Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ne mislim da se moramo brinuti da dzeko nece dobiti svoje minute dok je u ovakvoj formi. pellegrini se dobro zna s negredom, pa je opet rekao u intervjuu da je svaki napadac koji ce doci samo dodatna snaga a da vec ima svog glavnog napadaca. jovetica je sam doveo, a agüero mu je "latinac". ali opet forsira dzeku trenutno, znaci covjek je 100% realan. pogledajte koji intervju sa njim pa ce te sami vidjeti, covjek je diplomirani inzinjer i gentlemen, zna kako ce s igracima.
a ako dzeko vcrs ne pocne, onda je do toga sto je pellegrini izjavio da u ovim probnim utakmicama zeli da svaki igrac otprilike dobije istu minutazu.
a ako dzeko vcrs ne pocne, onda je do toga sto je pellegrini izjavio da u ovim probnim utakmicama zeli da svaki igrac otprilike dobije istu minutazu.
- Cautinho
- Kontakt:
Dzeko ce najvjerovatnije poceti sa Jovetićem u vrhu.JohnnyDinamitas je napisao/la:ne mislim da se moramo brinuti da dzeko nece dobiti svoje minute dok je u ovakvoj formi. pellegrini se dobro zna s negredom, pa je opet rekao u intervjuu da je svaki napadac koji ce doci samo dodatna snaga a da vec ima svog glavnog napadaca. jovetica je sam doveo, a agüero mu je "latinac". ali opet forsira dzeku trenutno, znaci covjek je 100% realan. pogledajte koji intervju sa njim pa ce te sami vidjeti, covjek je diplomirani inzinjer i gentlemen, zna kako ce s igracima.
Valjda danas bude jaci sastav s obzirom da je finale i da igra protiv Bayerna.
Hart;Zabaleta,Kompany,Lescott,Clichy;Fernandinho,Yaya;Silva,Navas;Dzeko,Jovetić.
Keep walking.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ne znam volio bih dzeku veceras da vidim u prvoj, cisto jer igraju protiv Bayerna.
- Sent from my iPhone 7s
- Sent from my iPhone 7s
Ma nek odigra makar 45 min.twostepsfromhell je napisao/la:Ne znam volio bih dzeku veceras da vidim u prvoj, cisto jer igraju protiv Bayerna.
- Sent from my iPhone 7s
Sent from my lederhosen using Beckenbauer.
@Cautinho mozda ti je i Mandzo rodjak. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
TEAM NEWS: Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Boyata, Clichy, Fernandinho, Nasri, Milner, Barry, Jovetic, Negredo
Hala Madrid!
Cim pohvalis Pelegrinija on to sve uprska. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nećemo yebat Pellegriniju mater , jer od jučerašnje ekipe su jedino Fernandinho i Jovetić ostali 
već se vidi da je ovo drugi tim dok nema Silve , Navasa , Tourea i Džeke u prvih 11
već se vidi da je ovo drugi tim dok nema Silve , Navasa , Tourea i Džeke u prvih 11
Kako su ljudi zatuceni.Pogldajte na onoj Dzekinj stranici ebu Pelegriniju mater.

1946
Prijateljska je naravno da treba biti rotacije.. Sta ce npr ostalo napadaci? Nece moc u premu izbaciti dzeku pa makar na prijateljskoj neka pocnu jednom-dvaput.
Dobro ljudi sta dizete frku , znate da svi dobiju po poluvrijeme 
a ja igrao Dzeko daje gol e jbgDakaZdici je napisao/la:TEAM NEWS: Pantilimon, Zabaleta, Kompany, Boyata, Clichy, Fernandinho, Nasri, Milner, Barry, Jovetic, Negredo
ma ulazi Big Ed u drugom poluvremenu daje 2 golcica i dosta
Sjetim se ovom čileancu familije.
Ja taman konto gledat utakmicu, al nista od toga.
Ja taman konto gledat utakmicu, al nista od toga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rob do bagro
- Kontakt:
Nije ti Bayern-Milan.mirzatele je napisao/la:ma ulazi Big Ed u drugom poluvremenu daje 2 golcica i dosta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Neka je na klupi. 60 minuta odigrao, bilo bi ludo da pocne danas. Nadam se da ce malo uci.
Pa dobro, možda je tako najbolje, Pelegrini je odlučio da ne pretjera sa ovim glavnim igračima... Dzeko se dokazao i za sada nema zime... Danas jedno poluvrijeme dovoljno...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.