Da li si ti svjestan koja je ovo sramota i ponizenje ? Izgled da nisi, jer Amerikanci ovo slave kao veliki triumf, a mi se vadimo da smo drugo poluvrijme igrali sa C timom. E pa ako tebe ovo zadovoljava, onda si pravi Susicev jaran, Mene ne samo da ne zdovoljava, nego me stavlja pred dilemu, da li izvizdati selektora na sljedecoj tekmi , ili ga samo izignorisati?!RodjeniiBrato je napisao/la:Malo me razočaravaju komentari pojedinaca.Da li ste Vi svjesni da bi mi bez problema pobijedili utakmicu da smo ostali u najjacem sastavu i da smo ubacili sa klupe samo recimo Višću,Stevanovića i Medunjanina,ali ovo je prijateljska utakmica i selektor Sušić je dao svima šansu i onda je logično da će nakon veliki turbulencija u ekipi i ubacivanja dosta slabi i neiskusni igrača u odnosu na one iz prve postave doći do velikog pada u igri. Mene ovaj poraz ni malo ne zabrinjava jer sam 100% siguran da bi pobijedili da nismo ovoliko izmjena izvršili i siguran sam da smo sigurno dosta kvalitetniji od SAD što se moglo vidjeti u prvom poluvremenu.
I za tvoju informciju, neke prijateljske utakmice nose vise FIFA bodova od nekih oficijelnih. A sad idi i reci Saji da ne ekzperimentise vise. Svima je sve jasno, a ako njemu nije neka cita forum.
Okani se covjece Sajo zamjena, bez obzira koliko te igraci molili. Veceras si Safete Susicu isjavio da te je Spahic zamolio da ga zamijenis, a on to jasno demantuje. Dakle, ili lazes ti ili on, a njemu inace vise vjerujem, jer i on vec dugi niz godina vjeruje u ovu ekipu. I ukoliko nastavis sa svojim mesetarenjem, znaj da nisi nezamjenjiv, Bosna ce na Svjetsko prvenstvo svakako, s tobom ili bez tebe. Na tebi je da li ce to biti na normalan i nenasilan nacin.
'
Sajo, nemoj nam pravit frku!!!