Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 27 jun 2013, 00:25

Henderson je napisao/la:Tačno se bibliotekar namjerio na sve igrače koje on nije doveo, a svoje pulene koji su 3 puta gori hoće da ostavi u ekipi.
Normalno da šef odredeni broj njih hoce da proda(a neke je prodao) kad nemaju sta raditi u Liverpoolu.To 3 puta gori je tvoje subjektivno misljenje,a moje je da su ovi na cijem se rijesavanju radi 100 puta godi.

To su nasa misljenja ali statistika prikazuje neke stvari malo drugacije:

Dalglish je za svoja pojacanja njih 8(Donia ne racunam jer nije ni igrao) izdvojio oko 115 miliona,a Rodgers za svoja 52 miliona-sto je duplo manje.Dakle Dalglish je trosio 14,3 miliona po igracu,a s cinjenicom da je Bellamy dosao dzabe 16,4 miliona.S druge strane Rodgers je za svakog svog igraca imao 8,6 miliona.
Dalglishevi igraci su odigrali 312 utakmica(u vecini njih starteri) od toga su dva dovedena ranije i imala priliku koliko toliko se priviknuti na klub,suigrace...njihov konacan rezultat je 42 gola i 32 asistencije.
Rodgersovi igraci su odigrali 111 utakmica vecinu njih Borini(svojih pola) je usao sa klupe,Allen takoder dosta puta nije bio starter,a Coutinho i Sturridge su odradili samo polusezonu dok su Sahin i Assaidi odigrali jako malo...njihov konacan rezultat je 21 gol i 12 asistencija.

Zakljucak je sljedeci,a on glasi da su Rafini igraci najbolji. :mrgreen:

Izvor espnova statistika igraca i podatke sam uzeo iz citavih sezona managera(2011-12,2012-13).
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 27 jun 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 27 jun 2013, 00:25

Suarez right now to DirecTV Sports about playing for Ancelotti in RM: "I don't know anything yet. It would be a pleasure."
Ne prestaje.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jun 2013, 00:26

Ma nek ide ako hoce,bolje sad neg u augustu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2013, 00:31

Zar vas fakat iznenadjuje sve sto Suarez izjavljuje za mnogobrojne Tv stanice,hoce covjek da ide i to je gotova stvar....Neka ide i cao i vjerovatno ce otici kroz 10 tak dana i tu treba staviti tacku i vidjeti sta ce uprava da uradi po pitanju njegove zamjene,gdje se namjerava potrositi lova od transfera Suareza. ..

Slucaj Ivanovic vam nije bio jasan??? to je jasna poruka koju je Suarez poslao upravi a i navijacima Liverpoola da zeli da ide...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 jun 2013, 00:40

Paradajz je napisao/la:Menez za 6m, to je steal, sjajan igrac kojeg Carlo svaki put kad je koristio, covek odigrao sjajno. Ali sumnjam da je istina...
Za iste pare bi dobili 9 do 10 puta boljeg igrača od Alberta i Aspasa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jun 2013, 00:41

Normalno da šef
Nije šef, nego bibliotekar. Kada je došao na razgovor za posao došao je sa otkucanom knjigom od stotinjak stranica kako uspjeti u Liverpoolu, moja vizija. Vjerovatno radi u nekoj biblioteci na odjelu za bajke.
Dalglish je za svoja pojacanja njih 8 (Donia ne racunam jer nije ni igrao)
9, nećemo zaboraviti Ibea. Ako ideš tom logikom, onda bibliotekar nije nikog doveo.
Rodgers za svoja 52 miliona
S druge strane Rodgers je za svakog svog igraca imao 8,6 miliona.
Jesi li fino sabrao? Kod mene digitron pokazuje £72 700 000.
njihov konacan rezultat je 42 gola i 32 asistencije.
Saberi opet, Luis Suarez u posljednje dvije sezone dao 47 golova i imao 13 asistencija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 00:45

Idu mi na onu stvar ove njegove izjave... Sreca pa se zavrsio KK za njega, i sada cemo videti sta se tu desava, mora BR da poprica sa indijancem, ili se ponasaj i budi covek, ili se teraj u pm...

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 27 jun 2013, 01:05

Nije šef, nego bibliotekar. Kada je došao na razgovor za posao došao je sa otkucanom knjigom od stotinjak stranica kako uspjeti u Liverpoolu, moja vizija. Vjerovatno radi u nekoj biblioteci na odjelu za bajke.
Onda vlasnici vjerovatno znaju sta im je Rodgers obecao,na kraju krajeva oni odlucuju-vidili smo koji je manager bolje kod njih prosao,to jest koji je ispunio ocekivanja.Na sluzbenim stranicama ga zovu BOSS,a ti pricaj sta hoces.
9, nećemo zaboraviti Ibea. Ako ideš tom logikom, onda bibliotekar nije nikog doveo.
Opet ti o logici. :lol: Onda nista racunaj i Donia ako hoces i dodaj jos 4 utakmice meni svejedno samo ne vidim kakav je on faktor u ovom poredenju.Ali svejedno nit kome ide u korist nit kome u stetu.

Jesi li fino sabrao? Kod mene digitron pokazuje £72 700 000.
Baci taj digitron,laze te. :mrgreen:

Jesam fino sabrao,a ti ocigledno ne gledas(ili ne kontas) sta ti se pise i okreces vodu na svoj mlin.Druga je stvar sto ti ukupnu cifru neznas podjeliti sa ukupnim brojem dovedenih igraca.Govorio sam o sezoni 2012/13 kada je dovedeno 6 igraca za 52 miliona.Dakle ne racunam Aspasa i Alberta koji su tek dovedeni i nisu nista odigrali i nema smisla uvrstavati ih u ovo poredenje.
Saberi opet, Luis Suarez u posljednje dvije sezone dao 47 golova i imao 13 asistencija.
Kada sam ovo rekao:"podatke sam uzeo iz citavih sezona managera(2011-12,2012-13)" mislio gledao sam Luisovu drugu sezonu(onu 2011-12) kod nas jer mislim da je to fer tako posmatrati jer ga je u njoj Kenny vodio jednu cijelu sezonu,a ovu uspjesniju(2012/13) nisam uzeo u obzir jer nema smisla(nije mu prva sezona kao svima koje poredim i najvaznije ne vodi ga Kenny).
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 01:18

Ovo poredjenje ne vodi nigde, ustvari, vodi ka beskonacnom kenjanju o tome ko je kako mogao, zasto je mogao, zasto je ovaj ovako, a onaj onako uradio, zasto je ovaj king, a ovaj boss i tako u nedogled. Smarate opasno, to jeste, prvi ovaj Henderson, pa onda i ostali sto mu odgovarate, ili indicirate bilo kakvim postom da cete zapoceti "endless" diskusiju Kenny vs Rodgers...

Kako vam bre ne dosadi vise ???

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 27 jun 2013, 01:22

Paradajz je napisao/la:Ovo poredjenje ne vodi nigde, ustvari, vodi ka beskonacnom kenjanju o tome ko je kako mogao, zasto je mogao, zasto je ovaj ovako, a onaj onako uradio, zasto je ovaj king, a ovaj boss i tako u nedogled. Smarate opasno, to jeste, prvi ovaj Henderson, pa onda i ostali sto mu odgovarate, ili indicirate bilo kakvim postom da cete zapoceti "endless" diskusiju Kenny vs Rodgers...

Kako vam bre ne dosadi vise ???
upravu si ne vodi nigdje ali jbg ima nas svakakvih ovdje , prvi ovaj Henderson on sere i to previse.Pitaj njega kako mu ne dosadi.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 01:33

Times i Neil Jones iz LFC Echoa kazu da smo zainteresovani za Deulofeua.
Ja bi bio zadovoljan, verovatno i najjaci potencijal koji Barcina akademija poseduje, ali cenim da bi bio skup, mnogo skup. Mozda je on pak alternativa za Henrikha, ali cisto sumnjam, razlika u klasi, iskustvu, godinama, velika, a kapiram da bi cena bila ista.

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 27 jun 2013, 01:34

koliko sam ja cuo u pitanju je posudba

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 27 jun 2013, 01:37

Shakhtar Donetsk have told Liverpool to come back with a bid of £25m if they want Henrikh Mkhitaryan. (Echo)
Uzmi il ostavi.Vidit cemo sta ce šef odlucit. :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 01:42

Ne znam, nisam citao tekst, neupucen sam, oprosti.

Videh samo tweet da su oni rekli to. Ako je pozajmica, super, ali da bude sa pravom otkupa, da nas ne zajebu kao Real sa Sahinom. BR bas racuna na mladost. S njegovim dolaskom, Suso ili Sterling idu na pozajmicu gotovo sigurno...
Takodje, mora se poceti sa prodajom, krenuli smo sa Carrollom, valjda cemo Shelveya, Spearinga i Kantu utopiti nekome za bure rakije i nekoliko dzakova krompira...

Ako je verovati Neilu, a on bas zna, onda videcemo. 5m je razlika a to nije malo. A BR ga bas ceni, ali tacno sam znao posle ponude BVB (ako je i bilo) da ce poceti bidding war.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 jun 2013, 01:49

Paradajz je napisao/la:Ne znam, nisam citao tekst, neupucen sam, oprosti.

Videh samo tweet da su oni rekli to. Ako je pozajmica, super, ali da bude sa pravom otkupa, da nas ne zajebu kao Real sa Sahinom. BR bas racuna na mladost. S njegovim dolaskom, Suso ili Sterling idu na pozajmicu gotovo sigurno...
Takodje, mora se poceti sa prodajom, krenuli smo sa Carrollom, valjda cemo Shelveya, Spearinga i Kantu utopiti nekome za bure rakije i nekoliko dzakova krompira...

Ako je verovati Neilu, a on bas zna, onda videcemo. 5m je razlika a to nije malo. A BR ga bas ceni, ali tacno sam znao posle ponude BVB (ako je i bilo) da ce poceti bidding war.
Koju Kantu, imamo ih nazalost vise :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 01:51

gaston je napisao/la:
Koju Kantu, imamo ih nazalost vise :mrgreen:
Jedan jedini...

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jun 2013, 01:53

Jest ovaj Rizo ograničen frajer, majke mi. Nema je*enog posta da nešto ne kenja o Rodgersu, transferima, o tome kako oko Liverpoola ima brdo talenata koje ne dovodimo, a eto kao možemo. Buranija prava lik. Jednostavno ne treba se upuštati u glupe rasprave s njim.

Što se tiče Mkhitariyana, sigurno je da će Shaktar sada pokušati da izvuče maksimum, a to je po meni nekih 20, 22 miliona funti, više ne mogu dobiti! Na kraju će on ipak doći kod nas, popustiće Klopp, njemac je to. :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 27 jun 2013, 01:55

Na listi su i procitao sam negdje da ima ponuda ali da nisu dovoljno dobre.Kvota na Shelveyev odlazak(u Swansea) naglo pala pa vidit cemo znacil to sta,a tu je i interes Norwicha(5 miliona).Za Downinga je pokazao interes Fulham,a danas sam naletio na neki clanak da ga i Villa zeli nazad za 6 miliona,navodno trazimo 10.
Spearing je takoder dobio neke ponude iz Championshipa i od Svraka ali takoder odbijeno i cekamo 3 miliona.
Mozemo ocekivati jos odlazak:Reine?,Skrtela,Coatesa,Assaidia i Suareza?.
Vidit cemo sta ce biti mozda se okrenemo nekom drugom.Do bidding wara nece doci jer,tako sam bar procitao,ovaj ima klauzulu na 25 miliona.Jedino da se fajtamo oko plate.
Mislim da je ovo patka sa BvB i da nas hoce prepast kako bi pozurili.BILD je prenio tu pricu,a on nije BvB novina tako da to treba uzeti s rezervom.

Sto se Rize tice samo u kontru. :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jun 2013, 02:02

Zato sam i rekao, ako je ponude od BVB uopste bilo, znam da Bild pogadja (zna) samo vesti koje se ticu Bayerna.
Ne znam da li ima klauzulu, i to je pitanje, ali me zivo interesuje gde je Mkhitaryan uopste??? :D

Mada bitno mi je samo da do kraja roka dodje jos jedan dobar stoper i zadnji vezni. Sve preko toga je bonus.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 jun 2013, 09:25

Kad bi se mogao kupiti/htio doci Cavani ako ode Suarez... Jel ono priblizna cijena otkupne klauzule kod obojice?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.