BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

bezze
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la bezze » 03 jun 2013, 12:19

Nisam pronasao temu za prodaju dresova na forumu pa nek admin prebaci ovaj moj post.
Prodajem dres borussije star 15 godina, original dugi rukav sa potpisima igraca.
Za detalje u inbox..Hvala

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 03 jun 2013, 12:32

kraljttbvb je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Dok čekamo krupne ribe, kupljen je još jedan talenat - Egipćanin Saleh Gomaa (ili na egipatskom pismu صالح جمعة). :lol:
Arapskom tope :mrgreen:

Ovdje pise Saleh Dzamah(t), slabo is prepisao 8-)
Čekaj, ti znaš ovo pročitati? Kako uopće možeš razlikovati šta je šta? :lol: I nisam prepisivao, nego kopi-pejstao. :mrgreen:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 03 jun 2013, 13:49

BvB ovci, koga bi prije uzeli, KDB a ili Shurllea ?
pi.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 jun 2013, 14:02

Tweeds_10 je napisao/la:BvB ovci, koga bi prije uzeli, KDB a ili Shurllea ?
Ja da se pitam to bi NARAVNO bio Schurrle, taj momak je po meni odlican fudbaler i vec dugo je moja zelja vidjet ga u svetom BvB dresu ... Uvijek sam sanjao mastao da imamo ofanzivu Schurrle - Gotze - Reus . Ali od tog naravno vise nikad nista nece bit ... Schurrle je fenomenalan igrac koji bi kod Kloppa bas eksplodirao ... Ali bio ja i zadovoljan da i KDB dodje dobar je i to momak nema sumnje ... Kako koji dan prolazi mi ne objavljujemo transfere da su zavrseni sve sam vise nerovozniji i sumnja rasta i strah da ne dovedemo prave igrac ...
BvB Echte Liebe !!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 jun 2013, 14:11

Damir_BvB je napisao/la: Gdje to procita cu ? Imal kakav izvor za to Zgmiky . Znam da j Zorc za Kicker rekao da su se dog sad De Bruyneom oko ugovora na 5 god... Ali da je Chelski odusto od Schurrlea gdje to iskopa ? i da je KDB nas igrac 99% ?
tako se priča u njihovim krugovima, naravno ništa nije potvrđeno bilo, samo da Chelsea gubi strpljenje s Bayerom i da bi mogli odustati od njega

http://theshedender.com/2013/06/tabloid ... inger-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

i onda se kasnije pojavilo ovo i navodno su ponudili 30 mio eura za Schurrlea

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... nding_page" onclick="window.open(this.href);return false;

ništa nije sigurno, sve rekla kazala ali ako je tako onda nema dileme da je KDB naš igrač jer želi samo kod nas

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 03 jun 2013, 14:18

Kuba produzio do 2018. Kuba je uvjek bio vjeran, na njega se trebaju ugledati ostali, ovakvi karakteri nam trebaju :D

„Kuba ist für unsere Mannschaft sportlich und charakterlich ein wichtiger Eckpfeiler, der in der vergangenen Saison europaweit für Furore gesorgt hat. Wir sind sehr froh, dass wir die Zukunft langfristig mit ihm gestalten können“, betont BVB-Sportdirektor Michael Zorc.

Für Blaszczykowski ist die Stadt Dortmund mit dem BVB und seinen Fans „längst eine zweite Heimat geworden“. Der polnische Nationalspieler (60 Länderspiele) war im Sommer 2007 von Wisla Krakau zur Borussia gewechselt. „Wenn mein Vertrag ausläuft“, sagt er, „kann ich auf mehr als zehn Jahre beim BVB zurückblicken. Solche Zeitspannen sind im Profifußball heutzutage nun wirklich keine Selbstverständlichkeit mehr. Es macht mich sehr, sehr stolz, dass mir ein Topverein wie Borussia Dortmund so großes Vertrauen schenkt und so langfristig mit mir plant.“

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 03 jun 2013, 14:29

Kuba :palacgore
Odlicna vijest, idemo dalje 8-)

PS: Schürrle ;)
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 03 jun 2013, 14:32

zgmiky je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Evo De Bruyne hoće samo u Dortmund, izjavio Zorc. I rekao je da su sve s njim dogovorili i oko ugovora. Moguće da bi se situacija mogla brzo riješit, samo što Leverkusen tu zateže, pokušavajući na sve načine KDB-a navući u svoje redove..
Chelsea je navodno odustao od Schurrlea, de Bruyne je 99% naš igrač i možda već danas bude objavljeno
Zasto mislis da je 99% vas igrac, Chelsea nikad nece pristati na prodaju KDB, jedino ako Zorc ispuni uvjete koje trazi Chelsea, a to je 15 miliona i pravo otkupa na dva igraca (u tom slucaju ostali bi bez Reusa vec ovog ljeta).

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 03 jun 2013, 14:44

Za KDB bi se moglo prežalit, ali Eriksen nikako. Vama trema zamjena za Goetzea, a Eriksen je najbolje, ili isplativije rješenje.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 jun 2013, 15:05

ništa to,pravo otkupa 2 igrača i slično,pa nije Borussia Malmo FC :twisted:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 03 jun 2013, 15:06

vopi je napisao/la:Kuba produzio do 2018. Kuba je uvjek bio vjeran, na njega se trebaju ugledati ostali, ovakvi karakteri nam trebaju :D
Hvala! Zar je bilo sumnje u moj karakter i vjernost. 8-)
zgmiky je napisao/la: i onda se kasnije pojavilo ovo i navodno su ponudili 30 mio eura za Schurrlea

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... nding_page" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne Ojrića nego funti. :o

Juda se ozlijedio i pauzirati će 2-3 mjeseca. Taman da ne počme na vrijeme pripreme, bude u zaostatku za ostatkom momčadi i postane 37m teška rezerva. Kad se sjetim , slično se dogodilo i Sahinu kad je prešao u Real. Možda Gore imamo kakvog zaebanog navijača koji kažnjava ove naše izdajice. 8-)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jun 2013, 15:10

Blaszczykowski je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Dok čekamo krupne ribe, kupljen je još jedan talenat - Egipćanin Saleh Gomaa (ili na egipatskom pismu صالح جمعة). :lol:
Arapskom tope :mrgreen:

Ovdje pise Saleh Dzamah(t), slabo is prepisao 8-)
Čekaj, ti znaš ovo pročitati? Kako uopće možeš razlikovati šta je šta? :lol: I nisam prepisivao, nego kopi-pejstao. :mrgreen:
Kad je onaj desifrovao hijeroglife, mogu vala i ja arapske harfove :mrgreen:
Blaszczykowski je napisao/la:Juda se ozlijedio i pauzirati će 2-3 mjeseca. Taman da ne počme na vrijeme pripreme, bude u zaostatku za ostatkom momčadi i postane 37m teška rezerva. Kad se sjetim , slično se dogodilo i Sahinu kad je prešao u Real. Možda Gore imamo kakvog zaebanog navijača koji kažnjava ove naše izdajice. 8-)
Jel to neka nova ozljeda ili ona sto je ponijeo od nas?
Ako je neka nova, ond se kladim da je koljeno u pitanju. Ko god ode od nas, strada mu koljeno - sahin, kagawa, gotze... ah ta koljena 8-)
Lewa cuvaj koljena :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jun 2013, 15:31

Blaszczykowski je napisao/la:Juda se ozlijedio i pauzirati će 2-3 mjeseca. Taman da ne počme na vrijeme pripreme, bude u zaostatku za ostatkom momčadi i postane 37m teška rezerva. Kad se sjetim , slično se dogodilo i Sahinu kad je prešao u Real. Možda Gore imamo kakvog zaebanog navijača koji kažnjava ove naše izdajice. 8-)
Karma is a bitch :twisted:

Kuba legenda...pise se da je odbio Juve i City iako je imao klauzulu na 15 miliona :D

Nadam se dobrim vijestima i u sljedecih par dana...ili neko pojacanje ili da Gundogan napokon produzi :x

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 jun 2013, 15:33

Jel ovo ljudi moguce " Svako ko je ispao ckapi i otisao iz kluba ono na neki od hinjskih nacina je dobio kaznu od boga/vise sile(nazovite to kako hocete)
Kagawa je na recimo "najmanje hinjski" nacin otisao od svih i najbolje je prosao.

Sahin je poprilicno "kurvinski" napustio klub za sitnis , jedva docekao da se ispali i karijera mu je dovedena u pitanje,+ sad igra za sitnis te nije standardan i jos na koncu konca On je PREZADOVOLJAN :D

Gotze kako objavi transfer i svoj potez nakon nekoliko "zaklinjanja" po medijima na vjernost nije dugo cekao da sudbina umjesa svoje prste

Barrios je otisao koliko toliko korektno , mislim imao je bas fine razloge ( monete i klupa) , tako da je relativno solidno prosao.

Perisa je imao razlog u vidu male minutaze, kasnije se to ispostavilo i zasluzeno nije igrao ali nije dozivio neku povredu.

A da ne pricam o tome kako se se svi pomenuti igraci jednostavno pogubili u novim sredinama
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 03 jun 2013, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 jun 2013, 15:34

Pa ima li koji igrač da nema hebene klauzule :roll: .

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 03 jun 2013, 15:59

kraljttbvb je napisao/la:Jel to neka nova ozljeda ili ona sto je ponijeo od nas?
Vjerovatno nije nova pošto hladi jaja po Španjolskoj. Kad sam vidio da će faliti 10-12 tjedana bio sam preuzbuđen da bih dalje čitao. :lol:
adnan24 je napisao/la:ili neko pojacanje ili da Gundogan napokon produzi :x
Ne sviđa mi se ovo društvo u kojem se kreće. :oops: Kud nisu Schibija poveli umjesto Gunda. :mrgreen: Gle metrića/homića Goetzea što je se iskvarcao i zblajhao kosicu. :lol:

slika

Ginczek prodan za 1,5m Nurnbergu. Para se skuplja, red je i počastiti nas kakvom bombicom (CE, KDB). 8-)

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 03 jun 2013, 16:52

Ubiše me u pojam ova nagađanja i medijske špekulacije, ako ubrzo ne dobijemo potvrdu o nekom transferu poludit ću! :evil:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 03 jun 2013, 17:29

HzBvB je napisao/la:Jel ovo ljudi moguce " Svako ko je ispao ckapi i otisao iz kluba ono na neki od hinjskih nacina je dobio kaznu od boga/vise sile(nazovite to kako hocete)
Tako i treba :mrgreen:
HzBvB je napisao/la: A da ne pricam o tome kako se se svi pomenuti igraci jednostavno pogubili u novim sredinama
Ima dosta i u Dr.Kloppu koji isvakog izvuce maksimum. Pod normalnim uslovima Grossonja ili Schmelle nebi bili ni za Nirnberga napr. Doktor ima tu neku car da ih motivise i da ih forsira tamo gdje treba. Jedino ce sibsi potvrdit ovo pravilo :mrgreen: Bit ce interesantno vidjet kako ce se "pepova rezervna opcija" pored rib-roba, milera, kroosa i ostalog drustva proveselit u mincjenu
Zadnja izmjena: Lokos19, dana/u 03 jun 2013, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 03 jun 2013, 17:31

Zodiac je napisao/la:Pa ima li koji igrač da nema hebene klauzule :roll: .
Dobro pitanje, ja cak sumnjam da ima neko iz prvih 11 bez.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 jun 2013, 17:34

Upravo procitah i ja na rtl-u kao da je Watzke ili Zorc izjavio da je KDB 99% vas igrac i da on samo zeli kod vas da predje...
Stern des Südens

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.