NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Vidis, zaboravih Rezica, nepravedno, zasluzuje i on mjesto medju krvnicima Širokog Brijega.
...Život za Široki...
ha ya...Barney Stinson je napisao/la:gdje su otisli na godisnji ili????Kevin je napisao/la:zaboravio si RežićaŠB_Fidelis je napisao/la:Ljubic je odigrao solidno toga, zabio je i Sturmu, problem mu je ozljeda jebga. Renata kad usporedim s Topicem ne mogu nikako reci da ne valja. Nije da je on neka klasa, dapace, ali smuci mi se kad vidim Topica s loptom, krivac je za trilijun sansi protivnika zbog svoje tromosti i nasljedne gluposti, redovito smo imali nekog igraca koji nas je npr. iz Europe izbacivao (to je sad Topic, nekad je bio Basic na golu), tako da je veci problem po meni on, nego bilo tko drugi u obrani, i najbolje je rijesenje dovodjenje stopera, odlazak Topica, i stavljanje Brekala u postavu. Zadnji vezni je korektan, ali nista vise od toga, tu Širokom treba terijer, tako da bih ja Martineza stavio da igra. Problem je cisto u fizikalijama, visina i sl. Stoper i jos jedan napadac, to je Širokom potrebno.![]()
ja neznam Barney sta ti vidis u Topiću ali njega nemoze 99% tribine..jednotsavno čovjek nije za Široki i gotovo...
p.s. otišli Varea i Wagner![]()
![]()
Režić tzv RAJF![]()
otisli kući
sa ostalim..samo Tiago tu igra ove dodatne utakmice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
@kevin
sta me plasis, cuo sam nekih prica salzburg ovo ono, budi precizniji malo jbte
@ŠB_Fidelis
kako si njega zaboravio i njegov poznati rajf... di je on sada znam da je bio u vinogradaru ja mislim

sta me plasis, cuo sam nekih prica salzburg ovo ono, budi precizniji malo jbte
@ŠB_Fidelis
kako si njega zaboravio i njegov poznati rajf... di je on sada znam da je bio u vinogradaru ja mislim
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma gdje ce otici vec sada, otisli kuci ljudi se odmoriti ccc. :p Tiago veceras u hotelu standardno hehe. Al zabio je Branitelju.
Ma ne znam gdje je, bitno je da nije blizu Širokog Brijega. Pa ljudi su sami izbacivali Široki iz Europe svojim debilnim potezima. Zato i govorim nece li se rijesiti vise Topica i slicnih, da opet imamo dostojnu obranu.
Ma ne znam gdje je, bitno je da nije blizu Širokog Brijega. Pa ljudi su sami izbacivali Široki iz Europe svojim debilnim potezima. Zato i govorim nece li se rijesiti vise Topica i slicnih, da opet imamo dostojnu obranu.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Korak po korak do naslova
Dugu zimsku pauzu Širokobriježani će prezimiti na prvom mjestu Premijerligaške karavane.Nakon Euro nastupa te ne baš upečatljivih prvih par kola razmišljalo se čak o konsolidaciji, pomlađivanju ekipe, prvo mjesto je bilo daleko.
Ali, dolaskom Tonija Karačića stvari su se počele slagati na najbolji mogući način. Niz od devet pobjeda, samo jedan neodlučeni rezultat i jedan poraz. Čitavo vrijeme u momčadi se osjećao pozitivni duh, zajedništvo, a nadasve vjera u vlastite mogućnosti. Minutažu su dobili svi igrači osim "oporavljenika" Kožula te trećeg vratara Bačka. Postignuto je 27. golova a obrana je kapitulirala 12. puta. Neki igrači su radi ozljeda propustili veći dio sezone, neki se nisu adekvatno uklopili te će se, nakon pauze, krenuti na pripreme, slaganje ekipe za proljeće. Pojačanja ako ih bude dovodit će se u dogovoru sa trenerom, neće se gomilati igrači , ali ako neki igrač zasluži dres našeg kluba rado ćemo ga prigrliti. Bilo bi dobro pronaći po jednog u svakoj liniji, no o imenima je još rano pričati. Igrači su se već lagano razišli prema svojim domovima.
nk-sirokibrijeg.com
Prozivka je zakazana za 10. siječnja 2010. Jedino će mlađi igrači koji nisu previše igrali, skupa sa nekim momcima koji su bili na probi, odraditi još koji trening te odigrati 2 prijateljske utakmice kako bi se dobio dojam tko zaista može konkurirati za prvu ekipu, a tko ne. Uglavnom, dosta zadovoljsta nam je donijela ova jesen, lagano se uz uvijek vjerne Škripare vraćaju i ostali navijači na stadion, a ova ekipa je to svojim pristupom i rezultatima definitivno i zaslužila.
Mlađi sa Braniteljom 3:0
Kako je i najavljeno mlađi igrači koji su manje igrali u prvenstvu te momci koji su igrali na posudbama su i dalje u trenažnom procesu. Jučer su odigrali i pripremnu utakmicu sa Braniteljom iz Mostara. U jednoj zanimljivoj utakmicu bili su bolji i pobjedili 3:0 golovima A. Pinjuha (10. minuta), Tiaga 35. minuta te Tomića (56. minuta). Nakon što je prebolio opaku bolest po prvi puta na teren je istrčao i Danijel Kožul.
Trener Karačić je zadovoljan viđenim i potvrdio je da za momke ima mjesta u prvoj ekipi, a na njima je da još rade i dokažu se kroz pripreme, a planiran je još jedan ogledni susret.
Dugu zimsku pauzu Širokobriježani će prezimiti na prvom mjestu Premijerligaške karavane.Nakon Euro nastupa te ne baš upečatljivih prvih par kola razmišljalo se čak o konsolidaciji, pomlađivanju ekipe, prvo mjesto je bilo daleko.
Ali, dolaskom Tonija Karačića stvari su se počele slagati na najbolji mogući način. Niz od devet pobjeda, samo jedan neodlučeni rezultat i jedan poraz. Čitavo vrijeme u momčadi se osjećao pozitivni duh, zajedništvo, a nadasve vjera u vlastite mogućnosti. Minutažu su dobili svi igrači osim "oporavljenika" Kožula te trećeg vratara Bačka. Postignuto je 27. golova a obrana je kapitulirala 12. puta. Neki igrači su radi ozljeda propustili veći dio sezone, neki se nisu adekvatno uklopili te će se, nakon pauze, krenuti na pripreme, slaganje ekipe za proljeće. Pojačanja ako ih bude dovodit će se u dogovoru sa trenerom, neće se gomilati igrači , ali ako neki igrač zasluži dres našeg kluba rado ćemo ga prigrliti. Bilo bi dobro pronaći po jednog u svakoj liniji, no o imenima je još rano pričati. Igrači su se već lagano razišli prema svojim domovima.
nk-sirokibrijeg.com
Prozivka je zakazana za 10. siječnja 2010. Jedino će mlađi igrači koji nisu previše igrali, skupa sa nekim momcima koji su bili na probi, odraditi još koji trening te odigrati 2 prijateljske utakmice kako bi se dobio dojam tko zaista može konkurirati za prvu ekipu, a tko ne. Uglavnom, dosta zadovoljsta nam je donijela ova jesen, lagano se uz uvijek vjerne Škripare vraćaju i ostali navijači na stadion, a ova ekipa je to svojim pristupom i rezultatima definitivno i zaslužila.
Mlađi sa Braniteljom 3:0
Kako je i najavljeno mlađi igrači koji su manje igrali u prvenstvu te momci koji su igrali na posudbama su i dalje u trenažnom procesu. Jučer su odigrali i pripremnu utakmicu sa Braniteljom iz Mostara. U jednoj zanimljivoj utakmicu bili su bolji i pobjedili 3:0 golovima A. Pinjuha (10. minuta), Tiaga 35. minuta te Tomića (56. minuta). Nakon što je prebolio opaku bolest po prvi puta na teren je istrčao i Danijel Kožul.
Trener Karačić je zadovoljan viđenim i potvrdio je da za momke ima mjesta u prvoj ekipi, a na njima je da još rade i dokažu se kroz pripreme, a planiran je još jedan ogledni susret.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ej brate da si ga vidio u proslu subotu u f1ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma gdje ce otici vec sada, otisli kuci ljudi se odmoriti ccc. :p Tiago veceras u hotelu standardno hehe. Al zabio je Branitelju.
e što se tiče topića jbga i ja bi volio vidjeti na njegu mjestu recimo jednog iskusnog provjerenog štopera ali takvih je malo koji nesto vrijede a da ih je široki u mogućnosti dovesti ili da bi htjeli doći igrati našu premier ligu, barem zasad...
19 - ђ - 11
e sad čudili se vi ili ne ali ovako vam je stanje:
Topić - vjerojatno odlazi, žele ga neki klubovi
Barišić- vjerojatno odlazi, želi ga Sturm
uglavnom dva igrača za kojim ne bih plakao a dobili bi pare
Topić - vjerojatno odlazi, žele ga neki klubovi
Barišić- vjerojatno odlazi, želi ga Sturm
- Barney Stinson
- Kontakt:
dobro stopera smo vec pisali da nam treba, sad za barišića, moze se tu kombinirati sa silicem lijevo na njegovo mjesto pa na silicevo nekoga dovesti sve zavisi kakva ce pojacanja doci i tko ce biti...Kevin je napisao/la:e sad čudili se vi ili ne ali ovako vam je stanje:
Topić - vjerojatno odlazi, žele ga neki klubovi![]()
Barišić- vjerojatno odlazi, želi ga Sturm![]()
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
e ovako sam sada cuo i prije sto sam cuo sve se ostvarilo... tiago odlazi negdje u sloveniju, martinez 99% odlazi kao i barišić... za topića ima ponuda ali valjda nijedna ne zadovoljava upravu koji bi htjeli nesto vise... za dolaske valjda dolazi tabi... razgovara se sa nekim igračem iz hrvatske prve lige napadač je u pitanju...
19 - ђ - 11
A kaze Karacic da vam treba jos samo jos 3-4 pojacanja.Barney Stinson je napisao/la:e ovako sam sada cuo i prije sto sam cuo sve se ostvarilo... tiago odlazi negdje u sloveniju, martinez 99% odlazi kao i barišić... za topića ima ponuda ali valjda nijedna ne zadovoljava upravu koji bi htjeli nesto vise... za dolaske valjda dolazi tabi... razgovara se sa nekim igračem iz hrvatske prve lige napadač je u pitanju...
Jest al' na kvadrat
wtf? odakle to? aje na pm mi se javi!Barney Stinson je napisao/la:e ovako sam sada cuo i prije sto sam cuo sve se ostvarilo... tiago odlazi negdje u sloveniju, martinez 99% odlazi kao i barišić... za topića ima ponuda ali valjda nijedna ne zadovoljava upravu koji bi htjeli nesto vise... za dolaske valjda dolazi tabi... razgovara se sa nekim igračem iz hrvatske prve lige napadač je u pitanju...
gdje ce martinez? mi ga otpustili ili?
-
Steve Urkel
- Kontakt:
zna li se ista vise,koji je napadač u pitanju,i jeli martinez otpušten ili ponuda dobra došla
- Barney Stinson
- Kontakt:
neznam ti brate nista vise, kako sam cuo tako sam napisao...Steve Urkel je napisao/la:zna li se ista vise,koji je napadač u pitanju,i jeli martinez otpušten ili ponuda dobra došla
19 - ђ - 11
Koji tabi?Barney Stinson je napisao/la:e ovako sam sada cuo i prije sto sam cuo sve se ostvarilo... tiago odlazi negdje u sloveniju, martinez 99% odlazi kao i barišić... za topića ima ponuda ali valjda nijedna ne zadovoljava upravu koji bi htjeli nesto vise... za dolaske valjda dolazi tabi... razgovara se sa nekim igračem iz hrvatske prve lige napadač je u pitanju...
- Barney Stinson
- Kontakt:
vas tabi, kung fu tabiMarin je napisao/la:Koji tabi?Barney Stinson je napisao/la:e ovako sam sada cuo i prije sto sam cuo sve se ostvarilo... tiago odlazi negdje u sloveniju, martinez 99% odlazi kao i barišić... za topića ima ponuda ali valjda nijedna ne zadovoljava upravu koji bi htjeli nesto vise... za dolaske valjda dolazi tabi... razgovara se sa nekim igračem iz hrvatske prve lige napadač je u pitanju...
19 - ђ - 11
Nešto mi je to teško vjerojatno, pa došao je kod nas tek prije par mjeseci,a koliko se sjećam potpisao je ugovor na 3 godine. Doduše naši puštaju svakog besplatno pa me nebi ništa čudilo.Barney Stinson je napisao/la: vas tabi, kung fu tabi![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne znam ti, kako cuo tako napisao... i meni je to cudno zato sto je nedavno dosao u vas sad da odmah mijenja klub...Marin je napisao/la:Nešto mi je to teško vjerojatno, pa došao je kod nas tek prije par mjeseci,a koliko se sjećam potpisao je ugovor na 3 godine. Doduše naši puštaju svakog besplatno pa me nebi ništa čudilo.Barney Stinson je napisao/la: vas tabi, kung fu tabi![]()
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ahahaha. E od koga i mi ispanemo, da STURM, 'ebo ih Sturm, sa Vareom u prvoj utakmici, malo srece i ofenzivi u drugoj prosli bi ih bez problema, a i one jadne levate koje su kasnije nakantali...Kevin je napisao/la:e sad čudili se vi ili ne ali ovako vam je stanje:
Topić - vjerojatno odlazi, žele ga neki klubovi![]()
Barišić- vjerojatno odlazi, želi ga Sturm![]()
U svakom slucaju - DABOGDA. Osobno bi im potpisao papire.
Martineza ja doduse ne bi dao, bolji bi bio kad prodje pripreme od nasih ostalih DM-ova sigurno. Al dobro, doduse sad nam se vratio i Dane tu, a vjerujem da ce i dovesti nekoga na toj poziciji...
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
jesmo li živi
ima li išta nova zna li itko u vezi priprema, gdje se ide kad se ide... pojačanja????
ima li išta nova zna li itko u vezi priprema, gdje se ide kad se ide... pojačanja????
19 - ђ - 11
-
Steve Urkel
- Kontakt:
s tiagom je se raskinuo ugovor,sve što znam
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, perodeformero, Vanja8, Wagner96 i 50 gostiju.