Ako je tako, onda slobodno mozemo reci da su Dino i kompanija napravili ogroman kiks, jer nisu stigli prijaviti Vuleta i Puzigacu.BegAx je napisao/la: Odmah poslije dvomeca se prijavljuje sastav iznova, a 24 sata pred tekmu se moze prijaviti jos jedan dodatni igrac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
#divovi
Ako misle koga dovesto nek ne odugovlače i jedu vanago sa tim. Ili u naredna 2 dana ili nek ne seru...vremena nema
@Akva itekako tezak protivnik sve je moguce u fudbalu ali prvo sacekati i proci ove levate/pekare
I onda se dobro spremiti za ove sljedece nadam se da ce igrati Vule koji je veoma iskusan i Bojan, ali moji ljudi mi moramo devesti pravooog kvalitetnog napadaca , Karic jeste dobio malo vremena sinoc, momak ne zna da primi loptu ja ne znam koji mu je..
......
Iduci cetvrtak napuniti jedno 15 milja moze biti sto da ne.., kad moze konama biti pusteno 24 000 u prodaju...
I onda se dobro spremiti za ove sljedece nadam se da ce igrati Vule koji je veoma iskusan i Bojan, ali moji ljudi mi moramo devesti pravooog kvalitetnog napadaca , Karic jeste dobio malo vremena sinoc, momak ne zna da primi loptu ja ne znam koji mu je..
Iduci cetvrtak napuniti jedno 15 milja moze biti sto da ne.., kad moze konama biti pusteno 24 000 u prodaju...
04.10.2009 !!
Za ovaj dvomec nisu mogli. Al' prijavit' ce sve za dvomec sa Metalurgom.moustapha je napisao/la:Ako je tako, onda slobodno mozemo reci da su Dino i kompanija napravili ogroman kiks, jer nisu stigli prijaviti Vuleta i Puzigacu.BegAx je napisao/la: Odmah poslije dvomeca se prijavljuje sastav iznova, a 24 sata pred tekmu se moze prijaviti jos jedan dodatni igrac.
Jel ovo onaj Metalurg sto je nabio Celika iz Niksica prosle godine 7:0,a Celik izbacio prije toga Borac?
Samo jedan igrac po predkolu se moze prijaviti , a to ce biti vule ako prodjemo daljeBegAx je napisao/la:Mozemo.Desole je napisao/la:iako dovedemo igrace ne mozemo ih registrovati sve odjednom, tako da moramo raditi sa ovim sto imamo
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Upravo taj Metalurg ukupno rezultat bio 11:2 pa ih onda izbacio Tromso.Hellas je napisao/la:Jel ovo onaj Metalurg sto je nabio Celika iz Niksica prosle godine 7:0,a Celik izbacio prije toga Borac?
Ti si opet šampion !
pa Celika svak nabije 7 +
Dobar je Metalurg al daleko od toga da se ne moze proci....problem je u Sarajevu.
Dobar je Metalurg al daleko od toga da se ne moze proci....problem je u Sarajevu.
NE! Cini mi se da je rok do 25. ovog mjeseca, kad' mozemo prijaviti sve igraci koji do tada dodju + jedan igrac poslije tog roka. 100%mikimaus je napisao/la:Samo jedan igrac po predkolu se moze prijaviti , a to ce biti vule ako prodjemo daljeBegAx je napisao/la:Mozemo.Desole je napisao/la:iako dovedemo igrace ne mozemo ih registrovati sve odjednom, tako da moramo raditi sa ovim sto imamo
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jul 2013, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Husref gazi svoje principe..to je sad potpuno jasno
@stadion kume lupas gluposti sta je sinoc trebo jel da on udje da igra kad oni flopovi ne znaju?
Jel ih stid od koga zjane nema nikad mi necemo osvojiti titulu dokle god budemo dovodili polovnjake i cekali na napadaca nekog da padne sa neba.!
Jel ih stid od koga zjane nema nikad mi necemo osvojiti titulu dokle god budemo dovodili polovnjake i cekali na napadaca nekog da padne sa neba.!
04.10.2009 !!
Ma ne znam zasto pises uopste to. Sarajevo nije moglo da dobije ove albance koji su 5 klasa ispod nas, a kakvi smo mi tek.simon je napisao/la:Upravo taj Metalurg ukupno rezultat bio 11:2 pa ih onda izbacio Tromso.Hellas je napisao/la:Jel ovo onaj Metalurg sto je nabio Celika iz Niksica prosle godine 7:0,a Celik izbacio prije toga Borac?
A pises o Metalurgu. Ljudi nisu neka sila aman-zaman ali su Real za ovakvo Sa.
- moustapha
- Kontakt:
A zasto za ovaj dvomec nisu mogli, a za slijedeci mogu? Nema logike.BegAx je napisao/la: Za ovaj dvomec nisu mogli. Al' prijavit' ce sve za dvomec sa Metalurgom.
#divovi
Za Sarajevo je najbolje da odustanu od daljnjeg takmičenja... Samo će se obrukat još više,čak iako prođu ove Kukce... Meni samo nije jasno,kako jedan klub može sebi dozvoliti da krene u Europu bez napadača ??? Đe ćeš ??? Sredina je katastrofa,odbrana još gora,napada i nema.... nikad lošije Sarajevo... da je onaj prošlogodišnji tim do sad bi dao 15 golova u 3 tekme... Čak bi se mogli i s ovim ukrajincima borit,a ovako smiješi se Prag...
Jer nisu stigli nesposobnjakovici prijaviti Vuleta.moustapha je napisao/la:A zasto za ovaj dvomec nisu mogli, a za slijedeci mogu? Nema logike.BegAx je napisao/la: Za ovaj dvomec nisu mogli. Al' prijavit' ce sve za dvomec sa Metalurgom.
Ogi kralj...
http://****.ba/vijest/58042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Beg Ax upravo tako eto kako rade svoj posao i pravo su sposobni.
Naravno vidim i kako igraci ginu za sveti dres bljak.
http://****.ba/vijest/58042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Beg Ax upravo tako eto kako rade svoj posao i pravo su sposobni.
Naravno vidim i kako igraci ginu za sveti dres bljak.
04.10.2009 !!
Pojedinci su ipak zasluzili pohvalu, tacnije Suljic, Todorovic i Bandovic. 
"Samo Alen Melunović ne može dati go Dejanu Bandoviću"
Salu na stranu...
Cinjenica uje da je Bandovic sinoc pravio pocetnicke greske, ali daleko od toga da mu sad treba ispisnicu dati, ako nije najbolji golman u ligi nda je sigurno medju prva tri, on ce braniti i u sljedecoj. Jedino Radulovica bih ja zamjenio.
A ostalim jednu vaspitnu da malo dodju sebi. A o Metalurgu kad i ako prodjemo albance.
Salu na stranu...
Cinjenica uje da je Bandovic sinoc pravio pocetnicke greske, ali daleko od toga da mu sad treba ispisnicu dati, ako nije najbolji golman u ligi nda je sigurno medju prva tri, on ce braniti i u sljedecoj. Jedino Radulovica bih ja zamjenio.
A ostalim jednu vaspitnu da malo dodju sebi. A o Metalurgu kad i ako prodjemo albance.
Radulovic nije igrac kalibra da igra za FK Sarajevo momka ostaviti na klupu sto ce se najvjerovatnije desiti na njegovo mjesto Tatomirovic i Vule na mjesto Tatomirovica.Treba pod hitno dovesti napadaca neznam sta se ceka.hilmo je napisao/la:"Samo Alen Melunović ne može dati go Dejanu Bandoviću"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salu na stranu...
Ti si opet šampion !
Aki i dalje srlja po svome dribla i dribla i nikad mu kraja sto me posebno to nervira kod njega.BegAx je napisao/la:Pojedinci su ipak zasluzili pohvalu, tacnije Suljic, Todorovic i Bandovic.
Ogi svakako, Dejo daj Beg jel se salis...
Ivan na mjesto radulovica pod hitno, Vule i Dupovac odbrana i podhitno napadac sta je vise ovoj upravi do kada se misle igrati sa zivcima nas navijaca.
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.