FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

budzak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la budzak » 19 jul 2013, 14:20

2423 km...ne treba nista vise reci,predaleko. izbaciti ih sa Dejom na golu..nemoguce. prodjemo li slasticare..bar remi kod kuce i puna kapa..sve preko toga je bingo :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2013, 14:22

najgora varijanta,duplo bolji od nas nisu atraktivnog imena i još daleko :o .al et treba proći albance ,mislim da prvu igramo kuci pa sta bude,bar ne izgubit kuci.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 19 jul 2013, 14:23

mogla bi se i sada lagano probuditi euforija kad bi melun utrpao 2-3 gola kuksima :mrgreen:

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 19 jul 2013, 14:25

Prvo rijesiti albance. Drugo o Metalurgu pa nije barcelona danas svi igraju lopte malo srece ludi bosanski inat i eto idemo dalje,tako isto mozemo ispasti... Oni da su neka ekipa bila bi u ligi prvaka u skupini..I levski je bio oooooo razvalit ce nas pa dobise po usima...Mi naj bolje igramo protiv naj boljih..protiv slabi kao albanci unaprijed upisemo prolaz pa nas ljudi spuste na zemlju pa se vadi kod kuce da ne bude bruka :D

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 jul 2013, 14:28

Ljudi ne mjesajte ih s Metalistom, od ponudjenih dobili ste najlakseg, realno malo su jaci od Levskog.
Najveci problem je sto ste vi katastrofa, kao sto sam ranije rekao da igra proslogodisnji tim nosili bi ste se s njima.
Ovako nadati se da vam igraci pocnu trcati i izbjegnete neku vecu sramotu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 19 jul 2013, 14:31

propuh je napisao/la:Ljudi ne mjesajte ih s Metalistom, od ponudjenih dobili ste najlakseg, realno malo su jaci od Levskog.
Najveci problem je sto ste vi katastrofa, kao sto sam ranije rekao da igra proslogodisnji tim nosili bi ste se s njima.
Ovako nadati se da vam igraci pocnu trcati i izbjegnete neku vecu sramotu.
Ukrajinski timovi su prejaki,sa strasnim igracima,nema tu da se sta mijesa sve je poznato

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2013, 14:49

propuh je napisao/la:Ljudi ne mjesajte ih s Metalistom, od ponudjenih dobili ste najlakseg, realno malo su jaci od Levskog.
Ovako nadate i se da vam igraci pocnu trcati i izbjegnete neku vecu sramotu.
e taj metalist ih dobio u prvom kolu ukrajinskog prvenstva 1-0 pa ti vidi

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 14:59

budzak je napisao/la:2423 km...ne treba nista vise reci,predaleko. izbaciti ih sa Dejom na golu..nemoguce. prodjemo li slasticare..bar remi kod kuce i puna kapa..sve preko toga je bingo :)
Sta ti pricas o Deji, lik nas je vadio zadnji godinu dana kako je znao i umio i sad odjednom poslije greske ne valja treba ga otjerati i slicno. I dalje tvrdim da je Dejan najbolji golman lige a greske se desavaju i mnogo vecim golmanima.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2013, 15:02

1L8F9C2 je napisao/la:
budzak je napisao/la:2423 km...ne treba nista vise reci,predaleko. izbaciti ih sa Dejom na golu..nemoguce. prodjemo li slasticare..bar remi kod kuce i puna kapa..sve preko toga je bingo :)
Sta ti pricas o Deji, lik nas je vadio zadnji godinu dana kako je znao i umio i sad odjednom poslije greske ne valja treba ga otjerati i slicno. I dalje tvrdim da je Dejan najbolji golman lige a greske se desavaju i mnogo vecim golmanima.
E jadna nam je liga ako je on najbolji. :roll: Cuj Dejo najbolji,a covjek kriv za sva 4 gola do sada koje je Sarajevo primilo u Evropi ove godine...Doduse, onaj prvi protiv Kukesia ide na dusu i Radulovicu...

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 19 jul 2013, 15:11

Da hocemo ispasti da ne slusam vise ove evropske i derbi navijace dao bi sve.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 19 jul 2013, 15:11

Ovo meni sve vise lici na proslu godinu. Isto ovako se ponasali i isto ovako se pljuvalo po ekipi kada su u dvije tekme primili 6 golova od amatera. Treba proci ove Albance, max ozbiljno ih shvatiti a ne ponasati se da veze nemaju, pa sve i da je istina. Ovo Sarajevo ima smisla kao ekipa, sa Vuletom, ovoj ekipi fali samo spic a tesko ga je sada naci.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 jul 2013, 15:13

Metalurg (Ukr) sljedeca runda ako prodjemo ako znaci.... :|
04.10.2009 !!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jul 2013, 15:22

Prozivate Deju koji je sinoc ima losu utakmicu napravio je katastrofalne greske amaterske koje su nas kostale dobrog rezultata i kraj.Pa isti taj golman je za vrijeme za koje je proveo na golu bio jedan od najboljih igraca Sarajeva svi ste udarili po momku nakon jedne lose utakmice pa sjetite se derbija pa on nam je bio najbolji igrac tada branio je sve lik i spasio nas poraza,pa Sirokog,pa Veleza momak je imao losu utakmicu koja se desava i najboljima nije zasluzio da se komentarise da ga treba ukloniti iz tima,dati mu ispisnicu pa on je i sam svjestan sta je napravio i to mu je dovoljno.Pa ovi komentari su doslovno kao da djeca od 13 godina sjede i komentarisu.
Ti si opet šampion !

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 jul 2013, 15:27

iako dovedemo igrace ne mozemo ih registrovati sve odjednom, tako da moramo raditi sa ovim sto imamo ;)

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 19 jul 2013, 15:43

Nakon prespavane noci , mogu samo reci da sam mnogo razocaran . Najvise me boli , sto igraci nemaju ni mrvu postovanja prema dresu koji nose . A trebaju da se stide kada odu da pozdrave one momke koji od usta odvajaju da bi gledali njihovu nosalanciju i igranje preko neke stvari . Ako ne poprave zalaganje na terenu , crno nam se pise u prvenstvu , a kada ne mogu u europskim tekmama naci podsticaj i zelju , ne smijem ni da mislim kako ce da bude u nasoj fildjanija ligi . Metalurg katastrofa , ali mi smo libertas za njih nazalost , ali uz vuleta na stoperu i ivana na beku uz pravog deju ukrajinci padaju .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 15:46

Desole je napisao/la:iako dovedemo igrace ne mozemo ih registrovati sve odjednom, tako da moramo raditi sa ovim sto imamo ;)
Mozemo. ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2013, 15:54

Musemic kako kaze,tek protiv Metalurga mozemo vidjeti gdje smo :idea: U ekipu upada Vule,a Tatomirovic ide na desni bok,umjesto Radulovica,a Puzigaća na lijevi umjesto Tadejevica.Bice to puno bolje ekipa,jos se ceka jedan pravi napadac, za trece pretkolo. ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 jul 2013, 16:00

BegAx je napisao/la:
Desole je napisao/la:iako dovedemo igrace ne mozemo ih registrovati sve odjednom, tako da moramo raditi sa ovim sto imamo ;)
Mozemo. ;)
Pa zar nije jedan novi igrac za svaki dvomec?
#divovi

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 19 jul 2013, 16:02

moustapha je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Mozemo. ;)
Pa zar nije jedan novi igrac za svaki dvomec?
Odmah poslije dvomeca se prijavljuje sastav iznova, a 24 sata pred tekmu se moze prijaviti jos jedan dodatni igrac.

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 19 jul 2013, 16:06

Metalurg Donetsk :)
Protivnik jak zemlja naspram nas,još neatraktivan.Odbrana im je sačinjena od Ukrajinaca, sreda i napad je mješavina i Brazilci.Al' yebiga trebamo ih pokušat proć,mada teško.Bože proć ove Albance, i to ako naprave bunker biće patnja teška.Al' šta znaš sve je moguće sa ovim šabanima,možda i iznenade.Ako prodjemo ove sad u četvrtak a nadam se da hoćemo,onda sa Ukrajincima odigrat fajterski što bi Marjan rek'o pa šta bude.Čuvat se samo kakvog visokog poraza od 3-4 gola razlike,al hajd valjda će nas pogledat i sreća.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, StriktnoZlo, Zeljoo1921 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []