FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 21:41

Konzerva je napisao/la:ko su protivnici u drugom kolu ako zeljo prodje ovo??

dajte listu narode da vidimo ko bi nas mogao strefiti :D
Rano je za to. Nemoj samo da letimo visoko pa da nisko padamo... :mrgreen:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 jul 2013, 21:41

Konzerva je napisao/la:ko su protivnici u drugom kolu ako zeljo prodje ovo??

dajte listu narode da vidimo ko bi nas mogao strefiti :D
Izvlaci se 19 Juli.
Na UEFA.com ce se moci gledati izvlacenje, postavicu link kad bude.
Nadam se da ce dobiti Ekranas iz Litvanije, moze biti neka od ovih ekipa:

Sheriff Tiraspol ** Mol 11.533
NK Maribor ** Slo 9.941
Slovan Bratislava ** Svk 8.341
IF Elfsborg ** Swe 8.125
Maccabi Tel-Aviv ** Isr 8.075
Molde FK ** Nor 7.835
HJK Helsinki ** Fin 6.701
Ekranas Panevezys ** Lit 6.300
Neftchi Baku ** Azb 5.708
Dinamo Tbilisi ** Geo 5.333

Tbilisi i Neftchi su opasni ako se opuste igraci Zelje.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 16 jul 2013, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 16 jul 2013, 21:43

Sta je sa Kosevom jel citav zapad u funkciji
jednom pitar-uvijek supak

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jul 2013, 21:45

mentalitet87 je napisao/la:Sta je sa Kosevom jel citav zapad u funkciji
Nije, sektori do juga i sjevera neće moći biti pušteni u prodaju, no ostatak hoće (dakle, većina zapada je u funkciji)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2013, 21:45

Bez euforije pa šta Bog da.Amar zna šta će i kako će.
Bez obzira na rezultat, drago mi je vidjeti one mladiće u našem timu koji su odigrali sasvim solidno.Iznenadio sam se kad sam vidio da ulazi Sadiković a tek 26. minuta.Ali momak je odigrao fino uz par sitnih grešaka, što je i razumljivo.Takođe i Bajić i Hodžić su budućnost našeg tima.Drugi gol smo dali nakon akcije Sadikovića i Bajića.Mogla bi ovo biti još jedna vrlo dobra sezona.

Birkirkara (Mal) 0-0 Maribor (Slo) :roll: Što nam ove godine nije došo Maribor drugačiji bi rezultat bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 16 jul 2013, 21:50

Veliki pozdrav za sve Manijake, svaka čast na igri Želje, iskreno uživao sam gledajući vas. Još jednom veliki pozdrav za sve Manijake iz lijepog starog Višegrada.
MIA SAN MIA!!!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 16 jul 2013, 21:50

zaista ne bih nikoga izdvajao od igraca, svi dali svoj maximum, naravno imali smo dosta srece, ali ona prati hrabre i odlucne. Mi smo odigrali jednu jako tesku utakmicu, na kosevu mislim da ce biti jos teze... Nadam se dobrom odzivu publike, kazem publike jer ce navijaca biti 15-ak hiljada sigurno. Zato mislim da uprava nebi trebala "mahnitati" s cijenama jer nije problem za 10-15hiljada al treba ici na posjetu 20-25000+

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 16 jul 2013, 21:51

:ugeek:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 16 jul 2013, 21:54

slika
slika

650 manijaka u Plzenu, a radni dan 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 22:01

Plzeň Plzeň 4-3 Željezničar
BATE BATE 0-1 Shakhter
Dinamo Tbilisi 6-1 EB/Streymur
Sheriff 1-1 Sutjeska
Ekranas 0-1 FH
Birkirkara 0-0 Maribor
Fola 0-5 Dinamo Zagreb
Steaua 3-0 Vardar

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 16 jul 2013, 22:04

Samo sada hladne glave docekati utakmicu, malo opet uigravati odbranu i nema sta napuniti kosevo pa gdje puklo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2013, 22:05

Cestitam igracima,navijacima,strucnom stabu i svemu sto simbolizira FK Zeljeznicar na odlicnom predstavljanju nase drzave u kvalifikacijama za najelitnije evropsko takmicenje. Momci su se borili :arrow: do iznemoglosti! Naravno,sreca je uveliko bila na strani BH sampiona-medjutim ona je sastavni dio sporta zar ne? Po mom skromnom misljenju,najbolji pojedinac u redovima plavih je bio golman Hadzic,a odmah nakon njega Bucan. Zelim Vam svu srecu u revansu,mada imam osjecaj da ce Cesi zabiti u prvih 15 minuta (nije moja zelja niti zla namjera,nego godine pracenja utakmica slicnih parova). Sportski pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 jul 2013, 22:06

Ko se imalo razumije u fudbal shvatiće da je Adilović odigrao jednu odličnu utakmicu. Kao i za sve treba malo uključiti mozak. Plzen je daleko kvalitetnija ekipa od nas i to je danas pokazao, ali samo ogromnoj borbrnosti i disciplini u igri ostvarili smo relativno dobar rezultat.

Cijelo prvo poluvrijeme se branimo sa 10 igrača. Adilović stoji na centru i veže dva stopera Viktorije. Matematika je jasna, protivnik nas napada sa osam igrača. Znači 8 protiv 10.

Svi oni koji napadaju Adilovića za današnju igru, mogu bez trunke stida reći da se ne razumiju u fudbal. Momak je pretrčao ko zna koliko km, borio se kao lav - kapitenski. Opravdao je kapitensku traku današnjom utakmicom. Ovo isto vrijedi i za sve one koji su tokom utakmice napadali: Jamaka, Selimovića, Škaljića, Kerlu...

Ljudi, fudbal je igra koja se igra glavom iako to na prvu ne izgleda baš tako. Ko želi da prozrije ovu igru, također mora imati bar nešto u glavi, da bi dao određen i suvislan komentar.

Danas su momci pokazali da mogu, žele i znaju, iako su igrali protiv daleko kvalitetnije (u svakom pogledu) ekipe. Sa Amarom se nebih složio samo u jednom. Šanse su nam bar duplo veće od onih koje je on izrekao. Po meni 12%.

Ipak je ovo Liga šampiona, gdje učestvuju samo najbolji, a ovaj Plzen je pored jedne Sparte, Slavije... pokazao da je najbolji češki klub i zbog toga je u najelitnijem takmičenju. Svaka druga komparacija je suvišna.

Na Koševu, pred više od 20 hiljada ljudi, treba vjerovati u čudo i ja u to čudo vjerujem.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 jul 2013, 22:09

Iako nisam vas navijač,tek ssad mi je zao sto se niste bar malo pojacali za ovu sezonu,jer da jeste,vi bi danas dobili utakmicu.plzen nista posebno nije ,imao je dosta prilika,al vasa toliko kritizirana obrana je odigrala odlicno :) hrabro i borbeno je danas bilo,rezultat vise nego odlican.usutkali ste sve kriticare,i ako bog da uz malo srece u Sarajevu slavite prolaz protiv izrazito jake i neusporedivo skuplje ekipe :D Cestitam na dobroj utakmici! ;)

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 22:10

Sad kad se sve smirilo, da i ja dam neko svoje viđenje:
Hadžić danas fantastičan, nijedan gol nije njegov, odbranio 5-6 zicera, fenomenalno pojačanje
Zeljković isto fantastičan, onaj Petržela se nije vidio pored njega, u drugom su pokušali preko Urdinova i dali 4 gola iako je i Yani odigrao odličan meč iako nisu svi golovi pali preko njegove strane, ali opet stoji ovo što sam rekao za Zeljkovića
Kerla nesiguran pravo, ali baca se glavom gdje drugi neće nogom(ona situacija u prvom poluvremenu kad se bukvalno na glavu bacio i spasio go), mora se popraviti još, razumijem da mu je partner novi u odbrani, da je on imao par godina bez aktivnog igranja, ali ako želi da igra za ovaj Željezničar mora podići kvalitetu svoje igre, ukoliko to ne uradi, na njegovo mjesto mogu uskočiti Hasanović i Hasanhodžić
Škaljić danas odličan, iako je kod 3 ili 4 gola, mogao bolje reagovati, ali sve u svemu, za prvi zvanični nastup dobro, ne kao Zeljković ili Hadžić, ali sasvim solidno
Tomić, pored Hadžića, za mene igrač utakmice, toliko presječenih lopti, toliko trke i plus gol, odlična igra Tomislave
Hasanović/Sadiković dok je bio Eldar, imao onu jednu polupriliku, solidno zatvarao, ko zna šta bi bilo da je ostao, mali Sadiković je igračina, to već sada mogu reći, 18 godina, prva zvanična utakmica u Željinom dresu i to u LP protiv Plzena, a odigrati onako hladnokrvno, svaka čast momčino, tako se postaju pravi igrači, djeca su naša budućnost
Jamak fantastičan posao uradio, 2 asistencije, u odbrani pomagao maestralno, nakon prvog dijela mi je bio najgori od prve 11-orke, gdje pri tome ne mislim da je odigrao loše, u drugom je popravio svoju igru za 70 % sigurno
Vernes dobro se otvara u kontrama, imao jedan pokušaj dodavanja za Sadikovića, ali nažalost nije prošlo, još je i gol zabio, dobra partija za Vernesa
Bućan, koliko snage ima taj momak, to je tek za priču, 90 minuta trči gore-dole, do Urdinova pa naprijed i sve tako i plus na kraju se upiše u listu strijelaca, bravo Sejo
i Adilović borio se k'o lav, već sam dao mišljenje u vezi njega, tako da nema potrebe da se ponavljam, uglavnom momak se vraćao, ginuo, baš kapitenski
Zaboravih Bajića, koji je isto tako naša budućnost, imao jedan šut, pokazao kakvu ljevicu ima, asistirao Vernesu za gol, dosta od njega, Hodžić nije imao priliku da pokaže šta zna, a zna mnogo

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 jul 2013, 22:14

avlami97 je napisao/la:Ko se imalo razumije u fudbal shvatiće da je Adilović odigrao jednu odličnu utakmicu. Kao i za sve treba malo uključiti mozak. Plzen je daleko kvalitetnija ekipa od nas i to je danas pokazao, ali samo ogromnoj borbrnosti i disciplini u igri ostvarili smo relativno dobar rezultat.

Cijelo prvo poluvrijeme se branimo sa 10 igrača. Adilović stoji na centru i veže dva stopera Viktorije. Matematika je jasna, protivnik nas napada sa osam igrača. Znači 8 protiv 10.

Svi oni koji napadaju Adilovića za današnju igru, mogu bez trunke stida reći da se ne razumiju u fudbal. Momak je pretrčao ko zna koliko km, borio se kao lav - kapitenski. Opravdao je kapitensku traku današnjom utakmicom. Ovo isto vrijedi i za sve one koji su tokom utakmice napadali: Jamaka, Selimovića, Škaljića, Kerlu...

Ljudi, fudbal je igra koja se igra glavom iako to na prvu ne izgleda baš tako. Ko želi da prozrije ovu igru, također mora imati bar nešto u glavi, da bi dao određen i suvislan komentar.

Danas su momci pokazali da mogu, žele i znaju, iako su igrali protiv daleko kvalitetnije (u svakom pogledu) ekipe. Sa Amarom se nebih složio samo u jednom. Šanse su nam bar duplo veće od onih koje je on izrekao. Po meni 12%.

Ipak je ovo Liga šampiona, gdje učestvuju samo najbolji, a ovaj Plzen je pored jedne Sparte, Slavije... pokazao da je najbolji češki klub i zbog toga je u najelitnijem takmičenju. Svaka druga komparacija je suvišna.

Na Koševu, pred više od 20 hiljada ljudi, treba vjerovati u čudo i ja u to čudo vjerujem.
Aferim !
Momci su se borili i veoma dobro odigrali,jedino je Kerla u svom stilu izvisio kod jednog gola,ali je jedan umalo spasio.
Svaka čast svima,bez potcjenjivanja sa velikim respektom uci u iducu utakmicu.

Ovi česi se daju lako iznervirati, treba to probati iskoristiti
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jul 2013, 22:18

Svaka cast nasim igracima na prikazanom zalaganju i na prikazanoj brobenoscu...
Ovi momci su pokazali da imaju karakter i da su naucili iz greski koje su pravili prethodnih godina. Za mene pored odlicnog rezultata najveci je dobitak da su na terenu bili igraci iz nase omladinske skole, a isto tako ne treba zaboraviti cinjenicu da su nam nedostajala cetiri veoma bitna igraca.

PS: Neprocijenjivo je vidjeti Amarova radovanje nakon nasih golova...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 jul 2013, 22:19

amerosm je napisao/la:Svaka cast nasim igracima na prikazanom zalaganju i na prikazanoj brobenoscu...
Ovi momci su pokazali da imaju karakter i da su naucili iz greski koje su pravili prethodnih godina. Za mene pored odlicnog rezultata najveci je dobitak da su na terenu bili igraci iz nase omladinske skole, a isto tako ne treba zaboraviti cinjenicu da su nam nedostajala cetiri veoma bitna igraca.

PS: Neprocijenjivo je vidjeti Amarova radovanje nakon nasih golova...
slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 jul 2013, 22:19

VIKTORIA - ACADEMICA 3:1
VIKTORIA - SPORTING 1:0
VIKTORIA - HAPOEL 4:0
VIKTORIA - NAPOLI 2:0
VIKTORIA - ATLETICO 1:0
NAPOLI - VIKTORIA 0:3

Gotovo ista ekipa 3 godine... znaci danas smo zabili 3 gola ovakvoj ekipi kojoj ni napoli, sporting, jedan hapoel nije mogao zabiti gola mi smo im zabili 3.... svaka čast našim momcima i Šefu na odličnoj taktici
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 16 jul 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jul 2013, 22:21

Likusa u novom ruhu ! Amare dragi smisli nesta za utorak :D :D
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.