Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ga nikad gledo, ali kažu da je talenat, mislim da je Sterling (il neko drugi mlađi) reko da je dosta pametan kad su išli u Ameriku. Šteta što na toj poziciji imamo kamion igrača.Henderson je napisao/la: Šteta što Mclaughlin nije otišao sa ekipom, bolji je Flanagana i Jacka zajedno.
Walk on, with hope in your hearts.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sturidge poceo trckarati, lijepo.
Normalno da ce dati vise golova od Girouda, bar to nije tesko.

- donCorleone1892
- Kontakt:

Žao mi je i njega i Susa.

- BeyKopites
- Kontakt:
I meni je žao što je ostao samo talent, ali nadam se da ćemo ga tušnut za koji evrić u Primeru ili Segundu, tamo mu je najboljedonCorleone1892 je napisao/la:
Žao mi je i njega i Susa.![]()

Svakako mu ugovor ističe sljedeće godine, dobro bi ga bilo prodati ove, dok se još koji evrić može uzeti za njega.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- donCorleone1892
- Kontakt:
Talent veliki, sigurno bolji od prvotimaca koji igraju na njegovoj poziciji. Al' da ne zavlačimo igrača bolje da ga prodaju.

Evo šta Kapiten misli o Boss-u a znamo da Kapiten što ima reći odmah kaže, znači bez dlake na jeziku.'Imam puno postovanja za Brendana Rodgersa i nas odnos je savrsen. Volio sam svaki minut rada sa njim ovdje, i volim i dalje, uzivam, nadam se da ce ovdje biti jos dugo vremena. Zelim da radim jos vise sa njim i on je pravi covjek da ovaj klub vrati na stare staze' - Steven Gerrard o Brendanu Rodgersu.

- youngredcomps
- Kontakt:
http://sulia.com/channel/liverpool-fc/f ... efd7532b1/" onclick="window.open(this.href);return false;
ne bi bilo lose,bar ne na prvi pogled
ne bi bilo lose,bar ne na prvi pogled

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pacheco vjeciti talenat, 5 godina 'zasluzuje' priliku i nikako da je dobije. Cudno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebali su nasi dovesti Franco Di Santo na Free za rotacije 
Steven Gerrard has told Liverpool to splash the cash - after pledging the rest of his career to the club.

Steven Gerrard has told Liverpool to splash the cash - after pledging the rest of his career to the club.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Izgleda da će u Cordobu . Hodgson , Dalglish i Rodgers , nijedan u njemu nije vidio nista specijalno . Drag mi je igrač , al' mu je najbolje da ide .OTNYS_YNWA je napisao/la:Pacheco vjeciti talenat, 5 godina 'zasluzuje' priliku i nikako da je dobije. Cudno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slazem se. Ni kod jednog nije dobio dovoljnu minutazu a ovdje non stop citamo kako je nekakav talenat. Ne znam zbog cega to vecina pise ali eto. Najbolje je da ode.
Dzaba se vuce po klubu kad zna da sansu nece dobiti, pogotovo sada.
Ovo bi moglo biti dobro ze ekipu sljedece sezone ako zelimo napredovati ."The young lads look after the oldies and the oldies look after the young'uns! We've got a great team spirit and that will continue." - S.G.
Hemija je napravljena, sistem je unapredjen i implementiran u tim, vlada odlicna atmosfera medju igracima, bez obzira na pojacanja, ovaj tim ce delovati jace u sledecoj sezoni, pogotovo sto su sada Coutinho i Dani od pocetka sa nama. Da mi je znati gde bi zavrsili da su dosli jos na leto, ali nema veze, irelevantno skroz. Najbitnija je hemija, a ne skup jakih individualaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mancini likes thisParadajz je napisao/la:najbitnija je hemija, a ne skup jakih individualaca.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Bujrum. Samo mi jos nikove navedi. Ko izgubi se ne vraca vise. Dil?gaston je napisao/la:Jel vrijedi i dalje ponuda ?Rockefeller je napisao/la:Ja bih da se kladim namjesto tebe, idemo u odlazak sa foruma. Ko želi?

[youtube][/youtube]
Ne bih se ja kladio na igraca koji ce verovatno biti zamena sledece sezone, protiv igraca koji sledece daje lagano 15+ golova, ako je za pola sezone dao 10... 

- BritishCore
- Kontakt:
Kome zamjena? Ne razumijem.
Kako moze najbolji napadač u ekipi biti zamjena?

Kako moze najbolji napadač u ekipi biti zamjena?

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zato sto ce Arsenal 90% dovesti novog napadaca. ( Koliko znam vec su u opticaju bili Pipita i El Pistolero )