Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

vladedivac
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la vladedivac » 30 jul 2013, 08:53

Ako je ovo za Kneževića gotovo, drago mi je da je na kraju ipak završio u Igokei. Vjerovatno se lomio, razmišljao o minutaži koju će dobiti, ali sezona je duga, utakmica je puno, biće i za njega prilike. Pogotovo zato što mislim da je vrlo kvalitetan mlad igrač, i da ima potencijala da ostvari dobru karijeru. Na sve to, Igokea će od početka sezone u rotaciji imati dvojicu igrača zaštićenog godišta, Klještana i Kneževića, tako da u domaćoj ligi na proljeće neće biti problema. A Knežević je '93. godište, tako da je i za onu tamo sezonu u zaštićenom godištu.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 30 jul 2013, 14:39

Dolaze nam jos dva visoka igraca
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

wolfi
Kontakt:

Post Postao/la wolfi » 31 jul 2013, 15:33

Blizu potpisa je Strahinja Milosevic,takodje ekipi ce se prikljuciti jos 2 juniora :)

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 31 jul 2013, 15:37

Bojan Radetic potpisao za Slask Wroclaw-
Stevan Jelovac potpisao za Lietuvos Rytas-
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 01 avg 2013, 11:23

Kako prenosi Mondo, najnovije pojačanje Igokee je Nikola Gaćeša (1987, 206 cm).

Gaćeša je studirao u SAD, na dva manja univerziteta (Florida International i Texas Christian), igrao je u austrijskom Oberwartu, a prošlu sezonu je završio kod Zmage Sagadina u Heliosu iz Domžala. Tako da je vjerovatno i Zmago dao određene preporuke za njega. Za prosječnih 26 minuta po meču u slovenačkoj ligi imao je 12.4 poena i 4.8 skokova. Šut iz igre mu je bio dosta skroman, nešto oko 46 posto, a šutirao je nešto ispod tri trojke po meču (procenat šuta za tri 30.6 %).

Teško je reći nešto unaprijed, trebao bi da bude rezervna četvorka, pa ćemo vidjeti.

A u produžetku je i najava nekih pripremnih mečeva Igokee.
Rusi testiraju "igose"

Ruski klubovi Ruskon, Rostov i Jenisej prvi će testirati košarkaše Igokee pred start nove sezone u ABA ligi i Evrokupu.

Šampion Bosne i Hercegovine krenuće 5. avgusta s pripremama za novu sezonu, a prvi kontrolni meč igraće 4. septembra sa ruskim Ruskonom, koji se nalazi na pripremama na Vlašiću.

Predsjednik kluba iz Aleksandrovca Boris Spasojević potvrdio je banjalučkom "EuroBlicu " da su dogovorene još dvije pripremne utakmice sa timovima iz Rusije, Rostovom i Jenisejom i to na turniru u Poreču.

"Sa Ruskonom ćemo igrati na našem terenu, a odmah potom putujemo u Poreč gdje ćemo od 7. do 9. septembra odigrati sa Rostovom i Jenisejom", rekao je Spasojević.

Prvi čovjek "igosa" je naglasio da će Igokea pred početak sezone organizovati snažan turnir u Laktašima.

"U drugoj polovini septembra bićemo domaćini turnira na kojem ćemo dovesti jake goste. Prošle sezone je to bio ruski Himki, a ove godine će to biti renomirani rivali, ali još ne nismo sigurni o kome je riječ", dodao je predsjednik Igokee.

(MONDO)

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 06 avg 2013, 15:56

Bajiću na prozivku se odazvalo deset igrača, i to Miljan Pavković, Željko Klještan, Draško Knežević, Siniša Štemberger, Milan Dozet, Luka Kovač, Aleksandar Radukić, Uroš Nikolić, Goran Gajović i Nikola Gaćeša.

- Boris Bakić nalazi se na priprema crnogorske reprezentacije, dok će se trojica Amerikanaca, Michael Fraser, Keddric Mays i Ramon Galloway, momčadi pridružiti 8. kolovoza.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 avg 2013, 23:33

Igosss je napisao/la:Bajiću na prozivku se odazvalo deset igrača, i to Miljan Pavković, Željko Klještan, Draško Knežević, Siniša Štemberger, Milan Dozet, Luka Kovač, Aleksandar Radukić, Uroš Nikolić, Goran Gajović i Nikola Gaćeša.

- Boris Bakić nalazi se na priprema crnogorske reprezentacije, dok će se trojica Amerikanaca, Michael Fraser, Keddric Mays i Ramon Galloway, momčadi pridružiti 8. kolovoza.
da li to znaci da je jorovic otpisan jer trazi previse love
a iskreno ja mu nebi davao neke pare jer sanse da odigra opet onakvu sezonu su daleko manje nego da ce biti losiji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Larry Bird
Kontakt:

Post Postao/la Larry Bird » 07 avg 2013, 15:03

- Boris Bakić nalazi se na priprema crnogorske reprezentacije, dok će se trojica Amerikanaca, Michael Fraser, Keddric Mays i Ramon Galloway, momčadi pridružiti 8. kolovoza.[/quote]
da li to znaci da je jorovic otpisan jer trazi previse love
a iskreno ja mu nebi davao neke pare jer sanse da odigra opet onakvu sezonu su daleko manje nego da ce biti losiji[/quote]

Postoji dio koji se ne vidi u statistici.Dio koji danas klubovi debelo placaju za tu vrstu igraca.A to su ljudi koji drze svlacionicu i za koje znas sta ti mogu dati u svakom trenutku,pa makar do tada nista ne odigrali.Ako je klub pametan dat ce svoj maksimum da ostavi Jorovica.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 07 avg 2013, 16:40

"Naravno, voleli bismo da Jorović ostane, njemu su vrata kluba uvek otvorena, ali mi znamo svoje mogućnosti. Videćemo, ako se uskoro nešto ne desi moraćemo da tražimo drugo rešenje na poziciji krilnog centra.” (Bajić)

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 avg 2013, 17:54

joksimović u olimpiji

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2013, 23:37

Cujem da je Dodo licno otisao u Mrkonjic i doveo Knezevica. Nista obestecenje, predsjednik kad naredi 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 12 avg 2013, 23:46

kad ce se znati protivnici igokee u eurokupu?

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 avg 2013, 09:08

neno#4 je napisao/la:Cujem da je Dodo licno otisao u Mrkonjic i doveo Knezevica. Nista obestecenje, predsjednik kad naredi 8-) 8-)
Da ne vidim svojim očima, ne bih nikad povjerovao da je @neno#4 ovako nešto lupnuo. :oops:
Ali dobro, niko nije savršen...
aco93 je napisao/la:kad ce se znati protivnici igokee u eurokupu?
Pošto se kvalifikacioni turnir za Evroligu igra od 1. do 4. oktobra, žrijeb za Evrokup će biti održan neposredno nakon toga, kad se bude znalo kojih sedam klubova upada u Evrokup. Negdje sam pročitao da je taj žrijeb 5. oktobra, ali nisam siguran.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 11:57

@vladedivac, iz provjerenih izvora koji nikada nisu pogrijesili sam dobio ovu informaciju.

Ostalo je samo ime.....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 avg 2013, 14:20

neno#4 je napisao/la:@vladedivac, iz provjerenih izvora koji nikada nisu pogrijesili sam dobio ovu informaciju.
Ne sumnjam u tvoj izvor, ali čitajući ovo što si napisao, ispade da je u najmanju ruku Kris Pol u pitanju. Uz puno uvažavanje Draška Kneževića, da ne bih bio pogrešno shvaćen. Ono što hoću da kažem jeste to da sigurno puno bolje od tebe znam kakva je situacija u Igokei i Mladosti, i sa sportske i sa političke strane, pa mi dozvoli da posumnjam da je bilo baš tako kao što su tebi rekli. Kao što rekoh, niko nije savršen, pa je možda i tvoj izvor po prvi put omanuo.

U suštini, nije mene toliko začudio sadržaj informacije, koliko način na koji je prenesena. Hajde da je to tako formulisao neko drugi, a ima nas svakakvih ovdje, nego uz tebe mi takav način komuniciranja nije dosad išao.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 14:46

vladedivac je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@vladedivac, iz provjerenih izvora koji nikada nisu pogrijesili sam dobio ovu informaciju.
Ne sumnjam u tvoj izvor, ali čitajući ovo što si napisao, ispade da je u najmanju ruku Kris Pol u pitanju. Uz puno uvažavanje Draška Kneževića, da ne bih bio pogrešno shvaćen. Ono što hoću da kažem jeste to da sigurno puno bolje od tebe znam kakva je situacija u Igokei i Mladosti, i sa sportske i sa političke strane, pa mi dozvoli da posumnjam da je bilo baš tako kao što su tebi rekli. Kao što rekoh, niko nije savršen, pa je možda i tvoj izvor po prvi put omanuo.

U suštini, nije mene toliko začudio sadržaj informacije, koliko način na koji je prenesena. Hajde da je to tako formulisao neko drugi, a ima nas svakakvih ovdje, nego uz tebe mi takav način komuniciranja nije dosad išao.
A sta je problem molim te? Ne mijesam politiku nikada u kosarku, niti cu. Ali i ti i ja dobro znamo da dokle god bude Dodika bice i Igokee. Ako/Kad sleti s vlasti nece biti ni jakih Igosa. To je realnost, shvatam ja da ti volis Igokeu, ali tako ti je.

Ostalo je samo ime.....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 avg 2013, 15:04

neno#4 je napisao/la: A sta je problem molim te? Ne mijesam politiku nikada u kosarku, niti cu. Ali i ti i ja dobro znamo da dokle god bude Dodika bice i Igokee. Ako/Kad sleti s vlasti nece biti ni jakih Igosa. To je realnost, shvatam ja da ti volis Igokeu, ali tako ti je.
:o :o :o

Druže @neno#4, kud ti ode, šta ti bi?!

Ajmo ispočetka. Kakve veze ima ono što si maloprije napisao s ovim sad?! Samo sam rekao da ne vjerujem u tačnost informacije koju si prenio, jer sam odlično upućen u kretanja u Igokei i Laktašima, odnosno u Mladosti i Mrkonjiću. I dalje stojim pri tome da je nelogično da predsjednik Republike "lično ide u Mrkonjić" da bi doveo trećeg plejmejkera. Ne kažem da se to nije desilo, nego da ja sumnjam u to.

Kao drugo, izrazio sam čuđenje što ti, kao forumaš kojeg izuzetno cijenim, na takav način formulišeš post. Baš zato što nikad ne miješaš politiku u sport, zato mi je i bilo čudno. Ko je i riječi rekao o dolijetanju i slijetanju bilo koga s vlasti?! Ja ne.

Mislim da se radi o običnom nesporazumu.

Nego, izgleda da je pitanje startne četvorke riješeno. Ako je vjerovati kapitenu Dozetu i njegovim tvitovima.
Milan Dozet‏@DozetM
Broj 8 je našao svog vlasnika.Veličina dresa ostaje ista.Dobro došao nazad.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 avg 2013, 21:10

http://www.****/a605952/Sport/Kosar ... staje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 15 avg 2013, 01:15

igokea od ove sezone nastupaće pod novim, redizajniranim grbom. Dosadašnji grb u obliku slova IK je promijenjen, pa će se na novom logu kluba nalaziti košarkaška lopta, preko koje će biti mapa Republike Srpske.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 15 avg 2013, 09:31

Igosss je napisao/la:igokea od ove sezone nastupaće pod novim, redizajniranim grbom. Dosadašnji grb u obliku slova IK je promijenjen, pa će se na novom logu kluba nalaziti košarkaška lopta, preko koje će biti mapa Republike Srpske.
slika

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.