AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 18 jul 2013, 10:21

To je sve , samo ne realan komentar. Kraj rasprave , ne spamuj džaba temu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jul 2013, 10:28

MrMuscle je napisao/la:slika
[img]http://www.****.ba/uploads/slike/130520123839Nicola%20Rizzoli-sudija1.jpg[/img]
Ako ovi budu na nivou prosle 2 sezone i ako ne zakazu, onda se trebate nadati tituli, a u suprotnom vam 4. mjesto ne gine, jer ste po kvalitetu mnogo ispod Juventusa, a slabiji ste i od Viola (bicete slabiji i da im ode Jova, jer ce braca barem te pare investirati u priblizno dostojnu zamjenu) i od Napolia.....
A tu ste negdje sa Laziem, a malo jaci od Intera....
Ko se to udostojio nesto da kaze, pa i vama je bgm bilo popusta ako nije vise nego nama. prema tome suti. A ima nam neko nesto i dobaciti, navijac ciji je klub donedavno bio u drugom rangu takmicenja zbog namijestanja, i navijac koji se kiti titulama koje ne postoje...

nema veze nek smo mi 7-8 momcad lige, to nama pase, olako ce nas svatiti pa ce nam onda gledati u ledja.
i ajd vozdra na svoj PDF, ako ces pisati normalno neka te, a provokacije nisu dobro dosle.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 18 jul 2013, 11:08

PA i Milan je bio u 2. Ligi zbog namjestanja, a i 2006. je opasno ''visio'' na konopcima i spasila ga je iskljucivo moc Silvia Berlusconia.... A ako je Juve izbacen, a jeste, trebao je i Milan... Al' to je ta nepravda koju mi simpatizeri Juventusa konstantno spominjemo.... Dvostruki arsini....
Tako da nije ni vase maslo do Ramazana......

Pa sta se ima potcijenjivat Milan kad je dovoljno vidjeti igracki kadar u kojem jedino vi vidite dobru ekipu, a cinjenice su da je jedino napad dobro poslozen i jak....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2013, 11:15

MrMuscle je napisao/la:PA i Milan je bio u 2. Ligi zbog namjestanja, a i 2006. je opasno ''visio'' na konopcima i spasila ga je iskljucivo moc Silvia Berlusconia.... A ako je Juve izbacen, a jeste, trebao je i Milan... Al' to je ta nepravda koju mi simpatizeri Juventusa konstantno spominjemo.... Dvostruki arsini....

Pa sta se ima potcijenjivat Milan kad je dovoljno vidjeti igracki kadar u kojem jedino vi vidite dobru ekipu, a cinjenice su da je jedino napad dobro poslozen i jak....
Da bilo dokaza za Seriu B, Milan bi ekspresno bio izbacen to nema nikakve veze s Berlusconiem da je tako onda bi prije sprjecio 570 000 000 eura kaznu sto je platio nego MIlan...Navijace Juventusa boli sto je Milan tada pokorio Evropu i svijet, a Juve zasluzeno u Seriu B i driektni krivac zstanja u kojem se nalazi danas Seri A, htjeli vi to priznati lii ne, ali poslje toga kola su krenula na gore za Seriu ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 jul 2013, 12:00

meni optimizam daje samo pogled na prošlu sezonu, na ovaj period i početak prvenstva...to se jednostavno ne može ponoviti i ako budemo (a realno je vjerovati da hoćemo) bolji na startu, uzročno-posljedična veza kaže da bi trebali biti bolji i na kraju

eh sada jel to drugo mjesto, jel to skudeto - vidjet ćemo

u LP ipak čini mi se da nam je vrh četvrtfinale a polufinale moguće uz dosta sreće
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2013, 12:33

MrMuscle je napisao/la:PA i Milan je bio u 2. Ligi zbog namjestanja, a i 2006. je opasno ''visio'' na konopcima i spasila ga je iskljucivo moc Silvia Berlusconia.... A ako je Juve izbacen, a jeste, trebao je i Milan... Al' to je ta nepravda koju mi simpatizeri Juventusa konstantno spominjemo.... Dvostruki arsini....

Majko mila neki ljudi nikad neće doć pameti. Ko o čemu, k*rva o poštenju :lol: :lol: :lol:
A sad nam više ne spamuj temu i idi liječi svoje komplekse na temi Calciopoli il kako god vi to zvali ;)
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jul 2013, 13:32

Vratimo se na temu , nema potrebe da se vraćamo na ono šta je bilo.
Prema posljednjim informacijama iz Italije , Honda je sve bliže i bliže Milanu. Ta saga bi trebala da bude gotova u narednih nekoliko dana. Što se tiče ostalih špekulacija , sve je još uvijek po starom , ništa novo nema.
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 jul 2013, 13:37

Da hoce doci vec jednom Honda,stvarno se brukamo :lol: Mora se nesto uradit sto se odbrane tice, mislim da ce sljedeca sezona u seriji bit dosta teza i kvalitetnija, tako da se moramo pojacati u odbrani. Dolaskom Honde ja tu nista vise ne bih dirao sto se sredine i napada tice, samo odbrana. Potajno sam se nadao da ce dovesti novog desnog beka, Abate previse oscilira u igri. Bice zanimljiva sezona i jedva cekam da starta :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jul 2013, 13:37

Evo na Milannews.it pise da ce Mazzari pokusati dovesti Nocerina, sto bi bilo dobro da se rijesimo vec nekoga iz veznog reda i otvorimo prostor za pojacanja ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jul 2013, 13:39

Nocerino , Didac , Strasser , Traore , Zaccardo , Amelia , Emanuelson , Robinho , Boateng .. To su igrači čija je budućnost u dresu Milana jako neizvjesna , svi su oni bliže odlasku nego ostanku.
-Rui Costa-

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 jul 2013, 13:42

Koja sapunica traje oko Honde stvarno nisam se nadao da ce ovoliko trajati njegovo dovodenje :roll:

francobaresi@ druze problem je sto je to puno igraca za prodati bice problem sve ih sutnuti znam kako je to u Juveu bilo nece niko da ode ima dobru platu boli ga don :evil:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jul 2013, 13:46

Yucca je napisao/la:Koja sapunica traje oko Honde stvarno nisam se nadao da ce ovoliko trajati njegovo dovodenje :roll:

francobaresi@ druze problem je sto je to puno igraca za prodati bice problem sve ih sutnuti znam kako je to u Juveu bilo nece niko da ode ima dobru platu boli ga don :evil:
To je i glavni razlog zasto Milan ne može pokrenuti merkato na pravi način , neki beskorisni igrači i kad dobiju ponude ne žele da idu , valjda vole da sjede na klupi. :mrgreen:
Što se tiče Honde , to je čista Gallianieva zavrzlama , sve mi se čini da on nama svima namjerno kida živce. :D
Tu su pare najmanji problem , već ćelo je *eben igrač i svi znamo kako to kod njega ide.
Cijelo ljeto će kukati kako nema para , i onda će niotkud izvaliti 20-ak miliona € za nekog igrača.
To je već bilo u slučaju Robinha , Ibrahimovića , Balotellia. :D
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jul 2013, 14:02

problem je sto ih celo i dalje dovodi, mislim na ove uhljupe nabrojane a ne rjesaje ih se, evo sad je poceo pomalo ( yepes,bojan,ambro ( ali njemu svaka cast na sve sto je uradio, otisao je iskljucivo radi godina) )

pa ebote ovaj didac je par godina u Milanu ja lika nikad ne vidjeh da igra, ne znam kako ni izgleda kako treba hhehe :D

ma sto se tice honde to je po meni vec gotovo, ubjedjen sam da ce doci sada a ne u januaru. vec celo mora malo po svom mutiti da bi ispalo kako je se on grcevito borio za njeg i da nemaju para. a onda ce pred sam kraj prelaznog roka doci neki top igrac ko fol poklon berlua, jer tako ce opet pokupiti simpatije i kao sto kazu Mirna bosna...

po meni ni sad nije losa ekipa samo je posloziti kako valja. prednost je sto se vratio i de jong i bice ogromno pojacanje, te imacemo balonju citavu sezonu. te momcad iskusniju za jednu godinu, sve to utice jbg...

kad se pogleda nije to toliko lose, malo odbranu popraviti i to je to, ako je moguce nekog veznog WC igraca dovesti i bilo bi extra... vidjet cemo kad pocne prvenstvo kako ce to djelovati :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jul 2013, 16:54

:lol: :lol: :lol: Upalite prijevod, kako smijesna faca :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 17:59

muxa je napisao/la:

Majko mila neki ljudi nikad neće doć pameti. Ko o čemu, k*rva o poštenju :lol: :lol: :lol:
A sad nam više ne spamuj temu i idi liječi svoje komplekse na temi Calciopoli il kako god vi to zvali ;)
Na ovo isprdjivanje covjek ne moze ostat ravnodusan.Strucnjak, vi ste prekrsili zakon teze nego Juve, vi, inter i Livorno, druze to mozes da provjeris u arhivi FIGC-a, zastara je vas spasila gore kazne od Juventusa, teze krsenje sportskog zakona, daleko teze, dalje takodje ste bili u Serie B al tata vas preko noci vratio, a davnih osamdesetih ste zapoceli trend namjestanja u Italiji.Tako da ta recenica "ko o cemu.." itekako se na vas odnosi, strucnjak.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 jul 2013, 18:06

EnzoFerrari je napisao/la:
muxa je napisao/la:

Na ovo isprdjivanje covjek ne moze ostat ravnodusan.Strucnjak, vi ste prekrsili zakon teze nego Juve, vi, inter i Livorno, druze to mozes da provjeris u arhivi FIGC-a, zastara je vas spasila gore kazne od Juventusa, teze krsenje sportskog zakona, daleko teze, dalje takodje ste bili u Serie B al tata vas preko noci vratio, a davnih osamdesetih ste zapoceli trend namjestanja u Italiji.Tako da ta recenica "ko o cemu.." itekako se na vas odnosi, strucnjak.
znaci jos jedan prepametni koji dolazi na nas PDF da blati nas klub, zar te nisu ucili da to nije fino,

nego ajd da se drzimo onog jednostavnog, da je Milan trebao da bude kaznen 2006 kao Juve vjeruj da bi bio, prema tome tisu, kako je ko zasluzio tako je i bio kaznjen, a te price ko fol da je Berlu vadio Milan okaci macku u rep.
Jbte koliko se vi to razumite o zakonima FIGCA, vecina juventina je doktorirala izgleda o tome, a mi se haman o tome razumijemo ko Mara o golom *urcu.
nego reci ti nama stari nick ba da znamo ko si :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jul 2013, 18:15

Eh sad kad bi on krenuo nabrajati bivse nickove...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2013, 18:56

Ma pustite se ublehasa, to treba samo na ignore. Pa jbt koliko je po njima Berlu moćan mi bi svake godine trebali titulu glat osvojit :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 jul 2013, 20:46

milanist je napisao/la:
znaci jos jedan prepametni koji dolazi na nas PDF da blati nas klub, zar te nisu ucili da to nije fino,

nego ajd da se drzimo onog jednostavnog, da je Milan trebao da bude kaznen 2006 kao Juve vjeruj da bi bio, prema tome tisu, kako je ko zasluzio tako je i bio kaznjen, a te price ko fol da je Berlu vadio Milan okaci macku u rep.
Jbte koliko se vi to razumite o zakonima FIGCA, vecina juventina je doktorirala izgleda o tome, a mi se haman o tome razumijemo ko Mara o golom *urcu.
nego reci ti nama stari nick ba da znamo ko si :D
Nema tu pametni, nepametni, nego dokumenti sa potpisom i pecatom saveza Italije, samo vi ne citate kad je kakva kazna za vase klubove, ono ko noj glavu u pijesak i nije se desilo.Sve sto sam naveo su cinjenice, daju se provjerit, al kako rekoh "noj" stil i bez brige.I kakvi zakoni FIGC-a? Sinko ne postoje zakoni FIGC-a neko sportski zakoni Italije, ne donosi fudbalski savez zakone , zna se sta je zakonodavna vlast, toliko o vasem poznavanju materije.Koji god da je nick, cinjenica je da je Milan bio u Serie B dva puta zbog namjestanja, drugi put je usljed zalbe preko noci vracen u Serie A, to su cinjenice, al to vi opet "noj" stil, tako da manite se Juventusa i glumnjenja pravednih i pametovanja "ko o cemu...", jer i vi imate oraha u dzepovima vise nego Juve, tako da je malo vise licemjerno da tako blatite Juve.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2013, 21:10

Gdje si ti pročitao da je neko od navijača Milana porekao da je i Milan bio u seriji B ili da je porekao bilo sta drugo sto je "dokazano". A vi navijači Juventusa poricete i ono sto vam je dokazano. Toliko o teoriji noja i zabijanju glave u pijesak. A sad nas možeš postedit svojih teorija i razgulit s ove teme!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.