AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 02 jun 2013, 13:35

Albertazzi could join Sampdoria as a part of the deal for Andrea Poli. Pescara are also interested in acquiring the defender.
Cagliari, Sassuolo, Cesena, Novara and Avellino are interested in signing @GianmarioComi.
Torino are interested in signing Bakaye Traoré.
Salomon i Traore i 10 miliona Torinu za Ogbonnu i Cercia ,jer koliko se sjecam Torino cini mi se bio zainteresovan za Salomona .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jun 2013, 14:06

Kako ga Sheva i Pippo zabiše. Ovi umirovljeni igrači bi više ideje i učinka imali od sadašnjih, kako ljudi začas slože kontru, šansu za gol, a ovi sada samo kruže i dodaju jedan drugom dok ne izgube loptu, veze nemaju (čast izuzecima kao što su ELS, Balo i Monto).

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2013, 15:36

Taj Ogbonna strasan momak, negdje sam procitao da se i Juventus zagrijao za njega, nikako ne smijemo dozvoliti da nam ga neko ukrade. :mrgreen:
A sto se ovog Cercia tice, ne znam ni sam sta da mislim, nekog sam dojma da bi ovom Milanu trebalo biti u cilju dovoditi neke bolje igrace tipa Lavezzi, ali shodno nasoj financijskoj situaciji nije ni Cerci los izbor, vjerujem da ce nam dobro doci na toj desnoj strani.

Sto se mene tice, moze i Flamini nogu dobiti. Rijesit se Nocerina, Traorea, Yepesa, Robinha, Zaccarda i ja sretan. Jedino mi je Bonera trn u oku, al' haj neka ga, ionako nece plaho igrati. :)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 02 jun 2013, 19:08

Mi ćemo ga kupit' al' na rate :lol:
Allegri je gospodin!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 jun 2013, 20:54

Bonera trazeniji od Neymara :lol:

Veceras bi se trebala znati sudbina Allegri-a, ja bih volio da ostane ali imam los predosjecaj ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 jun 2013, 22:01

Aubameyang: Želim u Milan!

Napadač St. Etiennea, Pierre-Emerick Aubameyang, iza sebe ima fantastičnu sezonu u francuskom prvenstvu, a njegove igre su privukle pažnju mnogih evropskih klubova.

Ovaj 23-godišnji napadač je na meti mnogih velikih timova, a Aubameyang je istakao da bi želio u Milan, u kojem je igrao od 2008. do 2011. godine, ali je za Rossonere u tom periodu odigrao samo dva susreta.

"Prije nekoliko godina, kada su mi rekli da ću napustiti klub, nisam želio da se vratim među Rossonere. Sada sam spreman da se vratim. Želio bih se vratiti u Milan, ali ne znam da li je to u ovom trenutku moguće", rekao je Aubameyang.

Aubameyang je ove sezone postigao 19 golova, te je imao i 14 aistencija u 37 utakmica u Ligue 1.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 jun 2013, 22:46

izvor: FB
Lućano Spaleti, trener Zenita, sastao se sinoć sa predsedikom Milana, Silviom Berluskonijem, a pretpostavlja se da je tema sastanka bila klupa "Rosonera".

Ovo nije prvi put da se Zaneti povezuje sa Milanom, ali veliki problem Spaletijevom dolasku predstavlja važeći ugovor koji ovaj trener ima sa Zenitom. Spaleti i Berlukoni su sinoć viđeni na večeri, prenose italijanski mediji.

Imajući u vidu da je Berluskoni odlagao večeru sa Alegrijem zbog prezauzetosti, jasno je da i pored najava da će Alegri ostati na klupi Milana, to i nije baš toliko izvesno.

Odluka o novom treneru Milana bi trebala da bude donesena večeras, na sastanku između Berluskonija i Galijanija.

Ukoliko Spaleti preuzme Milan, onda neće biti prepreka da Alegri sedne na klupu Rome.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2013, 22:50

Ne znam vala koliko im je to pametno, u tom slucaju sam radije za to da Allegri ostane. Nadam se da cemo sutra napokon saznati, dosta mi je brate vise ove neizvjesnosti ...

slobodno neka dodje, ne sumnjam da ce se uklopiti :ugeek: :P
slika

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 jun 2013, 23:14

Sky: Allegri renewed until 2015 ;)

Ako je ovo istina to znaci da ce biti pojacanja aBda :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2013, 23:21

Haman da jeste :)
A evo i omladinci u polufinalu
http://m.tuttomercatoweb.com/altre-noti ... ale-453542" onclick="window.open(this.href);return false;
:grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 23:22

NemošVjerovat.acm
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2013, 23:24

Ma nista to dok ja ne procitam na oficijalnoj stranici :mrgreen:

A volio bih da mister ostane, vjerujem da cemo uz par pojacanja imati dobru sezonu.
Ali vec rekoh, on nije trener za velike utakmice i uspjehe, od sljedece godine ganjati Prandellija ili Rijkaarda pa da napokon i osvojimo nesto, necu da nam domet bude 3 mjesto, liga prvaka i plafon.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jun 2013, 00:04

Titova-Juga je napisao/la:NemošVjerovat.acm
sta bi to ti zivota ti :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jun 2013, 00:05

A od ovog Milana ništa, već upravo ovo.
Nastavak limitiranosti kako u igračkom tako i u stožerskom djelu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jun 2013, 00:10

Titova-Juga je napisao/la:A od ovog Milana ništa, već upravo ovo.
Nastavak limitiranosti kako u igračkom tako i u stožerskom djelu...
I mi bi bolje, al tako nam je kako nam je, samo znam da sa onim igrackim kadrom niko drugi ne bi ucinio nista vise od Allegri-a koji je izgleda i oficijalno nas trener do daljnjeg :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jun 2013, 00:13

Navikli su nas ćelavci posljednjih godina da se zadovoljavamo sa mrvicama...
Žalosno je u što se nekoć VELIKI klub pretvorio, prežalosno...

Smrt nacionalizmu !!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 03 jun 2013, 00:49

Titova-Juga je napisao/la:Navikli su nas ćelavci posljednjih godina da se zadovoljavamo sa mrvicama...
Nazalost, +1
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 03 jun 2013, 08:57

betton je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Navikli su nas ćelavci posljednjih godina da se zadovoljavamo sa mrvicama...
Nazalost, +1
nazalost tako nam je svima, nekad sam se divio u drustvu a sad se poklopim i mogu reci samo za nasu historiju a danas hmm druga tema

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jun 2013, 08:59

Ma hajde neka mistera, od dva zla izabrali smo najmanje. 8-)
Istina da nije tip trenera koji ovaj tim zasluzuje, ali svaki dolazak novog covjeka u klub bi bio ' s konja na magarca', napokon je slozio ekipu, shvatio kako stvari funkcioniraju i uz par pojacanja mozemo bar do skudeta.

Doduse, neke ostale stvari mozemo sanjati :mrgreen: al' valjda se i ovaj Milan vec jednom vrati u stare vode, necemo vazda samo tapkati na mjestu i zadovoljavati se prosjecnim rezultatima.
"Uh barselona dala 4 gola, uh dobro je, moglo je biti i gore" ... a nekad smo ih gazili sve redom :mrgreen: jasta nego zalosno, ali sta ces.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jun 2013, 10:01

Drago mi je sto je Mister ostao, trenutno nije bilo boljeg rjesenja. Nadam se Prandeliju 2014-te, jedino sto moze spasiti Mistera je LP a to je realno nemoguce. Scudetto ce zavisiti od pojacanja. Sto se njih tice znamo da dolazi Poli a odlaze Ambro, Flamini i jos neko znam da je pisalo kako odlaze ako on ostaje trener :D . Gallijani je najavio pojacanja u odbrani, ali pored toga fali jedan veznjak. Moja zelja je Veratti/Pjanic/Strootman.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []