Nisam znao da si upoznat sa onim ljepoticama, i da su usput i tvoje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evolucioni nikad ne spuljiraDex je napisao/la:@Evolucioni
Kakva je to šuplja![]()
izvinjene prihvaceno. i ja se nadam da se nece ponovitigio10 je napisao/la:Izvini, neće se ponoviti![]()
Nisam znao da si upoznat sa onim ljepoticama, i da su usput i tvoje![]()
Zeman je napisao/la:@Zole
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole
čujem da je neki @Dex primljen u društvo Međeda. Ko mu je odobrio to, ispunjava li uvjete, koju poziciju hoće, i ko je lik uopšte?
<3LBJ MVP je napisao/la:On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole
I mojeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ovaj put imas moje odobrenje i slobodno radi sta zelis.CashMan je napisao/la:
A da probaš preći u Banoviće?
<33333333333333LBJ MVP je napisao/la:On je moja virtuelna ljubav,ispunjavamo se zajedno,pozicija nije bitna samo da je blizu mene.Lik je inače bliži rođak Alena Albinovića.Zeman je napisao/la:Zeman je napisao/la:@Zole
Naci cemo mjesta i za tebe,ne moras se pravit grubBosniacum Lilium je napisao/la:
Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
Nema me pola dana na forumu i odmah gay lobi formiran. Ojjjjj.Narin je napisao/la:Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
Koliko nisi aktivan na forumu?Narin je napisao/la:Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?
uschtipak je napisao/la:Gdje sad onaj Sojic, imam je'no pitanje za nj'.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 15 gostiju.