Nije ti Bayern-Milan.mirzatele je napisao/la:ma ulazi Big Ed u drugom poluvremenu daje 2 golcica i dosta
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Neka je na klupi. 60 minuta odigrao, bilo bi ludo da pocne danas. Nadam se da ce malo uci.
Pa dobro, možda je tako najbolje, Pelegrini je odlučio da ne pretjera sa ovim glavnim igračima... Dzeko se dokazao i za sada nema zime... Danas jedno poluvrijeme dovoljno...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Znaci ti si za to da Edin bude na klupi? AHA, sad sam te uhvatio!mirzatele je napisao/la:to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
nisi me uhvatio nit ces nisam u tvom fazonu rodjakZgemboAdislic je napisao/la:Znaci ti si za to da Edin bude na klupi? AHA, sad sam te uhvatio!mirzatele je napisao/la:to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto otvaram ovu temu? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ova tema je magnet za raznorazne pacenike.Consigliere je napisao/la:Zasto otvaram ovu temu?
Cekaj sad ce jos i Pauk doci pa ce nastati prava ludnica.
Kad sam vidio sastav,drago mi je da Dzeke nema,jer ocigledno prvu postavu odmara,nije mi jasno zasto finale je,al et
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jeste vi cudni, da li ste primijetili da vecina prvotimaca odmara ?
Nemojte bezveze dizat prasinu oko nebitnih stvari
Nemojte bezveze dizat prasinu oko nebitnih stvari
ZZ
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jesam.mirzatele je napisao/la:
nisi me uhvatio nit ces nisam u tvom fazonu rodjak
Sta,dijamant ne startuje,nema veze.Uci ce on vec.Pripremni je period i logicno je da trener isprobava raznorazne formacije kao i igrace.
Ja jeste cudni pa mora malo i Dzeko odmoriti
Nego Aguero opet ne igra?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
neko link ??
upali televizor i gledaj na njemackom RTL-u!H.I.M je napisao/la:neko link ??
Koje tv prenose?
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.p ... i=930&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
nekoliko vezanih gresaka nasrija. Ovo sto je do sada pokazao na pripremama,nije za prvog tima...
Nek' javi neko kad udje Dzekson.