Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
cuj kakva toyota. pa to je najpouzdanije auto danasnjice.. stvarno i ovih forumasa, imate bar google pa kucajte malo toyota itd itd i procitajte nesto sto ne znate.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drug moj, znam ja sta je toyota, vrlo dobro znam
ali u tom nekom sportskom smislu, toyota je nista u odnosu na mitshubishi, hondu, mazdu, a tek nissan. Pa u Japanu se Skyline dozivljava nesto kao predmet obozavanja 
svaki japanac je pojam kvalitete za svako europsko auto, jesi sad zadovoljan?
svaki japanac je pojam kvalitete za svako europsko auto, jesi sad zadovoljan?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma neam ja nikakve fajde od toga sto si ti rekao.. nego nisam primijetio to "sportsko" a vidio sam da se prica o astri 1.7 i 2.0 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zalijepio sam link evolutiona i nissana 350
par postova iznad. Inace respektujem japance maksimalno. Rado bih volio i posjedovati jednu kad bude imao uslove za to 
npr. neku mazdicu s wankel motorom
RX-8 
npr. neku mazdicu s wankel motorom
Zna li neko od vas za sta je ovaj znak, gori mi u starog lampica u kamionu?
Lijevo pored ručne na instrument tabli
Mercedes 809. Hvala

Lijevo pored ručne na instrument tabli
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 02 jun 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neam blage iskreno
A koliko me strah uhvatio od turbina, plivajucih zamajaca i sl. kod ovih novijih dizela, dodje mi da za 5 milja uzmem dobrog mercedesa 124ku
A koliko me strah uhvatio od turbina, plivajucih zamajaca i sl. kod ovih novijih dizela, dodje mi da za 5 milja uzmem dobrog mercedesa 124ku
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nedeljom ujutru i popodne, samo za moj cejf
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/2440476/mercedes-126-500-sec/
radi se o Merc. 126 500 SEC
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/2440476/mercedes-126-500-sec/
-
BlackRiver
- Kontakt:
Nedavno sam kupio Ford Mondeo karavan, 2000. godiste, 1.8 diesel, uredno servisiran, GHIA oprema...Uglavnom auto u odličnom stanju. Zanimaju me iskustva vlasnika ovakvih auta. Na koje stvari obratiti paznju? Postoje li neke "cake" kod održavanja i sl? Hvala
- majestic24
- Kontakt:
ova "ljepota" trosi otrpilike 25 litara...ako ga dizes preko 220 ide i do 30 litara na 100 km.Bosniacum Lilium je napisao/la:nedeljom ujutru i popodne, samo za moj cejf
![]()
Za djelove da ti negovorim...ovdje ih nemozes naci da ga yebes. Postoji mogucnost da prebacis motor iz 300D u njega al je jako komplikovano. A maximalna brzina s tim motorem ce mu biti cc 140 km/h
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa zasto sam napisao za nedeljnu laganu voznju. Pa nije ovo auto za svaki dan, to se podrazumijeva.
"ljepota"
valjda si htio napisati ljepota, bez apostrofiranja, nema potrebe za tim
A uostalom, cejf nikad nije bio skup
"ljepota"
A uostalom, cejf nikad nije bio skup
znaci odluceno je ovako:
golf IV 1,9 TDI, crna boja, 74 kW, 101 ks, 2001, klima automatik, sportska sjedista, komandna tabla sa metalnim okvirovima brojaca, dvoja vrata.
jbg, doslo me je vise nego sto sam planirao, zaduzit cu se jedno 1000 KM i uzeti takvog golfa za 5800-5900 KM
ko ozeblo sunce cekam kad ce doci 
golf IV 1,9 TDI, crna boja, 74 kW, 101 ks, 2001, klima automatik, sportska sjedista, komandna tabla sa metalnim okvirovima brojaca, dvoja vrata.
jbg, doslo me je vise nego sto sam planirao, zaduzit cu se jedno 1000 KM i uzeti takvog golfa za 5800-5900 KM
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I ja aBd kontam cvrku uzeti, kaze stari u sloveniji 1.000 €
pa ako se tako nesto mogne iskombinovat 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
evo meni je prijatelj u njemackoj nasao ovaj za 1600 eura. prevoz ovamo, papiri i registracija, i dodje sve manje od 6 hiljada. kad skontam da je kod nas golf dvica 3,5-4 hiljade dodje mi da udaram glavom u zid.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cekaj, 6000 ce sve ispast dok se auto "sredi" ? Pa ako je tako, radije bi dodao jos milju i kupio ovdje, a ne zajebavao se s papirima i svime tim da bi me na kraju gotov isto ispalo da uzmem ovdje "na gotovo" 
Papastathopoulos je napisao/la:Cekaj, 6000 ce sve ispast dok se auto "sredi" ? Pa ako je tako, radije bi dodao jos milju i kupio ovdje, a ne zajebavao se s papirima i svime tim da bi me na kraju gotov isto ispalo da uzmem ovdje "na gotovo"
ne možeš ovakvu ko u @emira987 uzeti za te pare ovdje nema šanse
FORZA MARŠAL !!!
ovdje na gotovo takvo auto kosta 8,5-9 hiljada, procackao sam ja malo po piku
ima ih na piku koliko hoces uvezenih, samo treba registrovat i kostaju preko 8 svi. druga stvar je sto od svabe dobijes auto odrzavano na autoputu koji je kao bilijarski stol, a kod nas golfa dobijes odrzavanog na rupama. plus, ovom golfu uradjen veliki servis nedavno.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa dobro, istina je da ces tesko naci ovdje dizela za manje od 8 milja..znaci emire, ti ces iz njemacke dóvesti ? Meni slovenija jos blize 
aha, ovaj prijatelj mi uvozi dosta stvari iz njemacke, pa evo i meni ce kaze uvesti auto. ne znam sad kakvo je stanje u sloveniji, ali iz njemacke kad uvezes auto, kakvo auto svabo kaze da prodaje, takvo auto i dobijes. on ti uslika svaku packu na njemu i kaze ti sta sve ne valja s autom i onda ti proda. ako ti napise na internetu jedno a proda drugo ti ga mozes tuziti, kod njih izgleda funkcionise drzava.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vidi, to sto se prodaje na PIK-u, tu ima svega, to nije nikakvo relevantno mjerilo. Po meni, Golf 4 mozes naci odlican za 5500 KM plafon, ne priznajem sekunde te fore malo ispod 10 000, to je van pameti kao i svaka budala koja bi te pare dala za futavu cetvorku tog godista.emir987 je napisao/la:ovdje na gotovo takvo auto kosta 8,5-9 hiljada, procackao sam ja malo po pikuima ih na piku koliko hoces uvezenih, samo treba registrovat i kostaju preko 8 svi. druga stvar je sto od svabe dobijes auto odrzavano na autoputu koji je kao bilijarski stol, a kod nas golfa dobijes odrzavanog na rupama. plus, ovom golfu uradjen veliki servis nedavno.
Ali, ova neka opcija ako imas u mogucnosti unutar BiH da unutar te cijene kupis takvo vozilo, onda OK, a ako pak zelis isto to, samo s vecom opremom uzeti i u Njemackoj, takodjer nije losa ideja (mislim, tko zeli kupiti Golfa) jer su makar realnije cijene tih vozila tamo, ali ovisi sta ces potrefiti ako kupujes vozilo na slijepo, nije ni Njemacka vise sto je bila uzduz cijele drzave.
That said, sredio sam si i ja novo auto.
To zadnje se odnosi na leasing kompanije. Oni sami su duzni uzeti neovisne procjenitelje (macadam, dekra, SGS, ...) stete na vozilu i mora sve biti uredno prijavljeno i poslikano. A sad da ces dobiti od privatnika novac u slucaju nekog kvara, to vec malo teze.emir987 je napisao/la:aha, ovaj prijatelj mi uvozi dosta stvari iz njemacke, pa evo i meni ce kaze uvesti auto. ne znam sad kakvo je stanje u sloveniji, ali iz njemacke kad uvezes auto, kakvo auto svabo kaze da prodaje, takvo auto i dobijes. on ti uslika svaku packu na njemu i kaze ti sta sve ne valja s autom i onda ti proda. ako ti napise na internetu jedno a proda drugo ti ga mozes tuziti, kod njih izgleda funkcionise drzava.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 04 jun 2013, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...
Pričaj koje,onaj BMW što si prodav'o je bio 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, Google [Bot] i 9 gostiju.