni u tom segmentu nije najbolji, ni blizu, mislim da je Mata svjetlosnu godinu ispred svih ove sezone.
Jesil ti ono onaj sto je pisao da je Ozil bolji i od Inieste *? :mrgreen:
Ozil je najbolji ASISTENT na svijetu, i kao takav u tom segmentu igre bolji od bilo koga drugog. I ne, ne mislim na statistiku. Neke stvari treba dublje sagledati od već isprogramiranog "Samo Barcelona, Iniesta i Messi."
Neutral je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Isco je bolji od Mesuta.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Mesut je ove godine u Realu imao manji broj asistencija, njih 13 (prošle 20, pretprošle 19) no također je igrao 5 utakmica manje i ukupno 600 minuta manje. S druge strane je postigao 9 gola što je 5 više nego prošle sezone. Momku je 24 godine i jedan je odnajbojih na svojoj poziciji.

Isco ove sezone 8 gola i samo 1 asistencija. Čovjek se tek mora dokazati u jačem timu a Mesut je to davno učinio.

[youtube][/youtube]

Ovo niko osim Mesuta ne može u Evropi a i svijetu (trenutno). Mene bacio sa kreveta kako je trznuo sve, unbelievable, baš što kaže u klipu.
Upravo to, ne možeš preko noći među najbolje, a pogotovo ne biti bolji od njih u tako kratkom vremenu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 02:00

Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 02:01

LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 maj 2013, 02:04

Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.

Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.

Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome ;)

Dva nevjerovatna igraca...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 02:05

:lol:
Izvinite sto sam spomenuo Xavija, Iniestu i Fabregasa.
Koji likovi.

@IlCapitano aha, znaci to je to, sada mi je sve jasno.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 02:06

Johny je napisao/la:Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.

Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.

Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome ;)

Dva nevjerovatna igraca...
Nek si objasnio da ja ne moram.
Uglavnom s Iscom sigurno dobijamo :)
IlCapitano je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.
Čudo nije i Thiaga dodao sa Cescom,Xavijem i Iniestom.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 maj 2013, 02:06

Johny je napisao/la:Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu..
Tako je. Barcasizofrenicar mudro zbori. Napokon :D
Ozil je majstor. Isco je dominator, to ce biti zapravo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 02:08

JohnLennon je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.

Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
Isco ima trenutno 21 godinu, Ozil je u tim godinama već igrao u najvećem klubu svijeta i bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača istog.

Nakon toga nastavlja konstatno sa odličnim partijama i tek sada je imao slabiju sezonu u kojoj je ogromna većina podbacila, a on je opet imao zavidnu statistiku od 10 golova i 14 asistencija u svim takmičenjima.

Mesut Ozil je svjetska klasa, Isco tek treba napraviti taj iskorak.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 02:09

@LBJ sta je bilo, jesam li to negdje pogrijesio ? :mrgreen:
Vidis da je @IlCapitanu neugodno posto je pisao da je Ozil bolji od Don Andresa ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 02:10

U vezi one gore taktike.

Xabi i Modrić dva zadnja vezna ?

Xabi je ofalio, nema on tu agresivnost kao Khedira, a Luka je odličan no ni on defanzivno nije toliko kvalitetan. Meni se čini kao jači par Modrić i Khedira nego Xabi i Modrić ili Xabi i Khedira.

Zanimljivo je da u 9 utakmica gdje Xabi nije igrao Real je dobio 8 i izgubio je samo jednu, onu nevažnu protiv Glatasaraya. ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2013, 02:12

Sine, Modrić je ove sezone bolji u defanzivini od Khedire, više je lopti od njega ukrao, pa ti vidi sad. Ma doće Kondogbia, bar se ja nadam, čisto da nasledi Alonsa. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 maj 2013, 02:12

Pa nije doveden(nije jos ni doveden svakako) da grije klupu Ozilu..
igrat ce zajedno , kakve koristi se ima od smijesnog Angela.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.