Po mom misljenju je to opet Kakanj koji se na vrijeme pojacao, i pokazao da ce opet biti glavni konkurent za osvajanje duple krune..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
slazem se u potpunosti.....pa to je cista sramota....kakanj je pobijedio takvu da ne kazem super ekipu, nije super ali za nase uslove je to strasna ekipa.....ja pratim ok bosnu, koja je pred kolapsom odnosno gasenjem, jer niko nece da da niti pare za odbojku.....a kakanj ove godine:aganovic, lepic, knezevic, suljagic, zolotaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sramota je sto nema makar textulnog prenosa na Sportsport.ba utakmice O.K. "Vojvodina" - O.K. "Kakanj", a da ne govorim o nasim javnim emiterima koji se nisu potrudili da prenose onu utakmicu iz Kaknja kad vec ne prenose ovu veceras iz Novog Sada.. To je historijski uspjeh nekog naseg odbojkaskog kluba.
Necu sada da pricam kakva bi situacija danas bila da slucajno sarajevska "Bosna" igra evropsku utakmicu, i kakvo bi interesovanje bilo sto od naroda, sto od medija. Ali eto, valjda to treba tako, Kakanj je mali grad, ali neprikosnoven u odbojkaskim takmicenjima, ali to ocigledno nekome ne stima ko je navikao da Sarajevo bude i sportski i kulturni centar svih desavanja..
Pozz
Zolota je strasan smecer, ne znam zasto ga trener u Kaknju ne forsira, jer sigurno je bolji od Aganovica koji igra u pocetnoj postavi (valjda zbog bitnog iskustva, kojeg bas Zolota i nema, ali ni Vojvodina nije bas nesto dobra na tom planu, jer svi su im mladji igraci), Karic je isto tako dobar, ali vise kao bloker i ima odlicnu lelujavu servu, a o Salihovicu ne treba trositi previse rijeci. Covjek da ima odbojkaske korake onakve kakve npr. ima L. Hernandez, igrao bi u talijanskoj ligi a ne nasoj, ali i ovako je covjek koji moze donijeti prevagu u Novom Sadu. I ja se nadam da ce Kakanj proci, ali za to ce mu osim dobre igre trebati i dosta srece.. Sretno momcima..neno#4 je napisao/la:slazem se u potpunosti.....pa to je cista sramota....kakanj je pobijedio takvu da ne kazem super ekipu, nije super ali za nase uslove je to strasna ekipa.....ja pratim ok bosnu, koja je pred kolapsom odnosno gasenjem, jer niko nece da da niti pare za odbojku.....a kakanj ove godine:aganovic, lepic, knezevic, suljagic, zolotaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sramota je sto nema makar textulnog prenosa na Sportsport.ba utakmice O.K. "Vojvodina" - O.K. "Kakanj", a da ne govorim o nasim javnim emiterima koji se nisu potrudili da prenose onu utakmicu iz Kaknja kad vec ne prenose ovu veceras iz Novog Sada.. To je historijski uspjeh nekog naseg odbojkaskog kluba.
Necu sada da pricam kakva bi situacija danas bila da slucajno sarajevska "Bosna" igra evropsku utakmicu, i kakvo bi interesovanje bilo sto od naroda, sto od medija. Ali eto, valjda to treba tako, Kakanj je mali grad, ali neprikosnoven u odbojkaskim takmicenjima, ali to ocigledno nekome ne stima ko je navikao da Sarajevo bude i sportski i kulturni centar svih desavanja..
Pozz, hernandez ( da li je raja u kaknju svjesna kakvog asa ima u ekipi), karic
, salihovic
(trebao je doci kod nas prosle godine ali para nismo imali, ove godine se raspadamo) .....ove smijeske sam stavio jer ce se prepoznat zasto......to je jedna obicna sramota, ali takva nam je sva drzava..inace salihovic je strasan igrac....gromada od covjeka, a udari loptu samo lagano i ona padne a ne mozes nikako da je "izvadis"proti bosne nedavno je izasao i bosna uzela set i begic ga odmah vratio....sretno kaknju!!!!!!!! nadat se da ce nas obradovati
Hehh.. ma ja sam to zakljucio samo na osnovu toga sto ne igra u startnoj postavi inace, a sad mi onda fkt nije jasno koji djavo ne igra umjesto Aganovica od pocetka utakmice.. On je i donio prevagu u prvoj utakmici u Kaknju, a trener opet Svabu stavlja u pocetnu.. Svasta..neno#4 je napisao/la:samo si pogrijesio za abdela.....koji je to as....covjek koji je sve prosao (bio clan one slavne generacije tadasnjeg sinposa, sa ekremom na celu)...karic kada ga udari lopta uopce se ne odbijaju ruke![]()
![]()
![]()
....primjetices to......on je otisao od nas jer mu je majka bila bolesna.....a zolota je igrac sa najvecim rejtingom tu poslije hernandeza.....on je match viner, covjek koji je hladan kao spricer....u bosni on nije mogao da igra jer je imao samo sanju (bezdrob) i karica.....
eh marin ti je sada kod nas uz fatica i colu glavni igrac.....on je bio u kaknju, kod vas u juniorima pa dosao kod nas......sada igra korektora po potrebi i primaca.....ma kakanj je drugi svijet za sve ostale....nadat se da bosna eurohaus nece ispasti, ali boga mi poznavajuci situaciju, a mogu savrseno da je procijenim tesko....prosle godine protiv napretka i kaknja je bila puna dvorana.....sada kad smo istjerani iz skenderije igra se na ilidzi u KSC..jadno da jadnije ne moze biti.....Baja_Zvjerka je napisao/la:Hehh.. ma ja sam to zakljucio samo na osnovu toga sto ne igra u startnoj postavi inace, a sad mi onda fkt nije jasno koji djavo ne igra umjesto Aganovica od pocetka utakmice.. On je i donio prevagu u prvoj utakmici u Kaknju, a trener opet Svabu stavlja u pocetnu.. Svasta..neno#4 je napisao/la:samo si pogrijesio za abdela.....koji je to as....covjek koji je sve prosao (bio clan one slavne generacije tadasnjeg sinposa, sa ekremom na celu)...karic kada ga udari lopta uopce se ne odbijaju ruke![]()
![]()
![]()
....primjetices to......on je otisao od nas jer mu je majka bila bolesna.....a zolota je igrac sa najvecim rejtingom tu poslije hernandeza.....on je match viner, covjek koji je hladan kao spricer....u bosni on nije mogao da igra jer je imao samo sanju (bezdrob) i karica.....
Karic je isto drama, igrao je za Masinski fakultet primaca na masinijadi 2007, ja bio tehnicar (a Marin Antunovic koji je sada u OK Bosna, bio drugi primac)..![]()
![]()
Malo je reci da smo razvaljivali, ali steta njega diskvalificirase a nama ponistise "cistu" pobjedu..![]()
![]()
Heheh..
Slazem se, najbitniji igraci Kaknja su Hernandez, Zolota, Knezevic, Suljagic i Salihovic (jbga ja cijeli tim nabroja)..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.