Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Starting XI : Reina, Johnson, Carra, Agger, Insua, Benayoun, Lucas, Mascherano, Riera, Gerrard, Kuyt
Subs : Cavalieri, Aquilani, Kyrgiakos, Ngog, El Zhar, Skrtel, Dossena
Subs : Cavalieri, Aquilani, Kyrgiakos, Ngog, El Zhar, Skrtel, Dossena
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
http://atdhe.net/10759/watch-blackburn- ... -liverpoolreds je napisao/la:a imallllllll iko linkkkk plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
hvala puno al nece da prekida ???Wolverine je napisao/la:http://atdhe.net/10759/watch-blackburn- ... -liverpoolreds je napisao/la:a imallllllll iko linkkkk plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
FK Pjetlovi
ne bi trebalo. gledam ovdje nba ligu skoro svaku noc, nikad ne prekida. vidit cemo.reds je napisao/la:hvala puno al nece da prekida ???Wolverine je napisao/la:http://atdhe.net/10759/watch-blackburn- ... -liverpoolreds je napisao/la:a imallllllll iko linkkkk plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kako evo ja gledam Liverpool. i sve u redu
sad je uredu ali na pocetku nije htijeloWolverine je napisao/la:Kako evo ja gledam Liverpool. i sve u redu

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- TheScouser
- Kontakt:
Ovdje ne prekida http://livefooty.doctor-serv.com/sat5.1 ... rpool.htmlreds je napisao/la:a nece jednostavno prekida![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali nemas sta ni vidjeti, losa utakmica da losija ne moze biti, sad Gerrard imao polupriliku lopta se odbila u korner od Sambe...iz kornera Agger samo lagano izbacio u gol aut... 0 bodova tekma, ne mogu da vjerujem da Ngog ne igra, Kuyt ne moze nista protiv Sambe i Nelsena sam!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- the scouser
- Kontakt:
To je ta taktika sa jednim napadacem.Jedno je kad je Torres sam u spicu,covjek je ipak genij,njega ni trojica ne mogu ustopat' da valja.A ovako kad je neko drugi,golovi mogu doc' samo sretno.
http://live38.110mb.com/fifa6.html
radi sto posto gledajte ovih zadnjih 10 min
radi sto posto gledajte ovih zadnjih 10 min
- the scouser
- Kontakt:
Ostade 0-0. fuj 

da to je ta taktika sa jednim spicem koju ce forsirat dok ne umre al sta ces jednostavno nemamo napadace
po mom misljenju ngog nema kvalitete za EPL
po mom misljenju ngog nema kvalitete za EPL
Prije se znalo ispisati i po 6-7 stranica na ovoj temi samo u toku jedne utakmice Livpoola, a gledaj sad sve lafo neki navijaci, kad je krenulo naopako nigdje zive dushe, cast izuzetcima.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:Prije se znalo ispisati i po 6-7 stranica na ovoj temi samo u toku jedne utakmice Livpoola, a gledaj sad sve lafo neki navijaci, kad je krenulo naopako nigdje zive dushe, cast izuzetcima.
Tako je care.....

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
ja vise necu niti mogu da gledam tekme liverpoola jer se jednostavno previse nerviram
kad se vrati torres onda mozda... 

FK Pjetlovi
Jarane ne zaboravi YNWA....ostani vjeran do kraja koroz oluje do sunca.....reds je napisao/la:ja vise necu niti mogu da gledam tekme liverpoola jer se jednostavno previse nerviramkad se vrati torres onda mozda...
LIVERPOOLLL.........
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.