FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la storm_raider » 19 jul 2013, 23:24

Sretno komsije u revansu.
Pozdrav za sekaca i onog malog devilsa.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 23:25

sta je sa sesarom? hoce li se uprava izjasniti kakav je njegov status. je li on nas igrac, ciji je?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2013, 23:27

tu i tamo je napisao/la:Molim ove sto mi prave paralelu izmedju Zelje i FKS da mi objasne njihovo vidjenje situacine gdje je u timu samo Dupovac iz skole kluba (Colic, Zolotic, Svraka, Jamak, Armin Hodzic...
ustvari zelio bih da mi svoje vidjenje da neko normalniji i neko ko podrzava ovu upravu sadasnju...
ja sam i zaboravio da Suljic nije vas, a ni Bandovic, znaci samo Amer.
Ja ne mogu da vjerujem, znaci nemoguce...
ista su to djeca iste mahale cak su vasi juniori bili uspjesniji posljednjih godina, pa u cemu je onda problem...
Nije niko prvo i prvo pravio paralele,vec je krenula prica o broju godina kad vec pitas,kod nas su trenutno u pogonu iz naseg omladinskog pored Dupovca kojeg si ti spomenuo,tu je Haurdic ,Radovac,kapiten Dzakmic Muhamed. Od ovih koji manje igraju ali su u rosteru i trenutno su manje vise na klupi ali su stekli nastup neki pa cak neki i u Evropi su Handzic,Civa,Hrelja,Plakalo,Aganspahic itd

Uprava samo naprijed :!:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jul 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jul 2013, 23:29

storm_raider je napisao/la:Sretno komsije u revansu.
Pozdrav za sekaca i onog malog devilsa.
Hvala moj dobri brate Storm sve naj kao što sam i pred Plzen rekao puno sreće(trebat če vam) imate istorijsku šansu a možete pokazali ste već sad je do vas .Tebi puno iskrenih pozdrava od srca ;)
Sarajevo ljubavi moja!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 jul 2013, 23:33

@evolution
Ses je zakuhao sa Husrefom, losi su mu izgledi da nadje klub koji ce otplatiti njegov ugovor sa vama a Husref mu je rekao da ce papire dobiti po isteku ugovora i do tad nece da ga vidi... bukvalno moguce da mu ugrozi karijeru time sto ce biti godinu bez kluba, nece vise dobiti poziv za repku,odavno mu je opala vrijednost itd.

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 19 jul 2013, 23:34

sarajlija je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Suljic majstore ne igra u cetvrtak ili sam ja nesto pogresno skontao ?!
Mamlaz dobio zuti i nece igrati, a ni Tadjevic majmun... :x
Kako god nepise nam se dobro imam neki predosjecaj igrace isto kao i sinoc..
Ti imaš predosjećaj,pa ti o fudbalu nemaš tri dume, vređaš tu ljude a baš bi te volio vidit na tvom radnom mjestu.
Te pričete ko dovodi igrače, te Irfan ovo ono a gdje su vam pare kad ste tako pametni. Šta vi mislite da je samo tako donest 100.000 km a da ne govorim eura. Svi bi vi doveli neke igrače ali da sa tuđim parama, ajmo malo loptu na zemlju.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2013, 23:36

tu i tamo je napisao/la:@evolution
Ses je zakuhao sa Husrefom, losi su mu izgledi da nadje klub koji ce otplatiti njegov ugovor sa vama a Husref mu je rekao da ce papire dobiti po isteku ugovora i do tad nece da ga vidi... bukvalno moguce da mu ugrozi karijeru time sto ce biti godinu bez kluba, nece vise dobiti poziv za repku,odavno mu je opala vrijednost itd.
tako mu i treba. nadam se da je ovo istina 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 19 jul 2013, 23:37

tu i tamo je napisao/la:Molim ove sto mi prave paralelu izmedju Zelje i FKS da mi objasne njihovo vidjenje situacine gdje je u timu samo Dupovac iz skole kluba (Colic, Zolotic, Svraka, Jamak, Armin Hodzic...
ustvari zelio bih da mi svoje vidjenje da neko normalniji i neko ko podrzava ovu upravu sadasnju...
ista su to djeca iste mahale cak su vasi juniori bili uspjesniji posljednjih godina, pa u cemu je onda problem...
Pa dobro nije baš samo Dupovac, omladinsku školu Sarajeva prošli su i Plakalo, Hrelja, Haurdić, Handžić, Radovac, Džakmić.. Iako Željezničar nema bolju fudbalsku školu u potpunosti se slažem da imaju bolju politiku i odnos kako prema mladim igračima, ali i bolju transfer politiku u globalu. Forsiraju svoje igrače, prodaju ih za koliko-toliko dobre pare za naše uslove dok mi puštamo naše najbolje igrače za male ili nikakve pare, kao npr. Huseinović i Hadžić. Moguće je da i od ovog ugovora sa Cardiffom bude nešto, pa da konačno pravimo i prodajemo igrače jer samo tako klubovi mogu postati financijski stabilni, to je goli kapitalizam i ništa drugo.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jul 2013, 23:40

Pokušat ču ti objasniti svi trče vani i propadnu ko žeton i onda se vrate Hrelja npr. Evo ovaj Murga iz juniora otišao u Aek e hajde ga zadrži i tamo če stagnirati ili nazadovati a zabio je dva gola sad vašima u odlučujučoj za titulu i sve je to tako.Onda Faris Handžić ne znam šta mu je ufuro se glumi nešto svađa se po terenu(Famos)a ništa posebno,Radovac je tu ali na njegovom mjestu je fakat gužva Džakmić,Cimirot,Haurdić itd.... tu su još Plakalo,Varatanović i Čulov ne znam sad ja mislim da je Čulov i igrao u San marinu ima i onaj mali od 15 godina sa A mu počinje prezime zaboravio sam eto pa mima te djece i eto šta je uzrok svega ali teško bi mi sa njima mogli igrati da uđete na nečiji profil od njih na FB sve bi ti bilo jasno.Znaći iz Sarajeva iz oml pogona igraju:Dupovac,Džakmić;Haurdić,Plakalo,Varatanović,Radovac,Čulov,F.Handžić i taj mali sa 15 godina.Prva trojica su standardni ostali ulaze kako koji.
Sarajevo ljubavi moja!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 jul 2013, 23:46

@Miki
hvala na odgovoru
zaboravio sam na kapitena...
a ja sam mislio samo na prvu postavu...
naravno da je klupa puna djece iz skole kao i Zelji...Sadikovic, Pehilj, Bajic...
Mislio sam samo na prvih 11.
Ali bi se osvrnuo i na to da su upravo Dupovac i Radovac prvi u izlogu za prodaju, iako Radovac nije jos ni prva postava...
P.S.
ova uprava je definitivno bolja od prosle, ali nije dobra koliko bi morala biti...vjerovatno je vama i problem jer eto sta da se dignete protiv ovih sada gdje bi zavrsili...
jednostavno. Morate ih pustiti jer je alternativa jos gora i onda jedni sanjaju privatizaciju i lude novce, drugi slijepo vjeruju Dini al situacija nije za pozeliti...
znaci najjaca snaga i stabilnost ove uprave je nedostatak dobre alternative.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 19 jul 2013, 23:47

sekac je napisao/la:
Pokušat ču ti objasniti svi trče vani i propadnu ko žeton i onda se vrate Hrelja npr. Evo ovaj Murga iz juniora otišao u Aek e hajde ga zadrži i tamo če stagnirati ili nazadovati a zabio je dva gola sad vašima u odlučujučoj za titulu i sve je to tako.Onda Faris Handžić ne znam šta mu je ufuro se glumi nešto svađa se po terenu(Famos)a ništa posebno,Radovac je tu ali na njegovom mjestu je fakat gužva Džakmić,Cimirot,Haurdić itd.... tu su još Plakalo,Varatanović i Čulov ne znam sad ja mislim da je Čulov i igrao u San marinu ima i onaj mali od 15 godina sa A mu počinje prezime zaboravio sam eto pa mima te djece i eto šta je uzrok svega ali teško bi mi sa njima mogli igrati da uđete na nečiji profil od njih na FB sve bi ti bilo jasno.Znaći iz Sarajeva iz oml pogona igraju:Dupovac,Džakmić;Haurdić,Plakalo,Varatanović,Radovac,Čulov,F.Handžić i taj mali sa 15 godina.Prva trojica su standardni ostali ulaze kako koji.
Upravo je tu bit svega kad si napisao guzva je ovaj-onaj. Zasto ste dovodili Cimirota a imate Radovca malog talenat, zasto Haurdic koji pobjego odavde kalio se tamo negdje po evropi, a ovaj malac ovdje trenira, zbog takvih igraca i takve politike mali nece dobijati puno sanse.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jul 2013, 23:48

Nekoliko puta sam pogledao sazetak utakmice i kada izbacim one kiksove bgm. imali smo par odlicnih akcija a pogotovo ona kod drugog gola. ;)
Ti si opet šampion !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 jul 2013, 23:49

@Sekac i bordograd
hvala na odgovorima na mobitelu sam pa sam malo spor i peglastican

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 jul 2013, 23:52

Dupovac potiče iz bubamare ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jul 2013, 23:55

tu i tamo je napisao/la:@Sekac i bordograd
hvala na odgovorima na mobitelu sam pa sam malo spor i peglastican
NEMA NA ČEMU JARANE UVIJEK AKO NEŠTO MOGU TU SAM
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 jul 2013, 23:56

Puzigaća je u dva navrata u karijeri nastupao za banjolučki Borac, nastupao je i za Čelik iz Zenice, te poljsku Cracoviju. Pojačao je konkurenciju bordo tima na poziciji lijevog beka.

Iako se prije nekoliko dana znalo da će Puzigaća obući bordo dres, za SportSport.ba je potvrđeno kako je tek u petak navečer ovaj nogometaš potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Prije njega na Koševo su stigli i Vule Trivunović, te mladi bh. reprezentativac Gojko Cimirot, ali i Marko Radulović iz Crne Gore, te bivši igrač Olimpica Mahir Karić.

Klub su napustili kapiten Sedin Torlak, prvi strijelac Emir Hadžić, zatim Njemanja Mijušković, Nemanja Zlatković, Denis Čomor...

Dodajmo kako će u nekoliko narednih dana klub sa Koševa biti pojačan sa dva-tri nova igrača, a kako saznajemo, dolazi jedan napadač. :)

Nadam se da je istina.
04.10.2009 !!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 20 jul 2013, 01:02

sarajlija je napisao/la:Puzigaća je u dva navrata u karijeri nastupao za banjolučki Borac, nastupao je i za Čelik iz Zenice, te poljsku Cracoviju. Pojačao je konkurenciju bordo tima na poziciji lijevog beka.

Iako se prije nekoliko dana znalo da će Puzigaća obući bordo dres, za SportSport.ba je potvrđeno kako je tek u petak navečer ovaj nogometaš potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Prije njega na Koševo su stigli i Vule Trivunović, te mladi bh. reprezentativac Gojko Cimirot, ali i Marko Radulović iz Crne Gore, te bivši igrač Olimpica Mahir Karić.

Klub su napustili kapiten Sedin Torlak, prvi strijelac Emir Hadžić, zatim Njemanja Mijušković, Nemanja Zlatković, Denis Čomor...

Dodajmo kako će u nekoliko narednih dana klub sa Koševa biti pojačan sa dva-tri nova igrača, a kako saznajemo, dolazi jedan napadač. :)

Nadam se da je istina.
devilSe imamo i mi pristup naslovnici portala

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 20 jul 2013, 01:36

tu i tamo je napisao/la:@evolution
Ne lupaj Boga ti. Kao da se Husref sta pita u klubu. Pogotovo ne za Sesara.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2013, 01:36

sekac je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:ne znam cemu gomilanje ovih starijih igraca od kojih tesko da cete sta imati. Bolje da ste dali priliku juniorima.Ovo bas nidje veze.
Bućan32 god škaljić32 god kome ti pametuješ svega ti
O postenju i skracenju :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 jul 2013, 01:53

stadion je napisao/la:ako se slažeš ..
Nemaju navijači šta lizati kad izgubiš od protivnika koji je "do juče" bio 3 albanska liga, kojem je ovo možda i prvi nastup u evropi...protivnika kojeg si trebo devastirat u prvom.pol..protivnika koji šuta nije uputio prema našem golu...protivnika koji je u rangu goška. Sve što su navijači rekli tj popljuvali je istina..samo takva i nemaju šta lizati kad bi sutra i Liverpula izbacili. Onako se ne igra za čast kluba.
To je fudbal.Plzen je takodje bio dominantan ali ne igra samo 11 igraca na terenu,ima i druga strana nesto za reci. Takodje treba obratiti paznju i na psiholoski momenat kad je igra Sarajeva u pitanju,jer je prije svega golman usrao cijelu tekmu.Ekipa je djelovala koliko toliko stabilno dok ih on nije bacio u ****,pa su opet nakon hladnog tusa i razocarenja zapeli i preokrenuli a onda opet na scenu stupa hladan tus u vidu bandovica.A poslije onog treceg gola,ja licno da sam bio na terenu bacio bi kopacke i ebo mu mater.To totalno destimulise ekipu jer koliko god neko pljuvao igrace oni su odigrali pristojno i da nije bilo debila na golu koji je poklonio tri gola,rezultat bi glasio dva nula vjerovatno,sta vise i natrpalo bi ih Sarajevo da je moglo opustenije igrati i bez grca.Isto tako treba imati na umu da je ekipa kao ekipa solidno igrala i prve dvije tekme ali je telumac melunovic masao sto bi svaki prosjecan igrac davao. Sanse su se stvarale,igralo se tu i tamo nesto bez obzira sto je bila i odredjena doza podcjenjivanja od strane Sarajeva ali je mister "proper" masao sve zivo a na golu se bandovic ponasao kao poluamater.Mister Proper je masio najmanje 5 cistih golova u prve tri tekme a mister Promaha na golu je primio 4 gola kojih bi se postidio i najveci amater.Ja licno i dalje Sarajevo vidim kao najveceg konkurenta Zelji za titulu i nadam se da ce ona i ove godine otici na Grbavicu ali uopste ne sumnjam da ce Sarajevo imati jako dobru sezonu i za razliku od mnogih mislim da se necete uopste obrukati protiv Metalurga.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mnon46 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []