ono sto sam ja mogao shvatiti iz amarovih izjava jeste,da covjek ima namjeru da se pozabavi nekim drugim stvatima koje u konacnici klub mogu izdici na veci nivo.
Vodjenje ekipe pod ovim uslovima nedaje prevelike iskorake,osvajas sve ali za dalje nemas para ni uslova.
Obzirom da para nema,ocito je da ih treba napraviti,a to je jak vlastiti pogon,ulaganje u trening centre I prodaja igraca,kao jak marketing.
Meni se cini da se amar izmice malo da bi te stvari sredio ,kako bi zeljo postao baza kvalitetnih mladih igraca I kako se kvalitet naseg tima gradi od jakog temelja .
Nema amar vremena u 2 ili 25 ucit igrace osnovama fudbala,jer da u bih posyoji kvalitetan rad u mladjim selekcijama,vise od pola naseg tima ,koji je najbolji u bih,ne bi danas bili fudbaleri jer bi I'm se zahvalilo prije 17godine.
Tako da mislim da ce zeljo imati puno vise koristi od ovog,nego da amar samo bude zaokupljen ekipom,a druge krucijalne stvari u haosu.
A pare ce doci prodajom,a navijaci sa jos vecim uspjehom.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE