FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solar » 17 jul 2013, 18:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odaju :mrgreen: kako god vjerujem da ce i ti momci nakon pravih priprema biti bolji+ iskustvo, a i godina starosti puno znaci njima.

ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.
Mehidic nije u-21 igrac. Od ovih koji konkurisu za prvih 11 to su: Salihovic, Prses, Selamovic, Mujkic A. To je to otprilike.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 jul 2013, 18:55

solar je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odaju :mrgreen: kako god vjerujem da ce i ti momci nakon pravih priprema biti bolji+ iskustvo, a i godina starosti puno znaci njima.

ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.
Mehidic nije u-21 igrac. Od ovih koji konkurisu za prvih 11 to su: Salihovic, Prses, Selamovic, Mujkic A. To je to otprilike.
Mehidic je 92. godište i mladji je od 1.1.1992. (što je granica) tako da jest U21 igrač. ;)
075

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 17 jul 2013, 19:24

TzBulevar87 je napisao/la:
solar je napisao/la:

Mehidic je 92. godište i mladji je od 1.1.1992. (što je granica) tako da jest U21 igrač. ;)
onda jos bolje za nas :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 jul 2013, 20:24

haver je napisao/la: 8-)
od 6:45 LUDILO 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 17 jul 2013, 20:39

Skojevski je napisao/la:Ovaj Almis Kasumović jel on iz juniora ?
Ne znam koje je to dijete.
Da iz juniora je, u Lukavcu živi. Ne znam stvarno odkud on da ide, imali ste iskreno i bolje djece u juniorima. Jest mali brz i ima dobar šut al nije ništa bolji od ostalih juniora. Sad ja kako znam, ima neki čovjek koji ga gura, pa valjda uspije momak.
1921
1989

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 17 jul 2013, 22:15

imal sta od ovih para za stadione hocel sta dobiti tuzla za tusanj vidim spominju se stadioni koji su ucestvovali u premier ligi od 2009 god a tusanj se nigdje ne spominje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jul 2013, 22:27

adnan25emy je napisao/la:imal sta od ovih para za stadione hocel sta dobiti tuzla za tusanj vidim spominju se stadioni koji su ucestvovali u premier ligi od 2009 god a tusanj se nigdje ne spominje
uzdaj se u se i u svoje kljuse...nama ako nisu uzeli nisu ni dali...ovim g.o.v.n.a.r.i.m.a iz FS je najbitnjije da se svim mogucim vrstama kazni obezbjedi kesh...kakav takav...ne nadam se marki jednoj...a od koga je i ne treba nam....u ovom momentu je najbitnije da se sugavica sredi..zbog svih nas :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 jul 2013, 09:44

Vidim vi ste jedan od malobrojnih klubova ukljucujuci i Premier Ligu koji ove godine ide negdje na pripreme van Bih..... Haman se zgutilo nekih para ili ce ih neko zgutit...

a tamo iza stadiona onako dobar pomocni propada

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 jul 2013, 10:00

Tkanton je napisao/la: a tamo iza stadiona onako dobar pomocni propada
Mislim da su te zavarale slike na kojima se vide samo zidovi u pozadini..
Stvarnost je da je pomoćni renoviran, postavljena umjetna trava te pored velikog terena na linku:
http://s13.postimg.org/i3jbfckzr/tusanj1901a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ima osposobljen i teren za mali fudbal...izguglaj slike, pomoćni stadion Tušanj ;)
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 jul 2013, 10:15

Tkanton je napisao/la:Vidim vi ste jedan od malobrojnih klubova ukljucujuci i Premier Ligu koji ove godine ide negdje na pripreme van Bih..... Haman se zgutilo nekih para ili ce ih neko zgutit...

a tamo iza stadiona onako dobar pomocni propada

Ima se može se,pomoćni neće propasti.
Pobjeda je bolja od orgazma!

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 18 jul 2013, 14:50

sloboda bi trebala dobiti oko 50000 KM na ime stadiona ako prikupi sve papire

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 18 jul 2013, 18:22

Nadam se povratku ove godine u PL jer liga nije ista bez Slobode ali tu najvecu ulogu moraju odigrati Fukare. To govorim iz iskustva jer da nas nije onoliko islo na gostovanja u 2 ligi ko zna bili se do danas vratili. Sportski pozdrav iz Mostara i sretno tuzlaci
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 jul 2013, 23:15

ekipa sutra putuje na zlatibor...da se nabriju i odrade te pripreme kako treba...posteno i sa puno znoja i krvi... da nebi opet prekida,utrcavanjai ganjanja bilo...jer ovaj put cemo ih stic....dosla su sasvim solidna imena za ovu ligu...dosta je vise cirkusa i z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jul 2013, 23:22

treba ih ubit' na pripremama, krv da propišaju, samo to :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jul 2013, 23:24

Šta mislite s kime će se igrat utakmice ? ja negdje pročita da će biti 4-5 utakmica

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jul 2013, 23:26

nađeš negdje koje ekipe se nalaze na Zlatiboru i to je to :D ali biti će info o tome kad dođu na Zlatibor :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jul 2013, 23:35

ma pokuš'o sam da nađem, al' ne ide :D hajd biće nešto za vikend sigurno

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 19 jul 2013, 10:16

Sretne pripreme momci:
http://fksloboda.ba/vijesti/182-sretan-put-foto" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s. Partizan je na pripremama na Zlatiboru, otišli prije par dana
tuzlanska Sloboda

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 19 jul 2013, 12:47

zlajci je napisao/la:Sretne pripreme momci:
http://fksloboda.ba/vijesti/182-sretan-put-foto" onclick="window.open(this.href);return false;

p.s. Partizan je na pripremama na Zlatiboru, otišli prije par dana
steta st je gojkovic otiso , lik svaki dan svrsava na partizan i grobare , taman bi seole mogli posexat uzivo :D velika steta !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 19 jul 2013, 12:55

Coraco je napisao/la:ma pokuš'o sam da nađem, al' ne ide :D hajd biće nešto za vikend sigurno
Izburlao sam, trenutno su na Zlatiboru
Radnički Niš, Zeta iz CG, Javor, Napredak Kruševac, Čukarički, Grbalj iz CG...kao i večina ostalih ekipa iz prvog ranga u Srbiji

Kako sam dobro shvatio mi ostajemo 12 dana što je vrlo dugo uzevši u obzir ostale ekipe koje se zadržavaju mnogo kraće
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.