Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

acoddd1
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la acoddd1 » 08 jun 2013, 19:05

Igosss je napisao/la:
Igosss1 je napisao/la:Pricate gluposti, kakav Sutalo kakav Perisic. Prvo, Sutalo ima ugovor na jos jednu godinu sa Sirokim, a i mi ga uopste ne zelimo dok Persic je u rangu Stembergera tako da nema pojma da ce iko od njih dvojice doci, ne lupajte gluposti. Prvo pojacanje za sledecu sezonu je najvjerovatnije Uros Nikolic, koji bi trebao biti drugi centar, nije losa opcija, nadamm se da ce se postici dogovor.
Šutalo ima ugovor,ali nije tacno to da ga ne zelimo.100% provjerenu inf dajem.(pola laktasa zna za to)

Nemate potrebu da se gubite,u Igokei se dosta pita navijaca,i nema teoretske sanse da njih dvojica dodju,ako nekog mrzimo,onda mrzimo njih dvojicu uz sakica.A pogotovo sto su dobacivali navijacima,i nasjedali na prozivke.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jun 2013, 19:24

''Zato sto su nasjedali na prozivke''.

E lol. Oksimoronizam at its finest.

Bas se cudim sto su dobacivali ista navijacima, ta ne bi da su im domacini nesto ruzno dobacivali s tribina.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jun 2013, 19:35

acoddd1 je napisao/la:
Igosss je napisao/la:
Igosss1 je napisao/la:Pricate gluposti, kakav Sutalo kakav Perisic. Prvo, Sutalo ima ugovor na jos jednu godinu sa Sirokim, a i mi ga uopste ne zelimo dok Persic je u rangu Stembergera tako da nema pojma da ce iko od njih dvojice doci, ne lupajte gluposti. Prvo pojacanje za sledecu sezonu je najvjerovatnije Uros Nikolic, koji bi trebao biti drugi centar, nije losa opcija, nadamm se da ce se postici dogovor.
Šutalo ima ugovor,ali nije tacno to da ga ne zelimo.100% provjerenu inf dajem.(pola laktasa zna za to)

Nemate potrebu da se gubite,u Igokei se dosta pita navijaca,i nema teoretske sanse da njih dvojica dodju,ako nekog mrzimo,onda mrzimo njih dvojicu uz sakica.A pogotovo sto su dobacivali navijacima,i nasjedali na prozivke.
Da se navijaca pitalo Stembo nikada ne bi vidio Igokee :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 13 jun 2013, 21:25

kad je zdrijeb za kvalifikacije? i sta ako izbore euroligu igokea ili banvit (imaju dvorane od 3000)? traze drugu ili mogu u tim igrati?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 13 jun 2013, 22:19

Bilo bi dobro da Igokea dovede Peršića i Šutala.Prije svega to su 2 reprezentetivca BiH.A uz još 3 igrača(Radukić,Klještan i Adamović) Igokea bi fino popravila roster i imala 5 igrača iz BiH.Ipak,mislim ukoliko se predstavlja BiH onda bi najvise igrača trebalo da ima BiH pasoš.Šanse za dovođenjem ovog dvojca su veće ako se ima u vidu da Široki možda naredne sezone nece igrati ABA ligu.
Igokea bi se trebala riješiti stariji igrača i pokušati naredne sezone kroz ABA ligu više pažnje dati Klještanu i Radukiću koji su sasvim solidno odigrali finale BiH prvenstva.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2013, 22:32

aco93 je napisao/la:kad je zdrijeb za kvalifikacije? i sta ako izbore euroligu igokea ili banvit (imaju dvorane od 3000)? traze drugu ili mogu u tim igrati?
Ne brini, toliko će jakih timova biti, da Igokeu ni čudo ne može odvesti u Euroligu i ovo gledam sa realne osnove. Biće tu timova čiju su budžeti 5-6 pa i visše puta veći od Igokejinog. Treba se boriti i što bolje reprezentovati BiH. Prema Igosima je napravljena nepravda, ali Aba liga postoji zbog srbijanskih i slovenskih klubova.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 13 jun 2013, 22:43

FRANK RIBERY je napisao/la:
aco93 je napisao/la:kad je zdrijeb za kvalifikacije? i sta ako izbore euroligu igokea ili banvit (imaju dvorane od 3000)? traze drugu ili mogu u tim igrati?
Ne brini, toliko će jakih timova biti, da Igokeu ni čudo ne može odvesti u Euroligu i ovo gledam sa realne osnove. Biće tu timova čiju su budžeti 5-6 pa i visše puta veći od Igokejinog. Treba se boriti i što bolje reprezentovati BiH. Prema Igosima je napravljena nepravda, ali Aba liga postoji zbog srbijanskih i slovenskih klubova.
nije toliko nemoguce.. sa ovosezonskom ekipom mogu se nositi sa svim timovima osima sa rusima i litvancima :) nek izbeci jedan drugog i bude jedno iznenadjenje i eto sanse.. to je po meni nekih realnih 5% sansi :) bolje ista nego nista :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2013, 22:44

bayern je novi tim e.l...banvit je 2010 igrao kvalifikacije za e.l.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2013, 23:08

lumani je napisao/la:bayern je novi tim e.l...banvit je 2010 igrao kvalifikacije za e.l.
Ne bi loše bilo da neko postavi listu svih timova, oni koji su se direktno kvalifikovali i oni koji će u kvalifikacije.Pa da vidimo kakve su šanse Igosa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2013, 23:15

lumani je napisao/la:bayern je novi tim e.l...banvit je 2010 igrao kvalifikacije za e.l.
Ne bi loše bilo da neko postavi listu svih timova, oni koji su se direktno kvalifikovali i oni koji će u kvalifikacije.Pa da vidimo kakve su šanse Igosa.

lova buraz ,bayern dobio wild card.igosi nemaju sanse.

rytas,banvit,khimki,oldenburg,ostende,nymbruk,strasbourg

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2013, 23:25

lumani je napisao/la:

lova buraz ,bayern dobio wild card.igosi nemaju sanse.

rytas,banvit,khimki,oldenburg,ostende,nymbruk,strasbourg
A zato su Igosi i izvisili. A Bayern je brend koji će donijeti Euroligi novac, veća tv prava i punu dvoranu. Igokea dolazi iz malog mjesta, iz nebitne BiH i jasno je zašto mora preko divova do Eurolige.

I ko će biti 24ti tim, sobzirom da je Lokomotiv bio drugi u Rusiji, a ujedno i osvojio Eurocup?

Učesnici Eurolige u sezoni 2013/2014:
-Real Madrid
-FC Barcelona Regal
-Laboral Kutxa
-Unicaja Malaga
-Acea Roma
-Montepaschi Siena
-Emporio Armani Milano
-Anadolu Efes
-Fenerbahçe Ülker
-Galatasaray Medical Park
-Panathinaikos
-Olympiacos
-CSKA Moscow
-Lokomotiv Kuban
-Partizan
-Crvena zvezda
-JSF Nanterre
-Brose Baskets
-Bayern (WC)?
-Maccabi Electra Tel Aviv
-Žalgiris Kaunas
-Stelmet Zielona Góra
-Pobjednik kvalifikacija

Kad su Igosi u pitanju Rytas, Banvit i Khimki (pitanje je u kakvom sastavu) odskaču, sa ostalim se može igrati.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 14 jun 2013, 01:21

Banvit ima utakmica od sjaja do očaja,a Rytas je dobra ekipa ali isto protiv takve ekipe Igokea može tražiti svoju šansu sa dobrim pojačanjima.Rytas je možda malo bolji u igračkom kadru,al sa dobrom odbranom to se da nadomijestiti.Himki je zaista pitanje u kakvom ce sastavu igrati jer im igrači odlaze.Ali opet ce ja mislim biti konkurentni za prolazak u EL.Ipak Rusi su to :D
Bice sami početak sezone i upitno je u kakvim ce formama biti ekipe tako da iznenađenja nisu isključena.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 11:57

merdanovic je napisao/la:Banvit ima utakmica od sjaja do očaja,a Rytas je dobra ekipa ali isto protiv takve ekipe Igokea može tražiti svoju šansu sa dobrim pojačanjima.Rytas je možda malo bolji u igračkom kadru,al sa dobrom odbranom to se da nadomijestiti.Himki je zaista pitanje u kakvom ce sastavu igrati jer im igrači odlaze.Ali opet ce ja mislim biti konkurentni za prolazak u EL.Ipak Rusi su to :D
Bice sami početak sezone i upitno je u kakvim ce formama biti ekipe tako da iznenađenja nisu isključena.

banvit igra finale tr prvenstva.male su vam sanse i protiv njemackog tima.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jun 2013, 11:13

Sve zavisi o tome koliko ce Dodik dati i ostati na vlasti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Igosss1
Kontakt:

Post Postao/la Igosss1 » 20 jun 2013, 14:49

Kakva greska sto Bajic ne ostaje sledece sezone. Velika greska uprave!!

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 20 jun 2013, 16:08

Pored Gasića cuo sam da se pominje ime Mute Nikolica,sad koliko je to realna opcija,ostaje da se vidi.
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

Igosss1
Kontakt:

Post Postao/la Igosss1 » 25 jun 2013, 12:00

Dejan Parezanin nivi trener KK Igokee, sutra zvanicno predstavljanje. Po meni los izbor, ali vidjecemo.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 jun 2013, 13:05

Igosss1 je napisao/la:Dejan Parezanin nivi trener KK Igokee, sutra zvanicno predstavljanje. Po meni los izbor, ali vidjecemo.
Zna se moje mišljenje o Draganu Bajiću kao ispodprosječnom treneru ali ovo je još gore
Ja mislim da je Parežanin u Zrinjskom dobio otkaz :O
Mislim da kao i Vujanovic kod nas ima problema s autoritetom što je vrlo važno
Čudi me ,očekivo sam da će tata dovest nekog jačeg trenera ali očito nema ni Igokea love kao što je imala

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2013, 13:11

ma logicno da ce Bajic otic cim je vidio da nema nekog extra tima za EL, ustvari da uopce nema igranja EL. Zna da od rezultata od prosle sezone nema nista, ne mogu se ponovit bez strasnog tima koji nece dobit i ode covjek da unovci slavu.

zna i on da nije tolika klasa trenera i da je ovo sansa da se unovci na osnovu prosle sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 25 jun 2013, 14:48

sramota od kluba, grada i vlasti.. dabogda im izgorila dvorana, ionako nicemu ne sluzi

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.