EnzoFerrari je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la:E u pm, kukamo godinama kako kupujem prosjecne igrace, kako nam je napad los, kako u timu nema igrac koji zna centrirat i na kraju daj nam Lulića

Hoces reci da Lulic ne zna ubaciti??? ja ga zelim u Juventusu iz razloga sto je borac,karakter,nije pohlepan,igra za tim,sto trci ko konj,sto je brz i sto moze igrati na milion pozicija i nije skup za razliku od nekih panjeva koje Marotta zeli dovesti i bacat pare na njih,mdavat im neke basnosnovne bonuse kurce palce....
Govorim uopsteno u vezi kukanja, a Lulić je mali upgrade u odnosu na Pelusa i De Cegliea, a Asamoah bolje moze odigrat na krilu sto je vec i pokazao, to ti dovoljno govori o potrebi za dovodjenjem Senada i davanjem para kad vec imas vecih problema u napadu.
Znas i sam da u napadu ne mozes ocekivati neke velike promjene mozda za 5-6 godina da dovedemo neko dijete da se razvije u mega zvijezdu pa da imam WC napadaca,Falcao-a sigurno necemo dovesti i slicne njemu,niti ce uprava istresti vrecu para i reci evo Antonio pa kesiraj koga hoces.....Sto se tice garavog on i tako u zadnje vrijeme nije igrao niti u sredini niti na LM i bojim se da bi ga mogli s,**** bolje ga je rotirati na njegovoj poziciji (CM)nego ga gurati na sve strane,puno bi bio korisniji na taj nacin......Opet ce od Polovnog napada ostati polovina,i tako cemo sledece godine isto laprdati o napadu itd.....Sjecanje na Krasica,Laquintu,Amaurija,Martineza,Mela,Zieglera itd.... ovo ti je primjer bacanja para i minusa u poslovanju.....
Sto se tice De Ceglie-a on moze komotno u Reggiani da igra kad su u pitanju njegovi kvaliteti.....
i ja bi Marcela odma potpisao daj 15-20 za njega i miran si par godina sto se tice lijeve strane al znas kad ce se to desiti nikada a mozda ni tada.....
Kome treba Higuain nikome,doveli smo Llorentea.....Nikad necemo prodati ovaj napad nikad niti ce se naci budale da plate cifre koju coro trazi,pokusavajuci da napravi neku trampu i slicno.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi