[youtube][/youtube]Head je napisao/la:
Jest Amra plaha snajka.
pa kaze; "sto za dvoje a ja, sjedim sam..."
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
[youtube][/youtube]Head je napisao/la:
Jest Amra plaha snajka.
I jos je trebao dat ovu hranu sirotinji u BiH!viKK je napisao/la:sad će doć Pauk i reć da Edin ne smije jest tako jer to nije prehrana sportiste i fudbalera i da će se udebljat i provest cijelu sezonu na klupi
Sram ga bilo sto jede.Cartman je napisao/la:I jos je trebao dat ovu hranu sirotinji u BiH!viKK je napisao/la:sad će doć Pauk i reć da Edin ne smije jest tako jer to nije prehrana sportiste i fudbalera i da će se udebljat i provest cijelu sezonu na klupi
jos 1h , jel tako ?Cautinho je napisao/la:Skupilo se vec raje,ceka se tekma.
arena sport 1zizu1991 je napisao/la:Na kojoj Areni će biti prenos tekme ?
slažem se .. taj igrač koči igru Cityja ko niko .. tako je spor , bezidejan i jednostavno "gnjavi" loptu na terenu . to se najbolje vidjelo u onoj utakmici Audi kupa protiv Bayerna .. kada su ušli Toure i Navas ,odmah se primjetila VELIKA razlika . City nek bolje brže pokušava da ga uvali nekom bogataškom klubu dok još mogu , jer ako se ovako nastavi , neće on vrijediti ni 10 miliona do kraja sezone.Papastathopoulos je napisao/la:samo nek nasrija nema...nema mi antipaticnijeg igraca od njega...
Izvoli - i uzivajPapastathopoulos je napisao/la:igra li Ed u prvom ? nema na njihovoj stranici nista kao sto bude tokom sezone....
i ako mogu linkovi...moze i sopcast, moze i obicni...
hvala ti brateJordan23 je napisao/la:Izvoli - i uzivajPapastathopoulos je napisao/la:igra li Ed u prvom ? nema na njihovoj stranici nista kao sto bude tokom sezone....
i ako mogu linkovi...moze i sopcast, moze i obicni...
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/181694_ma ... y_arsenal/" onclick="window.open(this.href);return false;
moja greška , prenos je na ARENI SPORT 3viKK je napisao/la:arena sport 1zizu1991 je napisao/la:Na kojoj Areni će biti prenos tekme ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, DanijelTZ, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, klasik, LeCoq, Mostarska, NerminFatic, SanaBosna, Sheyi i 82 gosta.