FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napise covjek normalan komentar i niko normalan da odgovori nista normalno, napise onaj Dona sa 1000 nickova komentar i svi se uhvate kao muhe na go.vno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Burberry46
- Kontakt:
Hoce li ko banovati provokatora??gOlijat je napisao/la:LIVE: Sarajevo i Zrinjski u 1. kolu protiv AMATERA ? Zar stvarno vi pratite ovo amatersko takmicenje kup uefa ?? Hmmm ...
Kakvo je to takmicenje gdje mozete izvuci amatere i jos mi pise da drzi koficijent
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neka kona,nek se od muke pojedu. 
A sto bi' se mi jeli od muke ? Zar je tesko uporediti ove iz San Marina ,pa i sljedeceg protivnika kojeg cete dobiti sa Viktoriom Plzen i vidjeti razliku u kvaliteti takmicenja .De budite malo realni **** ga zivot ...amypitar je napisao/la:Neka kona,nek se od muke pojedu.
p.s. nek' vam je sa srecom .
Zadnja izmjena: fsdghdsfs, dana/u 24 jun 2013, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
bacelonafan
- Kontakt:
Izvlacili smo Cluja i Levskog pa sta se desilo,pa i Genka ucesnika LP pa i Helsinborga itd. ova Viktorija jednom igrala LP il dva puta i odma giganti neki sta je tebi,a Belgijska liga je duplo jaca od Ceskefsdghdsfs je napisao/la:A sto bi' se mi jeli od muke ? Zar je tesko uporediti ove iz San Marina ,pa i sljedeceg protivnika kojeg cete dobiti sa Viktoriom Plzen i vidjeti razliku u kvaliteti takmicenja .De budite malo realni **** ga zivot ...amypitar je napisao/la:Neka kona,nek se od muke pojedu.
Koje godine ste izvlacili i zeljo je igro polufinale kupa uefa hahaha. Gledaj trenutno snage ekipa na nesto toje bilo prije 5-6 g.bacelonafan je napisao/la:Izvlacili smo Cluja i Levskog pa sta se desilo,pa i Genka ucesnika LP pa i Helsinborga itd. ova Viktorija jednom igrala LP il dva puta i odma giganti neki sta je tebi,a Belgijska liga je duplo jaca od Ceskefsdghdsfs je napisao/la:A sto bi' se mi jeli od muke ? Zar je tesko uporediti ove iz San Marina ,pa i sljedeceg protivnika kojeg cete dobiti sa Viktoriom Plzen i vidjeti razliku u kvaliteti takmicenja .De budite malo realni **** ga zivot ...amypitar je napisao/la:Neka kona,nek se od muke pojedu.
I ja sam to napisao Zeta je malo jaca od ove ekipe iz San Marina i samo sam htio napisati da morate biti na oprezu da vas opet neko selo ne izbaci, zanemarite sve ostale stvari.bacelonafan je napisao/la:Izvlacili smo Cluja i Levskog pa sta se desilo,pa i Genka ucesnika LP pa i Helsinborga itd. ova Viktorija jednom igrala LP il dva puta i odma giganti neki sta je tebi,a Belgijska liga je duplo jaca od Ceskefsdghdsfs je napisao/la:A sto bi' se mi jeli od muke ? Zar je tesko uporediti ove iz San Marina ,pa i sljedeceg protivnika kojeg cete dobiti sa Viktoriom Plzen i vidjeti razliku u kvaliteti takmicenja .De budite malo realni **** ga zivot ...amypitar je napisao/la:Neka kona,nek se od muke pojedu.
-
bacelonafan
- Kontakt:
cuj koje godine pa prosle godine i Levski je sad prvak,pa Cluj isto tako nedavno,ljude nemoze Celzi da pobjedi,Machester ih jedva dobija itd. kao da je to bitno eto dobili ste silu od ekipe za protivnika,tj za nas je svako sila nebitno ko da dodje
Kojeg je datuma grupna faza.

Izvini cega su doticni prvaci... Sajamskih gradova mozda.... Ludogorets je prvak Bugarske.... Informisi se malo....bacelonafan je napisao/la:cuj koje godine pa prosle godine i Levski je sad prvak,pa Cluj isto tako nedavno,ljude nemoze Celzi da pobjedi,Machester ih jedva dobija itd. kao da je to bitno eto dobili ste silu od ekipe za protivnika,tj za nas je svako sila nebitno ko da dodje
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Idealan protivnik, prolazite bez problema. Super vijest je što ste nosioci u drugom pretkolu. Vrijeme bi bilo da neko probije led u EL, Sarajevo je uvijek bilo najbliže. 
-
bacelonafan
- Kontakt:
GOLIJATE ta Zeta je i Zvezdu i Partizana derala i bila u vrhu zajednicke lige tako da nisi bas upucen
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prave se ludi najednom, zadnjih godina je svako provociranje postalo satro kompleks.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Takvim je i K. Lakača reprezent kompleksa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakvo bolan provociranje pa nije ni pocela tekma ... E svasta .Sarajlijc@ je napisao/la:Prave se ludi najednom, zadnjih godina je svako provociranje postalo satro kompleks.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Brate moj i Zeljo je igrao polufinale kupa uefa s Videtonom, pa sta sad ? Kazem ti fino da trebate biti oprezni jer ako vas je izbacila Zeta koje bogdu jaca od ovih San Marina treba da se zapitate malo o cemu pisete.bacelonafan je napisao/la:GOLIJATE ta Zeta je i Zvezdu i Partizana derala i bila u vrhu zajednicke lige tako da nisi bas upucen
Ni u jednom trenutku ti nisam pisao koje kad s kim igrao kroz historiju, skontaj se.
lagan zrijeb, velike su sanse da dodjete do play offa. sretno vam bilo
NO PYRO NO PARTY
Štrumfovi o kompleksima 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
bacelonafan
- Kontakt:
dabogda svi prosli,nisam neki zagrizen navijac samo simpatizer,i zelim svima da prodju sto dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.