FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Trequartista
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Trequartista » 25 jun 2013, 00:13

@Grbavica ne možeš ti njima ništa dogovoriti.

Željo prošle sezone odigra dvije tekme i obje izgubi.

Sarajevo prođe dva pretkola, odigra 6 utakmica.

Rezime: Oba tima od UEFA-e dobila isto bodova.

Pa vi sad kontajte šta je Liga šampiona, a šta Evropa liga.

Ono će izbaciti levate iz San Marina, Željo će ispasti od u posljednje dvije sezone redovnog učesnika grupne faze i na kraju će oni biti šampioni Univerzuma, a Željo taraba obična. Pitarska logika.

Za godinu ili dvije će vam se obrisati oni bodovi kad ste igra protiv Cluja, pa ćemo vidjeti ko će onda biti najuspješniji naš klub u Evropi. Mosa lakapo!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 00:16

bagrcavi je napisao/la:
Steph je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ko poredi ligu šampiona i ligu uefe / kup uefa ne pokazuje baš zavidan nivo inteligencije.
Jah, eno Abramovich bacio trofej od prošle sezone.
A vi igrate grupnu fazu europa lige ? :shock:
Vrlo jednostavno liga šampiona, ključna riječ šampiona, europa liga su ostali.Tako da su i rezultati neupodljivi.
Ligu ŠAMPIONA igra i jedan Arsenal koji nije vidio trofeja godinama.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 jun 2013, 00:18

bagrcavi je napisao/la:
A vi igrate grupnu fazu europa lige ? :shock:
Vrlo jednostavno liga šampiona, ključna riječ šampiona, europa liga su ostali.Tako da su i rezultati neupodljivi.
Kako ovo napisa, čovjek bi rek'o Željo redovan učesnik grupne faze LP :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jun 2013, 00:19

DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO OVA VASA RASPRAVA
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:20

Dobro nas su bar zapamtili da nekad nekog izbacimo,i mnogima je bilo iznenadjenje kad smo ispali od Zete.Vi i da ispadne od te iste Zete i to u 1.kolu niko se ne bi iznenanadio,tako su vas zapamtili jbg.

" onclick="window.open(this.href);return false; btw,hajde primiti 7 od Litexa,ali vec pet imati u mrezi na poluvremenu??? Ovi izraelci morali stati jer igraju protiv kluba iz BIH,da su nastavili to bi poprimilo sire znacenje :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:28

Nista odigrajte tu jednu utakmicu u Evropi i dobro se iskacite i sve,do iduceg ljeta pa tako uvijek.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2013, 00:29

kenan_tm87 je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la: NIJE BLAMAZA ISPASTI OD JACEG OD SEBE 10 PUTA, ALI JE BLAMAZA ISPASTI U EVROPI OD SLABIJEG OD SEBE, a to je samo poslo za rukom velikom evropskom klubu SARAJEVU. :lol: :lol: :lol:
Vidi genijalac..Ne znam sta tebi generalno nije jasno?! Ljudi su pohvalili evropske uspjehe Zeljeznicara kroz historiju.. Sarajevo je cesce izbacivalo te jace nego Zeljo i to je cinjenica!
FK Sarajevo je klub iz BiH koji je najvise bodova donio nasoj drzavi u Evropskim takmicenjima. To je klub koji je poslije rata manje-vise konstanto u evropskim takmicenjima, za razliku od Zelje koji je ili prvi ili u sredini tabele...
Kao sto sam se ja pomirio da imate vise uspjeha u domacem prvenstvu, pomiri se s tim da, do sada, najbolji predstavnik ove drzave u Evropi je FK Sarajevo!!! A kvalitet se uvijek dokazivao van avlije..Uvijek i u svemu!!! ;)
Da me ne razumijes pogresno, ja Zeljeznicaru zelim svu srecu protiv Viktorije..iskreno i od srca.. i vjerovatno cu biti na tekmi i podrzati klub iz mog grada protiv Ceha (da igrate protiv Cehinja razmislio bih :) ). Tvoje je samo da smanjis dozivljaj, procitas poslijeratnu historiju euro-nastupa oba kluba i uzivas! Sto bi rekli Nadrealisti: "Zaiskali ste, evo vam ga" :)
Sarajevo ima veci koeficijent od Zeljinog taman onoliki da igra jos jednu protiv tih san marinaca, dakle smijesno pricati... Sarajevo kad prodje 3 pretkola u EL, Zeljo ispadne u prvom odmah u LP isti koeficijent dobiju, samo Zeljo dobije jos vise para... Cuj uspjeh se uvijek dokazivao vani, a do prije par godina i ovdje se pikalo, pa je bila Jugoslavija, ovo ono... Pasa, prvo titulu osvojite pa onda igrajte u toj ligi prvaka kao ne-nosilac (sada ste nabili iz tih karinaskih utakmica isti koeficijent kao i Zeljo) i onda reci mi nismo primili 5 komada, a vi jeste... A kada smo poredili se u istim takmicenjima oba kluba su popusila momacki, i to Zeljo kao nosioc dobio one izraelske ****... ;)
Ako poredis npr. dvojicu sprintera, da li se oni mogu trkati u svojoj drzavi jedan protiv drugog ili moraju ici na olimpijske igre da dokazuju ko je brzi ? Prema tome, zasto necete nikada biti kao Zeljo, zasto cete uvijek imati komplekse od starijeg, uspjesnijeg i trofejnijeg brata, udbaski, stranacki, jadni klub... Maloumno razmisljanje, maloumni vecinom navijaci, nikad vi necete biti iznad Zelje !

ZAISKAO SI, EVO TI GA PAŠA :

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Pogledaj samo koliko maloumnika "lajka" ove komentare... Jadnici, ugasili se daBogda !
Da ne promakne, ionako slijedi ban...

ZAPAMTITE, Zeljo nema vecih dusmana od komsija !
FORZA ZELJO

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 25 jun 2013, 00:30

Sabinho je napisao/la:Nista odigrajte tu jednu utakmicu u Evropi i dobro se iskacite i sve,do iduceg ljeta pa tako uvijek.
i opet titulu uzet a vi najavljujte titulu tako uvijek po usima i u prvo pretkolo :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:33

adillovic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nista odigrajte tu jednu utakmicu u Evropi i dobro se iskacite i sve,do iduceg ljeta pa tako uvijek.
i opet titulu uzet a vi najavljujte titulu tako uvijek po usima i u prvo pretkolo :lol: :lol:
Nema sta u prvenstvu dominirate,ali van granica BIH ekipe koje vas izvuku skacu od srece ;)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 jun 2013, 00:34

Ma mogu vas banovati, ali sebi doći nećete.Bolesni ste od mržnje prema drugom klubu, pa ima li išta jadnije :?: :roll: Nisu mi jasni ljudi koji više mrze svoj klub nego što vole vlastiti, al' svakom njegovo jbg.

I onda kaže Vječiti derbi izgubio svoj šarm, pa kako i neće pored ovakvih pacijenata.Onaj o nekakvim dušmanima priča, idi liječi se dijete drago. :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:36

Shanks je napisao/la:Ma mogu vas banovati, ali sebi doći nećete.Bolesni ste od mržnje prema drugom klubu, pa ima li išta jadnije :?: :roll: Nisu mi jasni ljudi koji više mrze svoj klub nego što vole vlastiti, al' svakom njegovo jbg.

I onda kaže Vječiti derbi izgubio svoj šarm, pa kako i neće pored ovakvih pacijenata.Onaj o nekakvim dušmanima priča, idi liječi se dijete drago. :roll:
Zasto dolaze na nasu temu i smaraju uvijek sa istim pricama?

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2013, 00:37

Shanks je napisao/la:Ma mogu vas banovati, ali sebi doći nećete.Bolesni ste od mržnje prema drugom klubu, pa ima li išta jadnije :?: :roll: Nisu mi jasni ljudi koji više mrze svoj klub nego što vole vlastiti, al' svakom njegovo jbg.

Pretpostavljam da si i ti jedan od ovih koji dijele isto misljenje, pa ti nesto ko smeta (zbog njih je derbi to sto jeste).
Uvijek i opet cu reci, nemamo vise dusmana na jednom mjestu nego sto ste to vi, papci na svakom koraku:

slika

slika
FORZA ZELJO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:38

kenan_tm87 je napisao/la:

Pretpostavljam da si i ti jedan od ovih koji dijele isto misljenje, pa ti nesto ko smeta (zbog njih je derbi to sto jeste):

slika

slika
Ovo je jadno nema sta,ali jadan si i ti koji svoje vrijeme na forumu provodis na temi svog najveceg rivala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 00:38

I kako može znati da je ovo pisao jedan od navijača bilo koje ekipe iz BiH ? :roll:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 jun 2013, 00:39

@Sabinho

To sam objasnio u prve dvije rečenice.Pokušavaju na sve načine da argumentuju, ne ide, pa onda provociraju, ni to im nije dosta.Pa onda kreću ekstremne mjere, čini mi se da me neki dan jedan nazvao četnikom. :?

Nemam riječi više.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 25 jun 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2013, 00:39

Ja sam tu da stitim interese kluba kojeg volim, ne pricam o tvom klubu, nego kad blatite moj, ku*cite se necim sto ne postoji, onda covjek mora uzvratiti... Nema vecih manipulatora, lazljivaca, itd.
FORZA ZELJO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:41

kenan_tm87 je napisao/la:Ja sam tu da stitim interese kluba kojeg volim, ne pricam o tvom klubu, nego kad blatite moj, ku*cite se necim sto ne postoji, onda covjek mora uzvratiti... Nema vecih manipulatora, lazljivaca, itd.
Zastitnice,kad krenu tekme pravac stadion,tribina i navijaj iz sveg glasa. Tako se stiti svoj klub,samo kakvi ste ne bi me cudilo da dodjete gledati nase tekme a ne svoje,nekako vise volite "biti" kod nas.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 25 jun 2013, 00:51

Ko je ba bolestan? Poredite Ligu šampiona i Evropa ligu i elitno takmičenje stavljate u koš sa prosječnim i na kraju mi bolesni? Šta vam je, ba? Uozbiljite se!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 00:53

Kao što rekoh, Abramovich bacio trofej koji će mu ****..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2013, 00:54

SAMPIONI SA SAMPIONIMA,konobari sa konobarima ;)
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, Proximic i 46 gostiju.