Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
momci dje real sada na urneji malo sam mofali sto se tice informacija
.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Higuain i lova za Suareza,ovo je tesko odbiti

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Koji su debili kod njih u klubu, ne bi me čudilo da pristanuemir18 je napisao/la:Higuain i lova za Suareza,ovo je tesko odbiti![]()

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
¨Zlatan Ibrahimović će gotovo sigurno napustiti PSG, ali ne zbog dolaska Edinsona Cavanija u ovaj klub nego zbog sukoba njegovog menadžera Mino Raiole i menagera Leuranta Blanca, Pierra Barnea¨.
Pakleni plan'' Blanca i Barnea je da se riješe svih Raiolinih igrača a da to trener PSG-a ne kaže javno što bi dodatno oborilo cijenu njegovih igrača na tržištu.
Zbog ovih razloga reprezentativac Švedske napustiti PSG, a ne zbog dolaska Edinsona Cavanija ili interesa velikih klubova za njegove usluge.
Ako je ovo istina Carlo zna sta mu je raditi!
Pakleni plan'' Blanca i Barnea je da se riješe svih Raiolinih igrača a da to trener PSG-a ne kaže javno što bi dodatno oborilo cijenu njegovih igrača na tržištu.
Zbog ovih razloga reprezentativac Švedske napustiti PSG, a ne zbog dolaska Edinsona Cavanija ili interesa velikih klubova za njegove usluge.
Ako je ovo istina Carlo zna sta mu je raditi!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
http://www.haber.ba/sport/fudbal/45746- ... dator.htmladriano_leite je napisao/la:Gdje si nasao ovaj dio, kako dodje do knjige? Mozes li kopirati to gdje si nasao (neki link gdje pise taj pasus) da je Guardiola to napisao u knjizi?LG97DM je napisao/la:
Kao sto je Pep Guardiola rekao u svojoj knjizi, politika uprave Barcelone je da Messi obori sto vise rekorda, zabije sto vise golova, osvoji sto vise nagrada, priznanja, trofeja i sl. Kad je došao, Ibra je stavljen u špicu pa se Messi žalio da stavi njega u špicu a Ibru na krilo, nigdje veze. Zato se Ibrahimović posvađao sa Pepom i ostalim jer većina akcija ide na Messija, a Ibra je klasična špica on je tad došao u Barcelonu da zabija golove (sto i jest zadaca napadaca) a ne da gleda Messija kako on zabija i to.
Mislim da Real nema takvu politiku u klubu, jest Cristiano Bog i batina na terenu, ali...
Eto tu piše

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Albiol u Napoli-u za 12 miliona,Znaci Pepe ostaje kao back up stoper 
Da hoce i Di Mariju uzeti dobili su para...

- tyler durden
- Kontakt:
,emir18 je napisao/la:Albiol u Napoli-u za 12 miliona,Znaci Pepe ostaje kao back up stoper
izvor? jel to sigurno?
Marca: http://www.marca.com/2013/07/16/futbol/ ... 60303.html" onclick="window.open(this.href);return false;tyler durden je napisao/la:,emir18 je napisao/la:Albiol u Napoli-u za 12 miliona,Znaci Pepe ostaje kao back up stoper
izvor? jel to sigurno?
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nećemo žuriti. To za Albiola je objavila Gazzetta, nije ništa službeno. A sjetite se da su prije 14 dana objavili da su sati u pitanju kada će De Rossi potpisati za Chelsea.
Ne vjerujem više tim medijima nikako.
Ne vjerujem više tim medijima nikako.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- adriano_leite
- Kontakt:
A Haber kupio Guardiolinu knjigu da rastabiri sta je ovaj pisao? Nisam nesto u stranim medijima naletio na ovo, volio bih bas da procitam tu knjigu ili odlomke, ali mi je preskupo davati pare na to, ali ocigledno za Haber je to sitnicaLG97DM je napisao/la:http://www.haber.ba/sport/fudbal/45746- ... dator.htmladriano_leite je napisao/la:Gdje si nasao ovaj dio, kako dodje do knjige? Mozes li kopirati to gdje si nasao (neki link gdje pise taj pasus) da je Guardiola to napisao u knjizi?LG97DM je napisao/la:
Kao sto je Pep Guardiola rekao u svojoj knjizi, politika uprave Barcelone je da Messi obori sto vise rekorda, zabije sto vise golova, osvoji sto vise nagrada, priznanja, trofeja i sl. Kad je došao, Ibra je stavljen u špicu pa se Messi žalio da stavi njega u špicu a Ibru na krilo, nigdje veze. Zato se Ibrahimović posvađao sa Pepom i ostalim jer većina akcija ide na Messija, a Ibra je klasična špica on je tad došao u Barcelonu da zabija golove (sto i jest zadaca napadaca) a ne da gleda Messija kako on zabija i to.
Mislim da Real nema takvu politiku u klubu, jest Cristiano Bog i batina na terenu, ali...
Eto tu piše

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A da nije rekao ništa protiv Messia i uprave Barce onda bi bilo jeftino

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma realno zaboli me **** za Guardiolu i Messija, gotivim Barcu, ali da se plaho sekiram, vala se ne sekiram. Nisam od onih sto bi mijenjali upravu itd.rio_Ferdy88 je napisao/la:A da nije rekao ništa protiv Messia i uprave Barce onda bi bilo jeftino![]()

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!

trening se nastavlja,pretpremijera u nedjelju protiv Bournemoutha..

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
sada drzimo fige da panjina ode, uz njega jos neka ide higuainemir18 je napisao/la:Marca: http://www.marca.com/2013/07/16/futbol/ ... 60303.html" onclick="window.open(this.href);return false;tyler durden je napisao/la:,emir18 je napisao/la:Albiol u Napoli-u za 12 miliona,Znaci Pepe ostaje kao back up stoper
izvor? jel to sigurno?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Albiol to blizu Napolija? Izgleda da je najbolje pojačanje Rafa koji kupuje višak iz Real Madrida. Još da kupi Higuaina kao zamjenu za Cavanija i super prijelazni rok što se tiče rješavanja viška kadra.
Kako stcvari stoje Coentrao neće nigdje. Bilo je na početku špekulacija da ide u Monaco, ali se sve utišalo.
Doveli smo 3 pojačanja i to sve u vezni red. Potrošili oko osamdeset miliona, ali Perez uvijek sprema iznenađenja pa možemo očekivati još koji transfer, s obzirom na to da je ponovo izabran za predsjednika kluba.
Kako stcvari stoje Coentrao neće nigdje. Bilo je na početku špekulacija da ide u Monaco, ali se sve utišalo.
Doveli smo 3 pojačanja i to sve u vezni red. Potrošili oko osamdeset miliona, ali Perez uvijek sprema iznenađenja pa možemo očekivati još koji transfer, s obzirom na to da je ponovo izabran za predsjednika kluba.
- RealMoudrid
- Kontakt:
"Gracias a Mou estoy en la primera plantilla del Madrid"
Nacho.
Nacho.
2012/2013
- anonymousHD
- Kontakt:
Došli:
Carvajal - 6.5 miliona
Casemiro 6 miliona
Isco - 24 miliona + bonusi
Illarramendi - 32.2 miliona
-------------------------------
Ukupno: 68.7 miliona
Otišli:
Ricardo Carvalho - isteko ugovor
Essien - vratio se u Chelsea
Pedro Leon - 6 miliona, Getafe
Jose Callejon - 10 miliona, Napoli
Raul Albiol - 10-12 miliona, Napoli?
Gonzalo Higuain - 30 miliona, Napoli?
--------------------------------------------
Ukupno: 56-58 miliona

Carvajal - 6.5 miliona
Casemiro 6 miliona
Isco - 24 miliona + bonusi
Illarramendi - 32.2 miliona
-------------------------------
Ukupno: 68.7 miliona
Otišli:
Ricardo Carvalho - isteko ugovor
Essien - vratio se u Chelsea
Pedro Leon - 6 miliona, Getafe
Jose Callejon - 10 miliona, Napoli
Raul Albiol - 10-12 miliona, Napoli?
Gonzalo Higuain - 30 miliona, Napoli?
--------------------------------------------
Ukupno: 56-58 miliona

Higuain ostaje.Zašto bi prodavali našeg najboljeg napadača?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zato što ne može da pogodi okvir gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.