Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2013, 17:48

gio10 je napisao/la:@Carlo nemoj se sad pravdati, očigledno je bilo da si davao podršku Hendersonu, pogotovo kad je ovaj pokušao da isfura @Ponosa, ti si citirao i napisao ouuuuuu, u tom fazonu, prema tome nemoj sad da se pravdaš i ti si palio atmosferu ...

Što se tiče transfera, već sam pisao jučer kako bi se te pare mogle fino potrošiti.
Bitno je samo da se transferi završe prije priprema ekipe, jer bi to bilo extra da svi zajedno prođu kroz pripreme. :)
Rizo je moj haver i normalno da ću mu dati podršku kada je upravu. Posebno u raspravi u kojoj učestvuje @ponos torina, bivši navijač juventusa. ja se pravdam samo rođenoj materi, tebi i sličnoj prčoladiji se nikad u životu neću pravdati, to zapamti.
Monolog je napisao/la:Tačno na ovu temu ne treba ni ulaziti. Rizo i Carlo poput Del Boya i Rodneya pokušavaju na silu dokazati nedokazivo. :mrgreen:
šta to ja pokušavam dokazati?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 16 jun 2013, 18:29

Carlo je napisao/la: šta to ja pokušavam dokazati?
Svasta,pocevsi od toga da ja imam dupli account i da sam neko od forumasa(Carragher,Torino...). :mrgreen:
Ian Ayre scrapped trip to Brazil to try and complete £20m signing of Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan [Bloomberg]
Eto Hene izgleda.Bit ce zanimljivo vidjeti dal ovo znaci i odlazak Suareza.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jun 2013, 18:38

Znaci jucer ujutro je bilo da mu je propao taj put u Brazil zbog Alberta, popodne zbog Illorija, navecer zbog Mignoleta, a danas zbog Mkhitaryana :lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2013, 18:42

RodgersBOSS je napisao/la:
Svasta,pocevsi od toga da ja imam dupli account i da sam neko od forumasa(Carragher,Torino...). :mrgreen:
Imaš isti avatar ko i carragher23 + carragher23 nije ostavio posta poslije onoga. nisam govorio da si ti torino, ne izmišljaj. hidemyass.com je zakon, jelde?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jun 2013, 18:45

@RodgersBOSS Iako sam ja mislio da znaci, ipak mozda i ne. Sagledaj situaciju, prodaje se Carroll za 15m, doda se jos 5-7m i dobijas vanserijskog igraca.

Mada mi je cudno da ce ga uvaljati ovi za 20m, mozda on nema klauzulu kao Fernandinho...:geek:

Koliko sam shvatio, ti Carlo rece da je tema postala cirkus, a sada ti pravis off i cirkus od nje. Sto ne resite to preko privatnih ???

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 16 jun 2013, 18:54

Carlo je napisao/la:
Imaš isti avatar ko i carragher23 + carragher23 nije ostavio posta poslije onoga. nisam govorio da si ti torino, ne izmišljaj. hidemyass.com je zakon, jelde?
Tacno ovo:"Pokušavaju na silu dokazati nedokazivo".
Izvini za Torina,to je "dokazao" tvoj haver Rizo. :lol: Kad ste haveri bar se dogovorite koji sam. :mrgreen:

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... demy-teams" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo interviju sa trenerom akademije.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2013, 19:09

na kraju ce neki mkhitaryana u odbranu stavljat
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jun 2013, 19:11

Paradajz je napisao/la:@RodgersBOSS Iako sam ja mislio da znaci, ipak mozda i ne. Sagledaj situaciju, prodaje se Carroll za 15m, doda se jos 5-7m i dobijas vanserijskog igraca.

Mada mi je cudno da ce ga uvaljati ovi za 20m, mozda on nema klauzulu kao Fernandinho...:geek:

Koliko sam shvatio, ti Carlo rece da je tema postala cirkus, a sada ti pravis off i cirkus od nje. Sto ne resite to preko privatnih ???
Zar se ti nisi pojavio ovdje na forumu i temi kao inspektor Sportkluba? Šta sada pametuješ Carlu? Sam si se pojavio kao offtopic na forumu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2013, 19:13

Henderson je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:@RodgersBOSS Iako sam ja mislio da znaci, ipak mozda i ne. Sagledaj situaciju, prodaje se Carroll za 15m, doda se jos 5-7m i dobijas vanserijskog igraca.

Zar se ti nisi pojavio ovdje na forumu i temi kao inspektor Sportkluba? Šta sada pametuješ Carlu? Sam si se pojavio kao offtopic na forumu.
ja mislim da nije. neko mu je maznuo post pa je covjek dosao da se bori protiv plagijatora. vidim da se aktivirao u zadnje vrijeme al ce mu sigurno dosaditi ubrzo da cita svađe :D
You are someone else I am still right here

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jun 2013, 19:17

Mkhitaryan je dobar igrac ali tesko da moze zamijeniti Suareza.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 jun 2013, 19:20

Navijac sam Liverpoola, kao sto vidite ne ostavljam ovdje postove nikako, ali vas citam i stvarno su ovdje pojedini navijaci smijesni skroz, dajte malo ozbiljnosti na ovu temu, kad god udjem da pogledam hoceli bit nekih dobrih pojacanja naletim na neku raspravu.

Znaci neki nisu dobri sa glavom ovdje, YNWA!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 16 jun 2013, 19:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Mkhitaryan je dobar igrac ali tesko da moze zamijeniti Suareza.
Njegov dolazak ne zavisi od Suarezovog odlaska, tako da se on ne dovodi da bi zamjenio njega.
Kad "legnu" pare od Suarezove prodaje, krenuti ce se po njegovu zamjenu. Ja da se pitam, doveo bi Muriela i nekog zadnjeg veznog od tih para, neku zvijer. Ali ne pitam se :mrgreen:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 jun 2013, 19:29

slika

slika

slika

8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2013, 19:33

Carlo je napisao/la:
Tacno ovo:"Pokušavaju na silu dokazati nedokazivo".
Izvini za Torina,to je "dokazao" tvoj haver Rizo. :lol: Kad ste haveri bar se dogovorite koji sam. :mrgreen:

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... demy-teams" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo interviju sa trenerom akademije.
uglavnom, imaš par accountova na forumu, to je jasno. i sam si rekao prije par sedmica da si ranije bio na forumu, a ne smiješ reći svoj nick, jel te to strah? :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 jun 2013, 19:33

Trebao si postaviti samo ovu prvu sliku, ostale su mi nekako suvišne. :mrgreen:

Iz vedra neba:
Mignolet 58%
Tiago 56%
Henrikh 54%
Andy Carrol u West Ham 79%
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 16 jun 2013, 19:43

i sta bi Carlo da li sam ja Rodgersboss ili je to Ponos Torina cuj imamo isti avatar i to dokaz da je to jedna osoba a ne pisem tako cesto jer nemam vremena
LIVERPOOL FC

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jun 2013, 20:06

Pa čim imaš kontra mišljenje od njih, a slaže se sa većinom ostalih odma je dupli account. Dobro, od mene bi bilo očekivano, ali hajde. :mrgreen:
Ja se nadam da će doći Mhkitariyan, a sviđaju mi se i ti ostali igrači na koje je procenat veliki. ( No homo :lol: )

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 16 jun 2013, 20:43

ej ljudi,sto se tice informacija,nema sta,prvi ste,ono sazna se svasta...al i po prepirkama...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jun 2013, 21:08

Carragher23 je napisao/la:i sta bi Carlo da li sam ja Rodgersboss ili je to Ponos Torina cuj imamo isti avatar i to dokaz da je to jedna osoba a ne pisem tako cesto jer nemam vremena
pa rekao sam ti već :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 jun 2013, 22:18

Christian Atsu je postigao go za ganu danas. Izjavio je ranije da nece razmisljati o transferu dok ne zavrsi sa kvalifikacijama, a Liverpool je bio favorit za njegov potpis, sad bi mozda i mogao doci. Ja bi ga volio vidjeti na Anfieldu, mada imamo dosta dobrih krila i bez njega
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO i 2 gosta.