Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
E jesam li ja okrenuo da gledam, ermin skrivi penal 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da ovaj Hoffman ima više od 40kg ne bi bio penal. 
e je.bi ga Bico,,odmah me s.****hroni je napisao/la:stvarno stetazbog primljenog gola,,,,Ermin fantastican do sada,,jos da je uspio dokučit ovo iz gola bio bi buum,,,,ogroman broj dobrih intervencija imao,,ipak Dortmund je ovo,,,,,,,,mislim da ce zacementirat mjesto stopera u repci,,uz Spahu naravno,,,,,djeluje prije svega nevjerovatno pouzdan
urekli ste covjeka... fudbal je to... mozes 90 minuta biti fantastican, pa da u 2 minute sudacke nadoknade sve useres i iz plusa odes u isto toliki minus... 
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
2-0
2-1
Bico penal
2-0
2-1
Bico penal
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Mislim da mu u klubu niko nece prigovoriti nista za onaj penal, dok ovdje ocekujem nekoga da kaze da je on krampa.
Edhem dobar,jasno je da je najkvalitetnije rjesenje za uparivanje sa Spahom dok ovaj jos moze da ga nauci mnogo cemu jos da bi ga jednog dana dostojno zamjenio.Penal pa sta,imao je ibor ili sa pusti siguran gol ili da ga srusi.
Solomon odličan, u džep je stavio napad Dortmunda
a penal, pa ebeš ga, sranja se dešavaju 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prvo tvrdo c a drugo meko...A trece?Vidi fakat ima treceJTS je napisao/la:Solomon odličan, u džep je stavio napad Dortmundaa penal, pa ebeš ga, sranja se dešavaju
Dobar je bico , steta mu za klub 2 tekme su izgubili a relano mogli su veoma lako imat 4 boda na svom kontu. No fudbal je fudbal , samo da im ne padne samopouzdanje igraju pravo fino bice ako ovako budu igrali protiv slabijih ekipa bodovi ne bi trebali doc u pitanje... Steta stvarno i za povredu onog napadaca vidi se da im fali. Sta je tu je 
[quote="JTS"]Solomon odličan, u džep je stavio napad Dortmunda
a penal, pa ebeš ga, sranja se dešavaju
[/quote]

- DonCorleone
- Kontakt:
Braunschweig ispada iz lige, a na Bicakcicu je da odigra sezonu zivota i proda se u standardan klub iz Bundeslige u cemu ce mu nadam se pomoci nastupi iz reprezentaciji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Braunschweig ispada? Oni ti sigurno nece ispast,od njih se tek mogu ocekivat dobre partijeDonCorleone je napisao/la:Braunschweig ispada iz lige, a na Bicakcicu je da odigra sezonu zivota i proda se u standardan klub iz Bundeslige u cemu ce mu nadam se pomoci nastupi iz reprezentaciji.
Bicakcic danas prilicno dobar protiv jake BVB,ima malu manu,a to je iznosenje lopte iz svog sesnaesterca to mu je slabija strana,ali mlad je,doce i to na svoje i Spahic u njegovim godinama nije bio nista bolji....Bicakcic treba jos puno raditi,nastaviti se boriti iz utakmice u utakmicu,popravljati nedostatke i za koju godinu imamo odlicnog stopera! jaca strana mu je skok igra i izbijanje lopte protivniku klizecim startom,mada je to malo rizicno zbog kartona,ali mu to zasad dobro ide.... sve u svemu danas prilicno dobar,ali ekipa mu je dosta losa i vjerovatno ispadaju iz lige...
Evo ja te u ime svih forumasa molim da vise ne gledasVedad87 je napisao/la:E jesam li ja okrenuo da gledam, ermin skrivi penal
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- EdenHazard
- Kontakt:
Od glumca do štopera - Solomon Bičakčić 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ovaj lik treba da radi na svojoj kondiciji. Sve tri utakmice sto sam gledo sa njim (2 x za klub i 1 x za BiH), drasticno mu nivo igre padne u drugom poluvremenu.
Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?
Gdje ti živiš???Igro je on jarane protiv USAskile je napisao/la:Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu je momak, Bicakcicu jos nije gotov pasos, jer mu protiv USA nije bio potreban jer je bila prijateljska, dok za kvalifikacijsku treba i pasos. Susic je rekao da bi sve trebalo biti sredjeno do meca sa Slovacima.adisice je napisao/la:Gdje ti živiš???Igro je on jarane protiv USAskile je napisao/la:Da li mu je gotov pasoš, bliže se kvalifikacijske utakmice ?
Trenutno korisnika/ca: 231983, Blank123, Edincapitano, Google [Bot], RightBack i 27 gostiju.