Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 16 jun 2013, 22:27

@Carlo me postidio ja spadam u prčoladiju, hebi ga :lol: :lol: :lol:

Sine dragi de se umij pa napiši nešto,prvo pišeš da nisi učestvovao u raspravi, a onda pišeš da braniš Hendersona zato što ti je haver, pa dogovori se sa sobom :lol: :lol: :lol:
I Ponos nije bivši naviijač Juventusa, on i dalje prati Juventus, vjerovatno kao i Liverpul i njegovo pravo da simpatiše 2 kluba, baš kao što to radim i ja. U dalju raspravu sa tobom neću, ne isplati se, u idućem postu ćeš napisati da ustvari ništa nisi napisao ..

@Mkhitaryan vjerovatno gotova stvar
Ja te volim, volim Željo..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jun 2013, 22:35

gio10 je napisao/la:@Mkhitaryan vjerovatno gotova stvar
Nemoj mi to gotova stvar, gomila transfera bila gotova stvar, pa na kraju ispade da nije ni postojao interes. :)

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 16 jun 2013, 22:51

Paradajz je napisao/la:
gio10 je napisao/la:@Mkhitaryan vjerovatno gotova stvar
Nemoj mi to gotova stvar, gomila transfera bila gotova stvar, pa na kraju ispade da nije ni postojao interes. :)
Al ovaj transfer rok haman da nije tako. Za Tourea se znalo 5 dana ranije da je dogovorio s nama, za Aspasa prije zadnjeg kola Primere, evo i Luis Alberto se vec oprostio od Seville sto implicira da dolaze i on i Heno i onaj stoper iz Sportinga :mrgreen:

edit : i Mignolet :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jun 2013, 22:57

Liverpool hope to finalise deals for Simon Mignolet and Henrikh Mkhitaryan this week for around £30million,according to Sky Sports journalist Graeme Bailey.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 16 jun 2013, 22:58

E'v ja sam se pogubio koliko smo igraca doveli :roll:
Inace cisto da se zna Eriksen je moja zalja...neostvarljiva :D
"You'll Never Walk Alone"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jun 2013, 23:16

---------------------------------slika------------------------------

slika - slika - slika - slika

--------- slika ----- slika ----- slika ------

slika --------------- slika --------------- slika

slika

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jun 2013, 23:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:---------------------------------slika------------------------------

slika - slika - slika - slika

--------- slika ----- slika ----- slika ------

slika --------------- slika --------------- slika

slika
Nema dalje .

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 16 jun 2013, 23:18

Negde procitah da Liverpul zeli dovesti fudbalera Benfike, Nolita. I to da je transfer 15 miliona, sto nadam se da nije istina. Pa dokle vise, nikako mi nije jasno zasto se papreno placaju prosecni fudbaleri?!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jun 2013, 23:21

Unbekannt je napisao/la:Negde procitah da Liverpul zeli dovesti fudbalera Benfike, Nolita. I to da je transfer 15 miliona, sto nadam se da nije istina. Pa dokle vise, nikako mi nije jasno zasto se papreno placaju prosecni fudbaleri?!
Prvi haber .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jun 2013, 23:21

Unbekannt je napisao/la:Negde procitah da Liverpul zeli dovesti fudbalera Benfike, Nolita. I to da je transfer 15 miliona, sto nadam se da nije istina. Pa dokle vise, nikako mi nije jasno zasto se papreno placaju prosecni fudbaleri.
Ma gde to, nema nista od toga...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jun 2013, 23:27

Ma kakav Nolito, ja sam za Negrita. :twisted:

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 16 jun 2013, 23:33

Uvek sam postovao Liverpul, ali odlaskom Rafe, klub je dosta pao. Prodajom Alonsa i Maskerana uzele su se fine pare, ali zamena nigde. Akvilani je bio promasaj, Adam isto, pa i ovaj Alen nije nesto. Kad pogledam, pa Liverpul trosi svakog prelaznog roka, ali uglavnom dovodi neke prosecne igrace. Ranije su bili konkurentni i u Evropi, a sad tesko i da izbore Evropu. Duza klupa je svakako ono sto im nedostaje.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jun 2013, 23:35

Unbekannt je napisao/la:Uvek sam postovao Liverpul, ali odlaskom Rafe, klub je dosta pao. Prodajom Alonsa i Maskerana uzele su se fine pare, ali zamena nigde. Akvilani je bio promasaj, Adam isto, pa i ovaj Alen nije nesto. Kad pogledam, pa Liverpul trosi svakog prelaznog roka, ali uglavnom dovodi neke prosecne igrace. Ranije su bili konkurentni i u Evropi, a sad tesko i da izbore Evropu. Duza klupa je svakako ono sto im nedostaje.
Dok je Rafa bio tu mi smo pali . Ne bi mu dali otkaz da je zavrsio u poziciji za LP . Mi kupujemo al i prodajemo .

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 16 jun 2013, 23:56

nerkolfc je napisao/la:
Unbekannt je napisao/la:Uvek sam postovao Liverpul, ali odlaskom Rafe, klub je dosta pao. Prodajom Alonsa i Maskerana uzele su se fine pare, ali zamena nigde. Akvilani je bio promasaj, Adam isto, pa i ovaj Alen nije nesto. Kad pogledam, pa Liverpul trosi svakog prelaznog roka, ali uglavnom dovodi neke prosecne igrace. Ranije su bili konkurentni i u Evropi, a sad tesko i da izbore Evropu. Duza klupa je svakako ono sto im nedostaje.
Dok je Rafa bio tu mi smo pali . Ne bi mu dali otkaz da je zavrsio u poziciji za LP . Mi kupujemo al i prodajemo .
Ne kazem da niste ali realno, i Rafina zadnja sezona bila je bolja od svake posle njega. Par bodova vam je falilo za LS, a sad je i LE pitanje. Jednostavno, nije uspeo nadomestiti odlazak Alonsa te sezone, sto se i odrazilo na igru. Ali ne zaboravimo i koliko se igraca povredjivalo te sezone. Secam se da je neki Ajala igrao i Keli cini mi se da je debitovao u nekoj bas vaznoj utakmici,protiv Fiorentine koliko se secam. Pa i Tores nije igrao pola utakmica, stalno je igrao Ngog.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jun 2013, 23:59

Pali smo to je stara priča . Sad klubovi koji igraju LP imaju pare za veće plate al su i privlacniji boljim igračima . Tako da se mora raditi na neki drugi način da bi se došlo do LP i borbe za trofeje (BVB) .

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 17 jun 2013, 00:07

Ma nije mi samo jasno sto pustiste Sahina, covek em u Realu ne dobi priliku, em u Liverpulu jos manje. Ma i onaj Maskerano kako je igrao u Liverpulu, milina ga je bilo gledati. Ali covek hoce u Barsu, pa makar i propao. Mada opet, sto se tice napada imate dobar potencijal i igrace za narednih 5+ godina, samo da ne prodate nikoga. Oko njih treba graditi tim.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 jun 2013, 00:09

Klub je pao, jer su vlasnici riknuli, a Rafa se gubio sa pojacanjima i nije umeo sa limitiranim budzetom, on je imao milion gresaka kada su u pitanju transferi. Ajde Masch, ali prodaja Alonsa je gurnulo LFC niz liticu, da bi se doveo vrlo talentovani Aquilani i to povredjen, pa je onda Lucas stupio na scenu i usao u rolu Alonsa, naravno da nije islo, svi su tada kleli Lucasa, a on decko nije bio toliko kriv vec Rafa. Nakon toga ide mracno doba za LFC, bas mracno, gde Rafa konacno odlazi a dolazi jedan vrlo los trener, popularni Woy.

Vlasnici nemaju ni kinte, pa se uzima Milan zvani "znam engleski k'o ovaj Karadjordjevic sprski" Jovanovic za dzaba, neverovatni Konchesky za neki smesan novac, i jedino pojacanje tada, Meireles. Fudbal nikad gori, znaci pravo mucenje je ono bilo za gledati, Gillet i onaj Hicks ulazu tuzbu u prodaju kluba, uzima nas FSG i obecavaju novac.

Roy dobija otkaz, King Kenny dolazi kao spasioc kluba, vlasnici daju kintu za Suareza da bude partner sa Torresom koji se pogubio totalno i kada se najmanje ocekuje, neverovatno odlazi za 50m u Chelsea, ostavljajuci klubu 3 dana da dovede kvalitetnu zamenu. Znajuci Kenijev mentalitet panicno se daje **** 35m za Carrolla koji je tada ruku na srce resetao mreze. Ipak klub se stabilizovao koliko toliko i zavrsavamo 6. Veliki hype nastaje, i Kenny ima velike pare na raspolaganju.

Sve te pare je bacio u bunar, dovevsi ispodprosecnog Downinga za neverovatnih 20m funti, daje se za slabo poznatog talenta Hendersona 16m funti, debeli Adam se placa 8m uz fascinantan komentar tada Fergiea koji je rekao da njegovi korneri samo vrede 20m... :lol:

Velika je nada bila, Kenny kao velika legenda na celu, i dosta se ocekivalo posle sjajnog zavrsetka prethodne sezone, desava se totalno suprotno, i igra je bila losa, i sva pojacanja su podbacila, a Lucas tada najbolji igrac se opasno povredjuje... Sezona za zaborav.

Dolazi BR, dobija vrlo mali budzet, i za to pravi gresku odmah na pocetku i preplacuje Allena i Borinija, sto mozda i nije on kriv, jer je bila neka prica sa scouting timom koju ne znam najbolje, pa je BR morao dovoditi one igrace koje zna i sa kojima je radio.
Dolazi Sahin od kojeg se mnogo ocekivalo, i koji je slabo sta pokazao na moje veliko razocarenje. Igra deluje obecavajuce, ali i dalje rupe u odbrani i navikavanje stopera na high line. Agger se navikao, Skrtel kiksao kao blesav, ipak, igra deluje sve bolje i bolje za utehu.
Onda dolazi januar i dva sjajna pojacanja i od tada LFC dobija neku novu dimenziju, do danas...

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 17 jun 2013, 00:17

Ne bih se bas slozio za Kerola. Znam samo da su te sezone skoro svi napadaci u PL podbacili, pa je on bio najbolji strelac lige sa 10-12 golova koliko se secam. Ipak na polusezoni je to dobar skor, ali on se povredio pre nego sto je presao u Liverpul, pa se dugo cekalo na njegov debi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jun 2013, 00:19

Suarez će otići u Real ukoliko ponude dovoljno para + (obavezno) Moratta. Izvor je Mirror.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 jun 2013, 00:25

Unbekannt je napisao/la:Ne bih se bas slozio za Kerola. Znam samo da su te sezone skoro svi napadaci u PL podbacili, pa je on bio najbolji strelac lige sa 10-12 golova koliko se secam. Ipak na polusezoni je to dobar skor, ali on se povredio pre nego sto je presao u Liverpul, pa se dugo cekalo na njegov debi.
Oko cega se ne bi slozio ??? Oko resetanja mreze ??? :) Cini mi se da je dao oko 11 golova do novembra, realno nije mala stvar, ali nikad ne suditi o igracu nakon jedne polusezone. Doveden je povredjen, preplacen je ogromne pare, da smo dali 20m funti tada bi to mozda i bilo ok, mada bi se posle opet ispostavilo previse.

Plasnuo je on nakon debija, imao dve dobre tekme i onda je sam razbio City sa dva gola, pogotovo upecatljiv onaj sa 25m ako ne i vise. Nakon toga, velika nula...

Nece Real nuditi nista, ne verujem da ga zele uopste, ceka se tvoj imenjak da dodje, pa idu po Cavanija, mozda i po Balea, who knows...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.