Unbekannt je napisao/la:Uvek sam postovao Liverpul, ali odlaskom Rafe, klub je dosta pao. Prodajom Alonsa i Maskerana uzele su se fine pare, ali zamena nigde. Akvilani je bio promasaj, Adam isto, pa i ovaj Alen nije nesto. Kad pogledam, pa Liverpul trosi svakog prelaznog roka, ali uglavnom dovodi neke prosecne igrace. Ranije su bili konkurentni i u Evropi, a sad tesko i da izbore Evropu. Duza klupa je svakako ono sto im nedostaje.
Klub je pao, jer su vlasnici riknuli, a Rafa se gubio sa pojacanjima i nije umeo sa limitiranim budzetom, on je imao milion gresaka kada su u pitanju transferi. Ajde Masch, ali prodaja Alonsa je gurnulo LFC niz liticu, da bi se doveo vrlo talentovani Aquilani i to povredjen, pa je onda Lucas stupio na scenu i usao u rolu Alonsa, naravno da nije islo, svi su tada kleli Lucasa, a on decko nije bio toliko kriv vec Rafa. Nakon toga ide mracno doba za LFC, bas mracno, gde Rafa konacno odlazi a dolazi jedan vrlo los trener, popularni Woy.
Vlasnici nemaju ni kinte, pa se uzima Milan zvani "znam engleski k'o ovaj Karadjordjevic sprski" Jovanovic za dzaba, neverovatni Konchesky za neki smesan novac, i jedino pojacanje tada, Meireles. Fudbal nikad gori, znaci pravo mucenje je ono bilo za gledati, Gillet i onaj Hicks ulazu tuzbu u prodaju kluba, uzima nas FSG i obecavaju novac.
Roy dobija otkaz, King Kenny dolazi kao spasioc kluba, vlasnici daju kintu za Suareza da bude partner sa Torresom koji se pogubio totalno i kada se najmanje ocekuje, neverovatno odlazi za 50m u Chelsea, ostavljajuci klubu 3 dana da dovede kvalitetnu zamenu. Znajuci Kenijev mentalitet panicno se daje **** 35m za Carrolla koji je tada ruku na srce resetao mreze. Ipak klub se stabilizovao koliko toliko i zavrsavamo 6. Veliki hype nastaje, i Kenny ima velike pare na raspolaganju.
Sve te pare je bacio u bunar, dovevsi ispodprosecnog Downinga za neverovatnih 20m funti, daje se za slabo poznatog talenta Hendersona 16m funti, debeli Adam se placa 8m uz fascinantan komentar tada Fergiea koji je rekao da njegovi korneri samo vrede 20m...
Velika je nada bila, Kenny kao velika legenda na celu, i dosta se ocekivalo posle sjajnog zavrsetka prethodne sezone, desava se totalno suprotno, i igra je bila losa, i sva pojacanja su podbacila, a Lucas tada najbolji igrac se opasno povredjuje... Sezona za zaborav.
Dolazi BR, dobija vrlo mali budzet, i za to pravi gresku odmah na pocetku i preplacuje Allena i Borinija, sto mozda i nije on kriv, jer je bila neka prica sa scouting timom koju ne znam najbolje, pa je BR morao dovoditi one igrace koje zna i sa kojima je radio.
Dolazi Sahin od kojeg se mnogo ocekivalo, i koji je slabo sta pokazao na moje veliko razocarenje. Igra deluje obecavajuce, ali i dalje rupe u odbrani i navikavanje stopera na high line. Agger se navikao, Skrtel kiksao kao blesav, ipak, igra deluje sve bolje i bolje za utehu.
Onda dolazi januar i dva sjajna pojacanja i od tada LFC dobija neku novu dimenziju, do danas...