Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Adamovic ide u inostranstvo.
Klještan ima ugovor za sledecu sezonu.
Čini se da je vrlo izvjestan rastanak s Corsleyem Edwardsom.
Klještan ima ugovor za sledecu sezonu.
Čini se da je vrlo izvjestan rastanak s Corsleyem Edwardsom.
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
Zasluzio je da ode vani, iako mu Igokea nikada nije dala pravu sansu.vladedivac je napisao/la:Koliko znam, Filip odlazi. Već se na svom tviter profilu na neki način oprostio i pozdravio sa saigračima. Priča se da je tražio više novca nego što je klub nudio, tako da se nisu uspjeli dogovoriti. Meni je izuzetno žao, jer je to naš lokalni dečko, dobar igrač, reprezentativac. Da se mene pita kao što me se ne pita, ja bih njega svakako zadržao, čak sam bio mišljenja da mu treba dati i kapitensku traku, dok se još nije znalo da li Dozet ostaje.neno#4 je napisao/la:Drasko Knezevic je pun pogodak. Decko ima glavu playa i sve sto je potrebno za to. Samo je npr. pitanje sta ce biti Filipom, imas evo Pavkovica i Filipa koji su isti igraci.
Znači, ako Filip odlazi, i ako uzmemo da je realno da Hemonds ode, a Bocku i Lončara i ne računam, onda ostaje samo Pavković na pleju. Kažem, po meni bi Knežević bio super izbor na dugoročnom planu. Makar i kao treći plej.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Do prije dvije godine, potpisao bih ovu tvoju tvrdnju od slova do slova. Bez razloga se prebacivao iz kluba u klub, a u Igokei su neopravdano žmirili na sve to. Međutim, ne može se baš reći da mu u protekle dvije sezone nije pružena šansa. Štaviše, lično znam da je Bajić zaista vjerovao u njega, čak i onda kad su mu mnogi predbacivali da nije u pravu.neno#4 je napisao/la: Zasluzio je da ode vani, iako mu Igokea nikada nije dala pravu sansu.
U suštini, mislim da je dobio priliku u skladu sa njegovim kvalitetima, možda nekad manje ali nekad i više od toga. Uostalom, i pozivi u reprezentaciju dva ljeta zaredom govore tome u prilog. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, i nadam se da neće zaglaviti u nekom bezveznom timu gdje će ga svi zaboraviti.
Evo Igokea je dovela Mejsa i sa njim popunila playmakersku poziciju. No, po meni je onda bespotrebno bilo dovodjenje Pavkovica. Opet cu ja sa pricom o Adamovicu, jer mislim da je on mogao odigrati to isto kao Pavkovic, ali za manje para. Te pare koje ce biti date Pavkovicu su se mogle iskoristiti na drugi nacin i dovesti pojacanje na drugoj poziciji.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
+ na dobrom smo putu da zadrzimo Joru

Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
Nece odigrati ni u pola dobru sezonu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Boris Bakic novo pojacanje Igokee. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
- Kontakt:
Za njega je Brkić bolji za 3 klase ,bit će šaravita ekipa Igokee ove godineDejaNMG je napisao/la:Boris Bakic novo pojacanje Igokee.
Negdje oko 6-8 mjesta predviđam
Nisu ni slicni igraci,tako da je glupost uopste porediti ih.Takvo poredjenje moze napraviti samo neko,ko se malo ili nimalo ne razumije u kosarku.felix123 je napisao/la:Za njega je Brkić bolji za 3 klase ,bit će šaravita ekipa Igokee ove godineDejaNMG je napisao/la:Boris Bakic novo pojacanje Igokee.
-
- Kontakt:
Hahhaahhahahaah Brkić mi očito ne izlazi iz glaveIgosss je napisao/la:Nisu ni slicni igraci,tako da je glupost uopste porediti ih.Takvo poredjenje moze napraviti samo neko,ko se malo ili nimalo ne razumije u kosarku.felix123 je napisao/la:Za njega je Brkić bolji za 3 klase ,bit će šaravita ekipa Igokee ove godineDejaNMG je napisao/la:Boris Bakic novo pojacanje Igokee.
Mislio sam napisat Joksimović ........ne moraš kralju odmah ocjenjivat koliko se tko razumije u košarku ,prvo upitaš da nisam slučajno pogriješio

Bakića gledam godinama na Pecari i ni jednom nije nešto vrijedno spomena uradio,prošlu sezonu i više nego loš
Jedino dobru tekmu protiv vas odigrao u Aba ligi bit će da ste ga zato i doveli
A i ne mogu te igrače koji prelaze radi para u najljuće rivale .......nije u šoldima sve

Joksimović iako je star u oba smjera je bolji od njega ,ali vi odlucili dovest pola MTZ-a pa ga hebi
P.S U Širokom ima mnogo ljudi prezimena Brkić ,dao sam sebi zadatak pronaci mu ovdje neko podrijetlo i dovest ga u Široki

Prvo je bio tekst da je Bojan Bakic, dosao u Igokeu, a sada je postavljen da je Boris u pitanju

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Po meni je Bojan kompletniji i bolji igrac od brata Borisa.
@felix 123
Nemoze Nebojsa biti 3x bolji igrac od njega nikako.
U napadu Nebojsa je limitiran,nemoze bazena pogoditi.Precesto koristi ulaz,a pitanje je koliko on sa 31-32godine moze fizicki podnijeti takvu igru.Ipak su to godine.
Ovaj Bakic je dobar defanzivac,nista losiji od Nebojse (Bakić je 5 godina mladji od Nebojse).Nelibi se sutirati,ali i nemozes od njega ocekivati da bude skorer,nije on taj tip igraca.
On je reprezentativac CG,to nije mala stvar vjeruj mi.Biće on solidno pojacanje.
U napadu Nebojsa je limitiran,nemoze bazena pogoditi.Precesto koristi ulaz,a pitanje je koliko on sa 31-32godine moze fizicki podnijeti takvu igru.Ipak su to godine.
Ovaj Bakic je dobar defanzivac,nista losiji od Nebojse (Bakić je 5 godina mladji od Nebojse).Nelibi se sutirati,ali i nemozes od njega ocekivati da bude skorer,nije on taj tip igraca.
On je reprezentativac CG,to nije mala stvar vjeruj mi.Biće on solidno pojacanje.
-
- Kontakt:
Sretno mu bilo ,neka proigra u vasIgosss je napisao/la:@felix 123
Samo ja ti kažem da godinama nije ništa napredovao ,štoviše kao mlađi je nešto i odigro (dok je bio u Partizanu)
Lik je izmjenio gotovo sve srpske klubove i svake godine sam ga gledo na Pecari
Uvijek je bio nekakav back-up (tek prošle godine u MTZ-u dobio malo više slobode) ,možda kod vas procvijeta ako bude prvo rješenje na poziciji 2
Zanima me centar kojeg ćete dovest ,jer Uroš je dobar kao back-up za nešto više i nije
I da ,jel se govori išta o Šutalu ???
U potrazi smo za kvalitetnom peticom,to je sve sto ti znam reci.
Ja mislim da ni Šutalo ne zna gdje ce igrati sljedecu sezonu.Zakomplikovalo se.
A prije svega da sacekamo i da vidimo hocemo li zavrsiti posao s jorom.
Ja mislim da ni Šutalo ne zna gdje ce igrati sljedecu sezonu.Zakomplikovalo se.
A prije svega da sacekamo i da vidimo hocemo li zavrsiti posao s jorom.
-
- Kontakt:
Ako bismo plastično gledali po pozicijama, uvažavajući potpisane ugovore, ali i upitnike i špekulacije, trenutna situacija je otprilike sljedeća:
1 - Kedrik Mejz, Miljan Pavković, Draško Knežević (?)
2 - Boris Bakić, Željko Klještan, Nebojša Joksimović (?)
3 - Milan Dozet
4 - Bojan Radetić, Aleksandar Radukić, Branko Jorović (?)
5 - Majkl Frejzer, Uroš Nikolić
Na plejmejkerskoj poziciji je manje-više sve jasno, Mejz i Pavković će dijeliti minutažu, a ako dođe Knežević, čeka ga jak trening i poneki minut u igri. Mada se ja nadam i više od toga.
Na dvojci je veliki upitnik oko Jokse, navodno je bliže odlasku. U tom slučaju će biti neophodan još jedan kvalitetan igrač, a bude li Šutalo u dometu, ne bih se dvoumio. Bakić je korektan timski igrač, važio je za velikog talenta, možda bljesne. Klještan ima iza sebe solidnu sezonu u domaćim okvirima, i nadam se njegovom napretku.
Trojka je tanka samo sa Dozetom. Nadam se da će on imati puno bolju sezonu nego lani, a vidjećemo da li će se i na trojci tražiti još jedan igrač, ili će se u momentima kad je Dozet na klupi koristiti petorka sa dva beka, kao prošle sezone.
Ključno pitanje je šta će biti sa Jorovićem, jer ako on ostane, onda je četvorka sasvim solidno popunjena. Uz nadu da će Radetić da odradi pripreme kako treba, da izgubi koju kilu, i da se približi onim izdanjima od prije dvije godine kad je i kod Pešića imao dobru minutažu. Nadam se i kakvom-takvom doprinosu Radukića već od početka sezone. Ali ako Jorović ne ostane, biće teško, sem ako se ne nađe neka barem približno odgovarajuća zamjena.
Na peticu sam stavio i Frejzera i Nikolića, mada je upitno koliko je ijedan od njih pravi centar. Prije da nisu nego da jesu, mada ako pogledamo statistike, vidjećemo da su to čisti unutrašnji igrači, dobri skakači bez vanjskog šuta. Bilo kako bilo, mislim da zasad nema drugog rješenja. Teoretski, ako gledamo samo visinu, tu je to negdje kao i prošle sezone - Edvards 206, Nikolić 207, Šulović 202, Frejzer 203. Za Nikolića otprilike znamo koliko može, tako da je upitnik nad Frejzerom, jer ako se on pokaže kao pogodak, neće to biti toliko velika razlika. Naravno, činjenica je da nema Brkića, i da za njega još uvijek nema odgovarajuće zamjene.
Sve u svemu, biće teško nadoknaditi učinak Hemondsa, faliće i Komatina i Adamović, pa i Brkić. A najvažnije od svega jeste da li ostaju Jorović i Joksimović, i od toga puno toga može da zavisi.
1 - Kedrik Mejz, Miljan Pavković, Draško Knežević (?)
2 - Boris Bakić, Željko Klještan, Nebojša Joksimović (?)
3 - Milan Dozet
4 - Bojan Radetić, Aleksandar Radukić, Branko Jorović (?)
5 - Majkl Frejzer, Uroš Nikolić
Na plejmejkerskoj poziciji je manje-više sve jasno, Mejz i Pavković će dijeliti minutažu, a ako dođe Knežević, čeka ga jak trening i poneki minut u igri. Mada se ja nadam i više od toga.
Na dvojci je veliki upitnik oko Jokse, navodno je bliže odlasku. U tom slučaju će biti neophodan još jedan kvalitetan igrač, a bude li Šutalo u dometu, ne bih se dvoumio. Bakić je korektan timski igrač, važio je za velikog talenta, možda bljesne. Klještan ima iza sebe solidnu sezonu u domaćim okvirima, i nadam se njegovom napretku.
Trojka je tanka samo sa Dozetom. Nadam se da će on imati puno bolju sezonu nego lani, a vidjećemo da li će se i na trojci tražiti još jedan igrač, ili će se u momentima kad je Dozet na klupi koristiti petorka sa dva beka, kao prošle sezone.
Ključno pitanje je šta će biti sa Jorovićem, jer ako on ostane, onda je četvorka sasvim solidno popunjena. Uz nadu da će Radetić da odradi pripreme kako treba, da izgubi koju kilu, i da se približi onim izdanjima od prije dvije godine kad je i kod Pešića imao dobru minutažu. Nadam se i kakvom-takvom doprinosu Radukića već od početka sezone. Ali ako Jorović ne ostane, biće teško, sem ako se ne nađe neka barem približno odgovarajuća zamjena.
Na peticu sam stavio i Frejzera i Nikolića, mada je upitno koliko je ijedan od njih pravi centar. Prije da nisu nego da jesu, mada ako pogledamo statistike, vidjećemo da su to čisti unutrašnji igrači, dobri skakači bez vanjskog šuta. Bilo kako bilo, mislim da zasad nema drugog rješenja. Teoretski, ako gledamo samo visinu, tu je to negdje kao i prošle sezone - Edvards 206, Nikolić 207, Šulović 202, Frejzer 203. Za Nikolića otprilike znamo koliko može, tako da je upitnik nad Frejzerom, jer ako se on pokaže kao pogodak, neće to biti toliko velika razlika. Naravno, činjenica je da nema Brkića, i da za njega još uvijek nema odgovarajuće zamjene.
Sve u svemu, biće teško nadoknaditi učinak Hemondsa, faliće i Komatina i Adamović, pa i Brkić. A najvažnije od svega jeste da li ostaju Jorović i Joksimović, i od toga puno toga može da zavisi.
Štemberger odlazi?
-
- Kontakt:
Sad vidim da sam napisao kilometarski post, a pomenuo sam sve prošlosezonske igrače sem Štembergera i Gajovića (ako izuzmemo Lončara i Miletića). Razlog je jednostavan - ne pominju se u kombinacijama za sljedeću sezonu.pavarotti je napisao/la:Štemberger odlazi?
Meni se Gajović činio kao dobar izbor prošle sezone, ali kako se sezona primicala kraju, i on je gubio minute. Bilo bi lijepo imati jednog domaćeg igrača u timu, ali očigledno nije bilo moguće postići dogovor s njim. Što se tiče Štembe, njegove partije su bile šarene, od odličnih do loših, pamtiće se trojka protiv CZT, ali u globalu ne vjerujem da je i on pretjerano zadovoljan svojim učinkom. Koliko znam, na njega se ne računa.
Stevan Jelovac pregovara s Igokeom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.