Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
13 Dec 2009 Barclays Premier League Arsenal H 16:00
16 Dec 2009 Barclays Premier League Wigan H 20:00
19 Dec 2009 Barclays Premier League Portsmouth A 12:45
26 Dec 2009 Barclays Premier League Wolves H 17:30
29 Dec 2009 Barclays Premier League Aston Villa A 19:45
do kraja godine imamo dobar raspored, ocekujem najmanje 13 bodova, a mislim da ce najteza utakmica biti protiv ville u gostima, naravno tu je i arsenal ali oni imaju previse problema sa ozljedama i nece valjda imati srece kao prosli put
16 Dec 2009 Barclays Premier League Wigan H 20:00
19 Dec 2009 Barclays Premier League Portsmouth A 12:45
26 Dec 2009 Barclays Premier League Wolves H 17:30
29 Dec 2009 Barclays Premier League Aston Villa A 19:45
do kraja godine imamo dobar raspored, ocekujem najmanje 13 bodova, a mislim da ce najteza utakmica biti protiv ville u gostima, naravno tu je i arsenal ali oni imaju previse problema sa ozljedama i nece valjda imati srece kao prosli put
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
nemoramo nista osvojit ali jedan kofa "kraljevski klub" cemo nogama ubijat.KLub koji trosi svake sezone preko 100 mil eura dodje na anfield i primi 4 komada .Zato ovi sto navijaju za real ja na vasem mjestu nebi imo obraza pisat po ovom forumu
ponedjeljak, 7.12.2009 22:05
Babel: Sun izmišlja, uopće im nisam dao intervju
NIZOZEMSKI krilni napadača Liverpoola Ryan Babel ljut je na engleski tabloid The Sun zbog prenošenja njegovih izjava za koje tvrdi da ih nikada nije dao.
The Sunu se, tako, Babel navodno potužio na loše odnose koje ima s nekim igračima u svlačionici.
"Vrlo sam razočaran i ljut jer je objavljen intervju koji uopće nisam dao. Nikada nisam dao intervju za The Sun. Dao sam samo jedan intervju prije mjesec dana u Nizozemskoj, kada sam bio s reprezentacijom. Mislim da je The Sun uzeo dijelove tog intervjua, ali i dodao vlastite interpretacije koje ne odgovaraju istini. Oni pišu da sam govorio loše o dugim igračima u Liverpoolu, a to ne bih nikada učinio. Najsmješnije je od svega što su izmislili da nisam prijatelj sa Dirkom Kuytom. Ma dajte! Pa neka vam Dirk kaže kakav je naš odnos", kaže Babel, te dodaje.
"Jednu stvar moram razjasniti. Tko je objavio taj navodni intervju? The Sun. Nikada ne bi dao intervju za njih! Drago mi je da je trener poručio da ima povjerenja u mene, te da mi vjeruje da nisam rekao ono što je napisano. I još je taj članak bio objavljen na dan važne utakmice. Razgovarao sam i sa nekim suigračima koji su me utješili govoreći mi: ''Pa što se ti uzbuđuješ, to je The Sun''! "
Na kraju, objasnio je i svoju situaciju, odnosno prokomentirao činjenicu da igra vrlo malo.
" Istina je da sam dao puno intervjua u kojima sam govorio o svom statusu i želji za većom minutažom na terenu. Mislim da je to normalna situacija i da svaki igrač želi igrati što više, odnosno da smatra da je dovoljno dobar za prvi sastav. Ja držim da sam dovoljno dobar igrač da bi mogao odigrati puno utakmica u Liverpoolu. To mislim i to ću uvijek i govoriti. Nadam se da neće ostati sve na priči, odnosno da ću imati priliku to i dokazati."
Babel: Sun izmišlja, uopće im nisam dao intervju
NIZOZEMSKI krilni napadača Liverpoola Ryan Babel ljut je na engleski tabloid The Sun zbog prenošenja njegovih izjava za koje tvrdi da ih nikada nije dao.
The Sunu se, tako, Babel navodno potužio na loše odnose koje ima s nekim igračima u svlačionici.
"Vrlo sam razočaran i ljut jer je objavljen intervju koji uopće nisam dao. Nikada nisam dao intervju za The Sun. Dao sam samo jedan intervju prije mjesec dana u Nizozemskoj, kada sam bio s reprezentacijom. Mislim da je The Sun uzeo dijelove tog intervjua, ali i dodao vlastite interpretacije koje ne odgovaraju istini. Oni pišu da sam govorio loše o dugim igračima u Liverpoolu, a to ne bih nikada učinio. Najsmješnije je od svega što su izmislili da nisam prijatelj sa Dirkom Kuytom. Ma dajte! Pa neka vam Dirk kaže kakav je naš odnos", kaže Babel, te dodaje.
"Jednu stvar moram razjasniti. Tko je objavio taj navodni intervju? The Sun. Nikada ne bi dao intervju za njih! Drago mi je da je trener poručio da ima povjerenja u mene, te da mi vjeruje da nisam rekao ono što je napisano. I još je taj članak bio objavljen na dan važne utakmice. Razgovarao sam i sa nekim suigračima koji su me utješili govoreći mi: ''Pa što se ti uzbuđuješ, to je The Sun''! "
Na kraju, objasnio je i svoju situaciju, odnosno prokomentirao činjenicu da igra vrlo malo.
" Istina je da sam dao puno intervjua u kojima sam govorio o svom statusu i želji za većom minutažom na terenu. Mislim da je to normalna situacija i da svaki igrač želi igrati što više, odnosno da smatra da je dovoljno dobar za prvi sastav. Ja držim da sam dovoljno dobar igrač da bi mogao odigrati puno utakmica u Liverpoolu. To mislim i to ću uvijek i govoriti. Nadam se da neće ostati sve na priči, odnosno da ću imati priliku to i dokazati."

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Prica se da bi Pacheco mogo dobit sansu sutra
S Bojanom je bio najjaci igrac u mladjim kategorijama Barce al smo im ga klepili kad je 16 imo
[youtube][/youtube]
S Bojanom je bio najjaci igrac u mladjim kategorijama Barce al smo im ga klepili kad je 16 imo

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Malji cukica.Sta taj moze pozobat.ljubav je napisao/la:Ovo je cuko.
To gore vise lici na macu.
Drago mi je da broj navijaca ovog malog kluba rapidno opada i da vas do kraja ove sezone nece biti ni 5.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Steven Gerrard
"Ja još uvijek nisam legenda ovog kluba"
Steven Gerrard, 29-godišnji nogometaš Liverpoola i engleske reprezentacije, skrušeno je Mirroru priznao da se ne osjeća "legendom Liverpoola".
Po mom mišljenju nogometaš mora završiti s karijerom, te tek tada mogu krenuti rasprave je li zaslužio ili nije biti legenda nekog kluba. Mene često nazivaju jednim od najboljih ili legendom Liverpoola, ali ja to nisam - rekao je ponajbolji svjetski vezni igrač.
U nedavnom izboru navijača Liverpoola Gerrard je osvojio drugo mjesto na vječnoj listi igrača kluba s Anfielda, a u leđa je gledao tek Škotu Kennyju Dalglishu.
- Prerano se ovdje daju etikete legende. Za mene su to Dalglish ili Rush, a nikako ne ja. Moram još dosta toga pokazati, potvrditi i osvojiti. Vrijeme radi za mene, a neko drugi neka prosuđuje kada završim karijeru jesam li uz bok najvećim igračima ovog kluba ili nisam - zaključio je Gerrard.
"Ja još uvijek nisam legenda ovog kluba"
Steven Gerrard, 29-godišnji nogometaš Liverpoola i engleske reprezentacije, skrušeno je Mirroru priznao da se ne osjeća "legendom Liverpoola".
Po mom mišljenju nogometaš mora završiti s karijerom, te tek tada mogu krenuti rasprave je li zaslužio ili nije biti legenda nekog kluba. Mene često nazivaju jednim od najboljih ili legendom Liverpoola, ali ja to nisam - rekao je ponajbolji svjetski vezni igrač.
U nedavnom izboru navijača Liverpoola Gerrard je osvojio drugo mjesto na vječnoj listi igrača kluba s Anfielda, a u leđa je gledao tek Škotu Kennyju Dalglishu.
- Prerano se ovdje daju etikete legende. Za mene su to Dalglish ili Rush, a nikako ne ja. Moram još dosta toga pokazati, potvrditi i osvojiti. Vrijeme radi za mene, a neko drugi neka prosuđuje kada završim karijeru jesam li uz bok najvećim igračima ovog kluba ili nisam - zaključio je Gerrard.

FK Pjetlovi
De mi recite ko će igrati sutra ako Bog da. Je li Liverpool sa najjačim sastavom ili ?
Mislim da žele svakko da pobjede, ali eto, možda i neće igrati u najjalem sastavu. pa ko zna, neka napiše. 2.10 dobra kvota. Hvala.
@Reds-Forever
Ipak prođe Bayern, ostajte samo mi
Mislim da žele svakko da pobjede, ali eto, možda i neće igrati u najjalem sastavu. pa ko zna, neka napiše. 2.10 dobra kvota. Hvala.
@Reds-Forever

koji je onaj rafa moron... on nije zelio owena u timu jer ima velikog i strasnog voronina....
You are someone else I am still right here
Rafa kloc ! Ne moze on papucha okrenuti velikom SAF-u.fera je napisao/la:koji je onaj rafa moron... on nije zelio owena u timu jer ima velikog i strasnog voronina....
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Sigurno ce odmarat Gerrard,Mascherano,Kuyt i Insua,,a i Fiorentina ce sigurno bez pola igraca igrat zato sto je Lyon domacin Debrecenu i 99 % ce dobitRz88 je napisao/la:De mi recite ko će igrati sutra ako Bog da. Je li Liverpool sa najjačim sastavom ili ?
@Reds-Forever

Da je Messi,a ne Owen nek nije vratio debila koji leti za kesom,,prvo je zavlacio navijace kako ce potpisat novi ugovor al naravno majmun je svakog koji voli klub izlevatio i za mizernih 8 miliona otiso,,a da ga nismo pustili limun bi dobili za njega..To je nas dragi Owencic koji tolko voli Liverpoolfera je napisao/la:koji je onaj rafa moron... on nije zelio owena u timu jer ima velikog i strasnog voronina....

Btw. izgleda da Keirrison na posudbu dolazi
Brazilian striker Kerrison could be on his way to Anfield in January according to reports.The 21 year old Barcelona player is currently on loan at Benifica but is finding it difficult to break into that side.
Liverpool tried to sign him in the Summer but he chose to join the Catalans in a £12 million deal.
Now an opportunity has arisen to land the striker on loan to give a badly needed boost to our forwards.
The highly promising player could be just what Liverpool need.
http://liverpool.bosnianforum.com/
Ak ste gledali veceras manchestera vidjeli ste da je ferguson 10 svejtlosnih godina iznad nasheg levata
Liku carick i fletcher igraju centralne branice i hladno uzmu tekmu.
Rafi kad fali jedan igrac, to je tragedija.
Manager je tu da pokaze i dokaze znanje kad je tim limitiran, a ne 200-300mil i hajmo

Manager je tu da pokaze i dokaze znanje kad je tim limitiran, a ne 200-300mil i hajmo
nema potpisa
Reci ti kada je nama u ovoj sezoni falilo manje od 3 igracaAdmir_Sa je napisao/la:Ak ste gledali veceras manchestera vidjeli ste da je ferguson 10 svejtlosnih godina iznad nasheg levataLiku carick i fletcher igraju centralne branice i hladno uzmu tekmu.

Aquilani, El Zahr i Riera nisu nikako ni igrali(riera par tekmi ), Torres "samo" pola tekmi odigr'o, Steven out bio duze od mjesec, zadnja linija nije do ove zadnje 3 tekme uvezala 2 utakmice u istom sastavu radi povreda(a ko iole prati fudbal zna kolika je vaznost konstante zadnje linije )...Jedino eto Kuyt Lucas i Reina su odigrali 90% tekmi, ostali su svi pauzirali barem 3 utakmice zbog povreda . Ove sezone nam je gore stanje s povredama od 2005., kada su nam Biscan, Le Tallec i Mellor morali igrati radi povreda..

Kazem opcenito da Ferguson iz polovnjaka izvlaci maximum, a nash Rafa jos ih vishe unistava.fanatic je napisao/la:Reci ti kada je nama u ovoj sezoni falilo manje od 3 igracaAdmir_Sa je napisao/la:Ak ste gledali veceras manchestera vidjeli ste da je ferguson 10 svejtlosnih godina iznad nasheg levataLiku carick i fletcher igraju centralne branice i hladno uzmu tekmu.
Manager je tu da pokaze i dokaze znanje kad je tim limitiran, a ne 200-300mil i hajmo![]()
Aquilani, El Zahr i Riera nisu nikako ni igrali(riera par tekmi ), Torres "samo" pola tekmi odigr'o, Steven out bio duze od mjesec, zadnja linija nije do ove zadnje 3 tekme uvezala 2 utakmice u istom sastavu radi povreda(a ko iole prati fudbal zna kolika je vaznost konstante zadnje linije )...Jedino eto Kuyt Lucas i Reina su odigrali 90% tekmi, ostali su svi pauzirali barem 3 utakmice zbog povreda . Ove sezone nam je gore stanje s povredama od 2005., kada su nam Biscan, Le Tallec i Mellor morali igrati radi povreda..
nema potpisa
Kojih crnih polovnjaka...sinoc su vecinom mladji igraci igrali, dakle talentovani uz par prvotimaca(scholes carrick fletcher ) . Recimo Obertan je skuplje placen nego svi mladi igraci zajedno koje je Rafa doveo, a mali Insua vec sad vise vrijedi nego sto taj Obertan u ovom trenutku...da ne govorim o potencijalu jednog Pacheca, Dalla Vallea, Nemetha( moguce da ostane u AEK-u za nekih 5-10mil eura a doveden besplatno ), Mawinge, Ayale, Toma Incea... jos ako dodamo Ecellestona, Kellya, Peppera koji su lokalni momci onda vidis kako stvari stojeAdmir_Sa je napisao/la:Kazem opcenito da Ferguson iz polovnjaka izvlaci maximum, a nash Rafa jos ih vishe unistava.fanatic je napisao/la:Reci ti kada je nama u ovoj sezoni falilo manje od 3 igracaAdmir_Sa je napisao/la:Ak ste gledali veceras manchestera vidjeli ste da je ferguson 10 svejtlosnih godina iznad nasheg levataLiku carick i fletcher igraju centralne branice i hladno uzmu tekmu.
Manager je tu da pokaze i dokaze znanje kad je tim limitiran, a ne 200-300mil i hajmo![]()

A ako ko zna radit' s polovnjacima onda je to Rafa, pa on je maximum izvuk'o iz Biscana, Garcie(ruku na srce on jeste polovnjak, nigdje ga nije bilo ni prije ni poslije LFC-a, a Rafa je od njeg' napravio skoro pa legendu)..
Bas u ovom trenutku imaju i man utd i lfc po jednog pravo dobrog polovnjaka Lucasa i Andersona, i osim sto je u 1 tekmi strasno cuvao Gerrarda(kad smo na anfieldu remizirali ili izgubili, nisam siguran, prije 2 god ) Anderson nije nista pokazao, dok je Lucas odigrao 10-15 jako dobrih tekmi, pocev' od one protiv Evertona kada je penal izborio, preko Man Utda ove na anfieldu i prosle na OT-u, te opet protiv evertona ove sezone(pogotovo 2. poluvrijeme) a bio je jeftiniji nego taj Anderson

Flecer, park, anderson, gibson, obertan=polovnjaci koji pod palicom fergusona super doprinose timu
benajun, lucas, riera, kuyt, ngog...=polovnjaci koji su izgubljeni i u vremenu i u prostoru pod palicom rafe beniteza
benajun, lucas, riera, kuyt, ngog...=polovnjaci koji su izgubljeni i u vremenu i u prostoru pod palicom rafe beniteza
nema potpisa
ne bih se slozio sa tobom da su kuyt i n'gog polovnjaci jednostavno kuyt ne pruza igre jer je nas "velicanstveni rafa"Admir_Sa je napisao/la:Flecer, park, anderson, gibson, obertan=polovnjaci koji pod palicom fergusona super doprinose timu
od pravog napadaca od njega napravio krilo

FK Pjetlovi
nema veze nek rafa zato voli liverpool....Phill Jackson je napisao/la:Sigurno ce odmarat Gerrard,Mascherano,Kuyt i Insua,,a i Fiorentina ce sigurno bez pola igraca igrat zato sto je Lyon domacin Debrecenu i 99 % ce dobitRz88 je napisao/la:De mi recite ko će igrati sutra ako Bog da. Je li Liverpool sa najjačim sastavom ili ?
@Reds-Forever
Ipak prođe Bayern, ostajte samo mi![]()
Da je Messi,a ne Owen nek nije vratio debila koji leti za kesom,,prvo je zavlacio navijace kako ce potpisat novi ugovor al naravno majmun je svakog koji voli klub izlevatio i za mizernih 8 miliona otiso,,a da ga nismo pustili limun bi dobili za njega..To je nas dragi Owencic koji tolko voli Liverpoolfera je napisao/la:koji je onaj rafa moron... on nije zelio owena u timu jer ima velikog i strasnog voronina....
Btw. izgleda da Keirrison na posudbu dolazi
Brazilian striker Kerrison could be on his way to Anfield in January according to reports.The 21 year old Barcelona player is currently on loan at Benifica but is finding it difficult to break into that side.
Liverpool tried to sign him in the Summer but he chose to join the Catalans in a £12 million deal.
Now an opportunity has arisen to land the striker on loan to give a badly needed boost to our forwards.
The highly promising player could be just what Liverpool need.
You are someone else I am still right here
"Aquilani shvaća situaciju"
srijeda, 09.12.2009. 10:20
Nogomet | Europski kupovi | Liga prvaka
Iako ih je stajao 20 milijuna funti Alberto Aquilani po prvi puta startat će od prve minute u dresu Liverpoola tek u nevažnom večerašnjem ogledu s Fiorentinom, no trener Redsa, Rafael Benitez, izjavio je kako i sam Talijan shvaća razloge svoje kratke pauze...
"Fizički nije bio spreman i bilo bi krajnje rizično prvi ga puta ubaciti u vatru u vrlo teškim ogledima s Evertonom i Blackburnom", započeo je trener Liverpoola, Rafael Benitez, odmah odbacivši brojne navode o Aquilanijevim frustracijama: "Ne, on nije frustriran."
Nakon što se "uhoda" Benitez niti ne sumnja u sve prednosti koje bi Alberto trebao donijeti njegovoj momčadi: "Bio je pomalo iznenađen kad je njegov otac napao mene i klub jer je i sam znao da još uvijek nije spreman za povratak na terene. Međutim, isto tako nema razloga da protiv Fiorentine ne uđe i pokuša se što je prije moguće potpuno vratiti jer onaj pravi Aquilani može nam donijeti samo puno tog dobrog."
Očekivano, Benitez je upitan i je li razočaran pomalo iznenađujućim ovako ranim opraštanjem od Lige prvaka: "Naravno. U posljednjih pet godina svaki puta smo izborili plasman u Top 16 i prije posljednjeg ogleda u skupini, a sad više nemamo niti šansu. Međutim, nemojte niti sumnjati da ćemo se već sljedeće godine vratiti jači nego ikad."
srijeda, 09.12.2009. 10:20
Nogomet | Europski kupovi | Liga prvaka
Iako ih je stajao 20 milijuna funti Alberto Aquilani po prvi puta startat će od prve minute u dresu Liverpoola tek u nevažnom večerašnjem ogledu s Fiorentinom, no trener Redsa, Rafael Benitez, izjavio je kako i sam Talijan shvaća razloge svoje kratke pauze...
"Fizički nije bio spreman i bilo bi krajnje rizično prvi ga puta ubaciti u vatru u vrlo teškim ogledima s Evertonom i Blackburnom", započeo je trener Liverpoola, Rafael Benitez, odmah odbacivši brojne navode o Aquilanijevim frustracijama: "Ne, on nije frustriran."
Nakon što se "uhoda" Benitez niti ne sumnja u sve prednosti koje bi Alberto trebao donijeti njegovoj momčadi: "Bio je pomalo iznenađen kad je njegov otac napao mene i klub jer je i sam znao da još uvijek nije spreman za povratak na terene. Međutim, isto tako nema razloga da protiv Fiorentine ne uđe i pokuša se što je prije moguće potpuno vratiti jer onaj pravi Aquilani može nam donijeti samo puno tog dobrog."
Očekivano, Benitez je upitan i je li razočaran pomalo iznenađujućim ovako ranim opraštanjem od Lige prvaka: "Naravno. U posljednjih pet godina svaki puta smo izborili plasman u Top 16 i prije posljednjeg ogleda u skupini, a sad više nemamo niti šansu. Međutim, nemojte niti sumnjati da ćemo se već sljedeće godine vratiti jači nego ikad."
FK Pjetlovi
gle ovih madrista ne mogu proci osminu finala 6 godina i nesh pricaju
..a vidim zelje su vam porto studgart nebi li prosli tu famoznu osminu finala 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
nisam navijac liverpoola ali ljudi su vas poderali prosle sezone prema tome ja bih sutio na ovoj temi
kaj ne 

1974---1975---1976---2001---2013---2020