Ja mislim da su za to ipak zidovi i prokletstvo bermudskog trokuta zasluzni. Probaj ih nekako uklopit u ovu pricu?pabizo je napisao/la:Hodzic je glavni MULJATOR oko dobijanja licenci.Frajeru moze da pozavidi i kusturica za režiranje a Begic ga podrzavao u svemu.A kada se malo bolje prisetim klub OLIMPIC ga je podržao u kampanji.Sve je bila štela i da je OLIMPIC pobjedio Celika i opet nebih dobio licencu a samo ih je Borac doveo u malo zeznutu situaciju sa svojim zadnjim rezultatom,no šta su naumili to i ostvarili a Hodzic je bio spreman sve da uradi jer se nada mjestu DIREKTORA KAMPA NSBiH.Mislim da je i onaj LETAČ Begic izgubio povjerenje onih ljudi koji su ga podržali jer je bio kuhar da Zrinjski dobije licencu.E jeste prodali guzicu i neka vas je sramota.OLIMPIC je zato platio neizlaskom u Evropu i oteraste NAJPOŠTENIJEG ČOVJEKA iz nogometa.Shvatite da OLIMPIC nikome ništa ne duguje pa i Salcinovicu a sada se hvatala drugostjepena komisija za nekakve ugovore o radu.JADNO,BJEDNO,SRAMOTNO i neznam šta još napisati kao vjeliki fan OLIMPICA.Hodzicu zapamti da neces biti direktor kampa jer to i ne zaslužuješ i raja te je pročitala.Ništa na ovom svjetu nije večno.Signore je napisao/la:Pa bas Malaga je dobila licencu za ovu sezonu, a bila je u dugovima do grla, te zbog toga i odradjuje kaznu. Ja sam neki dan citao neki dokument po kojem su odredjeni neki cudni datumi. Ne mogu se sjetiti, ali mi se cini da drugostupnjska komisija zanemaruje dugovanja ili tako nesto. Mislim da je rok tamo deveti mjesec. Na taj nacin su prosle sezone Hajduk i Osijek dobili licence, nisu platili dugove, a onda im je stigao ultimatim da moraju platiti do 31.3. ili nista od Europe ove sezone. To isto je dobila i Malaga koja nije podmirila kao Hajduk i Osijek, te je zbog toga bez Europe. Prije koju sezonu je isto tako bio i Varazdin, ali mislim da su oni samo dobili dodatnu novcanu kaznu, jer uopce nisu prijavili da su im financije u minusu.
Ako cemo suditi po tome, Borac bi trebao dobiti licencu, ali se mozemo sjetiti i Mallorce koja nije dobila licencu zbog velikih minusa. Mozda je ta Mallorca, a i Borac sada imala jos neke neispunjene uvjete zbog kojih se nije moglo progledati kroz prste.
Sent from my PMP5580C