On je za Bayern odigrao sjajno sve sto je igrao. Plus je mlad i jaci od Eriksena i svestraniji, a 5m razlika. U stvari nema razlike u ceni jer je Ajax prosle sezone trazio 20m, sada kada je ostala jedna godina u ugovoru moraju da smanje tu cenu. Shaqiri takodje ima potencijal da bude bolji od Di Marie, a mladji je, i ne vidim sto bi davali 20m za Di Mariju kada ce nam Shaqiri pruziti isti ili bolji kvalitet na duze staze, pa i odmah u prvoj sezoni.Ponos Torina je napisao/la:
Zato sto je previse,nije se naigrao u Bayernu i sad to sto na njega ne racuna Guardiola mi bi kao trebali dati 20-25 M za njega i njima puniti kasu.....Radije bi dao kes za Di Mariju nego za Kosovara,mada mi je Shaqiri drag igrac ali previse para traze.....Ili mozda Insignea dovesti....
Za koliko para ga je Bayern doveo sad da ga mi placamo duplo ili troduplo na osnovu toga sto je presjedio na klupi....
Sto se tice Eriksena meni je svejedno hoce li ili nece najbitnije je dovesti kvalitet u odbrani pa onda planirati sta dalje...
Bayern ga je platio ispod cene, za samo 10m kada je on vredeo bar 15m. Posle utakmica za najveci klub trenutno, na evropskoj sceni i Bundesu, njegova cena ce naravno porasti. Strasan je to potencijal, i za takve uvek moras pljunuti lovu. Evo, pre bi dao za njega 20m nego za Bernarda koji je jos nedokazan igrac na evropskom tlu.
Ako je moguce, bolje dovesti njega nego Eriksena koji i nije fit za nas sistem i moze samo u sredini da igra, dok ovaj moze sve u napadu.