FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Helem, pogleda nas sreća u ovom žrijebu. Mada su i ostali mogući protivnici za nas bili kao što je ovaj klub iz San Marina. Sve je to u pet deka. Imamo mnogo prostora za prolaz u drugo (uz malo sreće i treće) pretkolo EL. U subotu - 29. ovog mjeseca u 18 h igramo kontrolnu utakmicu protiv Slavije na Otoci i tu bi već trebali imati neku krajnju sliku našeg tima i vidjeti kako će to otprilike izgledati u utakmici protiv ovih, kako neki rekoše, amatera. Ne znam da li će se još koji igrač priključiti našem timu, volio bih da hoće jer mi se napad čini tankim zasad. Pitam se da li će Karić i Melunović uopće biti sposobni za golove koje smo gledali dok je tu bio Hadžić. Nisam pretjerano zadovoljan pripremnim utakmicama na kojim se vidjelo da nam je teško doći do pozicije za pogodak i da nam realizacija nije jača strana - ako ikako i dođe do te situacije. Imamo odličnu priliku za dobre rezultate ove sezone u EL, ali ne i ekipu za takve prolaze - realno. Vidjet ćemo kako će to izgledati u subotu na Otoci protiv Slavije. Cijena karata je 3 KM.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovdje odmah vidis ko je navijac a ko simpatizer, ko na ovim stranicama lijecis svoje licne frustracije a ko je realan.
Sve sami strucnjaci sa plejke, top elevena, hattricka i slicnih stranica, onda sve sami navijaci a da Bog da da znaju koju navijacku pjesmu.
Drago mi je da smo dobili AMATERE bar cemo kroz te dvije takmicarske utakmice vidjeti da li se i koliko poslozio tim.
Pa eto hehehehhe ako prodjemo dalje znacemo sta popravljati. Sto se kona tice i njima zelim sve najbolje.
Sve sami strucnjaci sa plejke, top elevena, hattricka i slicnih stranica, onda sve sami navijaci a da Bog da da znaju koju navijacku pjesmu.
Drago mi je da smo dobili AMATERE bar cemo kroz te dvije takmicarske utakmice vidjeti da li se i koliko poslozio tim.
Pa eto hehehehhe ako prodjemo dalje znacemo sta popravljati. Sto se kona tice i njima zelim sve najbolje.
Veliki gubitak je odlazak Hadžića. Ko će sad uopće preuzeti tu 9-ku i ulogu golgetera kod vas? Bez takvog igrača nema ni golova, tj. biće izuzetno teško jer nema ko navuć' na sebe 2-3 igrača i osloboditi prostor ostalim.
Protivnik kakav nam treba. Ozbiljno i jako u narednu rundu. Idemo dati podršku našem klubu bez obzira ko je protivnik.
- Sportfanatik
- Kontakt:
di je otišo Hadžić, može na ppClaus je napisao/la:Veliki gubitak je odlazak Hadžića. Ko će sad uopće preuzeti tu 9-ku i ulogu golgetera kod vas? Bez takvog igrača nema ni golova, tj. biće izuzetno teško jer nema ko navuć' na sebe 2-3 igrača i osloboditi prostor ostalim.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Koliko znam, on još nema angažman u nekom klubu. Najvjerovatnije ide u inostranstvo, tako sam negdje pročitao.Sportfanatik je napisao/la:di je otišo Hadžić, može na ppClaus je napisao/la:Veliki gubitak je odlazak Hadžića. Ko će sad uopće preuzeti tu 9-ku i ulogu golgetera kod vas? Bez takvog igrača nema ni golova, tj. biće izuzetno teško jer nema ko navuć' na sebe 2-3 igrača i osloboditi prostor ostalim.
Upravo, i ne traba nam neki ekstra jak protivnik na pocetku sezone, mada i ovu utakmicu sa amaterima treba najozboljnije shvatiti i ne dopustiti nikakvo iznenadjenje, nije bitno koliko cemo golova primiti - bitno je da zabijemo viseirh je napisao/la:Protivnik kakav nam treba. Ozbiljno i jako u narednu rundu. Idemo dati podršku našem klubu bez obzira ko je protivnik.
A podrska nece nikad izoztati....
A sad da saznamo i protivnika u drugom...
- Evolution87
- Kontakt:
eh nek nas sad sreca pogleda i u drugom pretkolu. ima ovdje zajebanih ekipa
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Jel sramota ispasti od Zete iz GOLUBOVACA ?moRAja je napisao/la:Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trece pretkolo......stizemoooooooooo

- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dobar zzrijeb, flora talin ili kukesi
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
FC Flora Tallinn/FK Kukesi
3.pretkolo here we come
3.pretkolo here we come
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Treće pretkolo.
Ko su ovi Kukesi???
Albanci.Batko je napisao/la:Ko su ovi Kukesi???
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- Evolution87
- Kontakt:
daj nam kukese da bude blizu
kako god, dobro smo prosli.
kako god, dobro smo prosli.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
albanijaBatko je napisao/la:Ko su ovi Kukesi???
Dakle albanija ili estonija
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 17 gostiju.