Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 maj 2013, 21:36

Ja pratim I Juve I Liverpool ;)
Gledaj nešto ne uspijevaju uvijek bombastična pojačanja sa skupim zvijezdama, baš takvi teško kad da uspijevaju..
Lulić je fin momak koji je uspio da u YB te dalje i u Laziju da napreduje pa zašto ne bi i u Juveu ??
Uostalom i ti koji su ti sad u prvom timu su do godinu dvije bili polovnjaci te nisu predstavljali nešto veliko ali postoji mogućnost napredovanja nekog igrača zato.. ;)
Sumnjam da je trenutno Lulić potreban Liverpoolu ali ako bi bili u poziciji da nam treba takav igrač naravno da bi ga doveli. Lulić bi prije napredovao u juveu jer je navikao na talijanski fudbal ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2013, 21:39

MrMuscle je napisao/la:PA eto, vodi ga ti u Liverpool ako ti je dobar..... On nije kalibar za Juventusa, i to je to... Doduse nisu ni neki koji igraju, al' su ti svakako klupa..... Ako ce ga dovesti da bude na klupi, OK, jer slabo koji back-up bi bio bolji od njega (al' podcrtavam back-up, ne starter), s obzirom da pored Kwadwa on ne bi imao sanse, iako je garo prvenstveno vezni igrac.... Al' je itekako kvalitetan i na LWB, bolji sigurno od Lule......
Pa ako ne moze Coentrao koji je vanserijski igrac za tu poziciju, onda nema potrebe ni za gomilanje igraca......
Pa mi smo vec nagomilali otpada u tim kojeg se necemo rijesiti za 3-4 godine,svi hocemo neke basnonosne transfere ali kako,gdje...Kamaraju se polovnjaci u Juventusu vec par godina,dovode se igraci koji mogu konkurisati u Sieni u prvih 11 a u Juventusu ni na klupi nebi trebali sjediti,odkupljuju se nekakvi polovicni ugovori igraca poput Isle koji je promasaj godine u Italiji a i sire,dovode ga zbog Vidala da mu pravi drustvo kad imaju slobodno vrijeme...itd.... moze se roman napisati o polovnjacima Juventusa i o losim ugovorima......

@adointer sta je tu zanimljivo(desavanja iz proslosti) Srce bira koga ce da voli ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 26 maj 2013, 21:42

E u pm, kukamo godinama kako kupujem prosjecne igrace, kako nam je napad los, kako u timu nema igrac koji zna centrirat i na kraju daj nam Lulića :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2013, 21:45

EnzoFerrari je napisao/la:E u pm, kukamo godinama kako kupujem prosjecne igrace, kako nam je napad los, kako u timu nema igrac koji zna centrirat i na kraju daj nam Lulića :lol:
Hoces reci da Lulic ne zna ubaciti??? ja ga zelim u Juventusu iz razloga sto je borac,karakter,nije pohlepan,igra za tim,sto trci ko konj,sto je brz i sto moze igrati na milion pozicija i nije skup za razliku od nekih panjeva koje Marotta zeli dovesti i bacat pare na njih,mdavat im neke basnosnovne bonuse kurce palce....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 26 maj 2013, 21:47

Ponos Torina je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:E u pm, kukamo godinama kako kupujem prosjecne igrace, kako nam je napad los, kako u timu nema igrac koji zna centrirat i na kraju daj nam Lulića :lol:
Hoces reci da Lulic ne zna ubaciti??? ja ga zelim u Juventusu iz razloga sto je borac,karakter,nije pohlepan,igra za tim,sto trci ko konj,sto je brz i sto moze igrati na milion pozicija i nije skup za razliku od nekih panjeva koje Marotta zeli dovesti i bacat pare na njih,mdavat im neke basnosnovne bonuse kurce palce....
Govorim uopsteno u vezi kukanja, a Lulić je mali upgrade u odnosu na Pelusa i De Cegliea, a Asamoah bolje moze odigrat na krilu sto je vec i pokazao, to ti dovoljno govori o potrebi za dovodjenjem Senada i davanjem para kad vec imas vecih problema u napadu.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 maj 2013, 21:47

Eto čoek' objasnio zašto bi ga trebali vidjeti u Juveu ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 maj 2013, 21:48

Zar je Lulic jos tema :? Nepotrebno :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 maj 2013, 21:49

EnzoFerrari je napisao/la:
Govorim uopsteno u vezi kukanja, a Lulić je mali upgrade u odnosu na Pelusa i De Cegliea, a Asamoah bolje moze odigrat na krilu sto je vec i pokazao, to ti dovoljno govori o potrebi za dovodjenjem Senada i davanjem para kad vec imas vecih problema u napadu.
Nećeš ti trošit na Senada kovčege zlata :mrgreen: Dovedeš Lulića i 2napadača i mirna Bosna ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 maj 2013, 21:51

Lula ako bi isao iz Lazia nece ici ispod 15 milliona. A budimo realni toliko ne vrijedi ;) Za te pare mozemo dovesti kompletnijeg i mladjeg igraca ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 26 maj 2013, 21:52

donCorleone1892 je napisao/la:
Eto čoek' objasnio zašto bi ga trebali vidjeti u Juveu ;)
Kad je tako dobar i polivalentan mislim da bi trebao preci u Real M., ipak su oni najtrofejniji tim na svijetu.Zato stati na Juventusu, kad vec je Lula tako kvalitetan, mislim vidim iz opisa Senada da je pozeljan igrac za svaki tim stoga svi navijaci ovdje na forumu bi trebali zeljeti Senada u svom timu samo ne kontam sto ste toliko merhametli pa ga mnogi zele isljucivo vidjeti u Juventusu, ah niste trebali tako fini bit.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2013, 21:53

EnzoFerrari je napisao/la:
Znas i sam da u napadu ne mozes ocekivati neke velike promjene mozda za 5-6 godina da dovedemo neko dijete da se razvije u mega zvijezdu pa da imam WC napadaca,Falcao-a sigurno necemo dovesti i slicne njemu,niti ce uprava istresti vrecu para i reci evo Antonio pa kesiraj koga hoces.....Sto se tice garavog on i tako u zadnje vrijeme nije igrao niti u sredini niti na LM i bojim se da bi ga mogli s,**** bolje ga je rotirati na njegovoj poziciji (CM)nego ga gurati na sve strane,puno bi bio korisniji na taj nacin......Opet ce od Polovnog napada ostati polovina,i tako cemo sledece godine isto laprdati o napadu itd.....Sjecanje na Krasica,Laquintu,Amaurija,Martineza,Mela,Zieglera itd.... ovo ti je primjer bacanja para i minusa u poslovanju.....

Sto se tice De Ceglie-a on moze komotno u Reggiani da igra kad su u pitanju njegovi kvaliteti.....

i ja bi Marcela odma potpisao daj 15-20 za njega i miran si par godina sto se tice lijeve strane al znas kad ce se to desiti nikada a mozda ni tada.....

Kome treba Higuain nikome,doveli smo Llorentea.....Nikad necemo prodati ovaj napad nikad niti ce se naci budale da plate cifre koju coro trazi,pokusavajuci da napravi neku trampu i slicno.....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 maj 2013, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 26 maj 2013, 21:53

Ti polovnjaci su odigrali kvalitetne role, i oni su zasluzni za ovaj Scudetto, normalno ne kao nosioci tj. Vidal, Chiellini, Barzagli ili Vucinic, al' i njihov uticaj je bio bitan, pogotovo Pelusa ili Giacka kad se sezona lomila...... A ti igraci su dovedeni za sicu, a cijena Lulica nije sitnica sigurno preko 10m eura..... U trenucima kad nam je svaki dinar bitan za Higuaina i Jovetica nisam za bacanje para i bespotrebno dovodjenje igraca koji bi sjedili na klupi i ne bi toliko unaprijedili igru....
Zato ako ne moze Marcelo, Alaba ili Coentrao ne treba vala ni Lulic..... Koji jest bolji od de Cigle, al' ne vjerujem da bi se on zadovoljio sa jedno 10-tak utakmica u sezoni kao sto se ovaj zadovolji.....
A i za repku je bolje da igra stalno nego da bude slucaj kao sa Dzekom koji redovno sjedi na klupi....

Ovim Liverpoolasima.....
Neka ide vala u Liverpool, ima moj blagoslov (ako mu sta to znaci,) ionako oni imaju panjeve i na krilnim pozicija i na LB... tako da bi igrao stalno, a Juventus je ipak veci level sa boljim igracima od Liverpoola, a Juve igra svakako formaciju u kojoj samo na jednom mjestu ima mjesta za Lulu, a to je LWB, a ona je popunjena sa Kwadwom, a Liverpool koristi krila i klasicne bekove.......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 26 maj 2013, 21:53

dobar je Senad, ali da bi sad bio neki preveliki upgrade, ne bi, ali u svakom slucaju ako dodje nece mi biti nimalo krivo :D
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 26 maj 2013, 21:58

Eh vala kad vidim da se ovdje zeli Lulic doce mi da :cry: .. De ba ako zelimo da napredujemo u Evropi onda moramo malo vise kvaliteta traziti.. jbg nismo mi Lazio, roma, inter i tkd..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 maj 2013, 22:00

MrMuscle je napisao/la: Ovim Liverpoolasima.....
Neka ide vala u Liverpool, ima moj blagoslov (ako mu sta to znaci,) ionako oni imaju panjeve i na krilnim pozicija i na LB... tako da bi igrao stalno, a Juventus je ipak veci level sa boljim igracima od Liverpoola, a Juve igra svakako formaciju u kojoj samo na jednom mjestu ima mjesta za Lulu, a to je LWB, a ona je popunjena sa Kwadwom, a Liverpool koristi krila i klasicne bekove.......
Panjevi vala nisu :roll: Ak je Glen Johnson kao stalni reprezentativac Engleske i jedan od boljih na toj poziciji šire, Jose Enrique koji je stijena čoek', Coutinho koji je talenat samo takava mlad, Suarez za kojeg se otima po Evrope i dalje onda stvarno ne znam da li pratimo isti sport :mrgreen: Jest veći level ali ne puno veći level ;)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 26 maj 2013, 22:03

Panjevi vala nisu :roll: Ak je Glen Johnson kao stalni reprezentativac Engleske i jedan od boljih na toj poziciji šire, Jose Enrique koji je stijena čoek', Coutinho koji je talenat samo takava mlad, Suarez za kojeg se otima po Evrope i dalje onda stvarno ne znam da li pratimo isti sport :mrgreen: Jest veći level ali ne puno veći level ;)
Eh vidis kako ti lijepo odmah nama objasni da Liverpoolo Lulić nije potreban, e stavi se u nasu poziciju isto tako pa ce ti sve bit jasno, zato ti i kazemo ako je tako dobar eto ti ga u Liverpool, al ne lako je uvalit ga drugom i gledat kako se snalazi jer nece tvoj klup ispastat.U tom je sva bit, igrat se menadzera sa tudjim timom al moj ne diraj, moj je okay i Lulić nema mjesta.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 26 maj 2013, 22:06

Kad sam rekao panjevi, rekao sam LB i krila (misleci na lijevo krilo).... G.Johnson je d.bek i na njega nisam ni mislio iako je i on rupa samo takva....
Enriqe je bjelosvjetska kar..ina i Lula bi igrao pored njega jer je bolji od njega.....

Koliko znam Coutinho je kalosa obicna i ako u nako mrtvoj ekipi poput Intera se nije mogao izboriti, znas sam onda sta mislim o njemu.... Suarez je napadac i on je jedini igrac Liverpoola kojeg bi rado vidio u Juvetu (moje misljenje i moja licna zelja) a i objektivno gledano on je jedini koji bi bio pojacanje za Juve, pa sad ti vidi koliko je Juventus ispred Liverpoola, znaci puno.....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 maj 2013, 22:11

MrMuscle je napisao/la:
Kad sam rekao panjevi, rekao sam LB i krila (misleci na lijevo krilo).... G.Johnson je d.bek i na njega nisam ni mislio iako je i on rupa samo takva....
Enriqe je bjelosvjetska kar..ina i Lula bi igrao pored njega jer je bolji od njega.....

Koliko znam Coutinho je kalosa obicna i ako u nako mrtvoj ekipi poput Intera se nije mogao izboriti, znas sam onda sta mislim o njemu.... Suarez je napadac i on je jedini igrac Liverpoola kojeg bi rado vidio u Juvetu (moje misljenje i moja licna zelja) a i objektivno gledano on je jedini koji bi bio pojacanje za Juve, pa sad ti vidi koliko je Juventus ispred Liverpoola, znaci puno.....
Ako nisi gledao Coutinha zadnja 4 mjeseca onda nemoj molim te pisati gluposti , a ako jesi onda mi nije jasno zasto kazes da je kalosa :O Momak ima 20 godina , njegovo vrijeme tek dolazi . Lulica bi rado vidio kod nas :)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 26 maj 2013, 22:19

Bravo... Eto vam ga i mirna Bosna... samo ga nemojte molim vas Juvetu nuditi, jer mu ne treba....

Igrac koji se u onoj olos i mrtvoj ekipi, jos sa bruku povreda ne moze izboriti za mjesto, znaj da je truba... Pa eto jedan Kovacic je mladji i to pofino jos dosao u Januaru i uredno se izborio za prvih 11, je l' ti to nesto govori....
On je dobro nafurani mladi igrac, samo to.... nikakav talent i sl.,; zna se ko su talenti, recimo mali Kova ili Pogba, a on to nije sigurno....

OD mene dosta na temu Liverpool i Lulic.... ;) :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 maj 2013, 22:26

MrMuscle je napisao/la:Bravo... Eto vam ga i mirna Bosna... samo ga nemojte molim vas Juvetu nuditi, jer mu ne treba....

Igrac koji se u onoj olos i mrtvoj ekipi, jos sa bruku povreda ne moze izboriti za mjesto, znaj da je truba... Pa eto jedan Kovacic je mladji i to pofino jos dosao u Januaru i uredno se izborio za prvih 11, je l' ti to nesto govori....
On je dobro nafurani mladi igrac, samo to.... nikakav talent i sl.,; zna se ko su talenti, recimo mali Kova ili Pogba, a on to nije sigurno....

OD mene dosta na temu Liverpool i Lulic.... ;) :D
Evo i od mene zadnje , Andrea S. se dokazao kao veliki strucnjak koji zna da izabere transfere i da vodi ekipu . Zato Coutinho nije imao mjesta kod njega i zbog toga je prodan . Vjeruj mi samo pogledaj neke isjecke , znam da Youtube pravi od svakog igraca Messija ali pogledaj i zapitaj se da li su ti tvoji talenti toliko bolji od Coutinha . Momak je procvjetao u Engleskoj. 3 gola i 6 asistencija za prvu polusezonu u Engleskoj nije malo . Ne znam koliko Pogba i Kovacic imaju ali eto sigurno imaju obe duple figure dok su toliko bolji kako ti kazes. I samo da dodam , mali Sturridge je bolji od Quagriaealealleal :D i Matria i Giovinca skupa :D Tako da bi vam i on bio pojacanje . Jaci ste sveukupno , ali kad vidim kakav olos od igraca ima Roma koja je 5 , te Milan koji je 3 . Jasno mi je koliko je trenutno kvalitetna Talijanska liga . Juventus daleko odskace od svih , zato s onakvim napadom i osvaja .

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []