Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
neka united da 50 milja evrica za ozila i moze ici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@rio Telegraf nikad u životu ne može biti u rangu s Meilom i tako tim. Oni su uz Times najbolje otočke novine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma i nisu, Guardian i Times su klasa za sebe, svi drugi su ispod njihBelmin6 je napisao/la:@rio Telegraf nikad u životu ne može biti u rangu s Meilom i tako tim. Oni su uz Times najbolje otočke novine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
vjeruj, nisu oni bezveze prvi prenjeli mirovinu Fergusonu, ali da ne spamamo temu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma i nisu, Guardian i Times su klasa za sebe, svi drugi su ispod njihBelmin6 je napisao/la:@rio Telegraf nikad u životu ne može biti u rangu s Meilom i tako tim. Oni su uz Times najbolje otočke novine.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mene ne bi cudilo kad bi Ozil htio otici, a ne bi ga nesto puno ni krivio.
On u ovom Realu moze igrati samo jednu poziciju, a ona je rezervisana za Isca..
On u ovom Realu moze igrati samo jednu poziciju, a ona je rezervisana za Isca..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- legenda reala
- Kontakt:
Plaćenici, vidiš da svi drkaju na Mourinha i Ronalda, sad su počeli na BaleaMElloo je napisao/la:*ebo vas Bale vi zaboravili sta je veceras
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Zato Liverpool tri godine ni Evropa ligu ne može izboriti. Ajde ****.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nemam ja sta pokretati peticiju, Liverpool ne placa igrace vise od cijene za koju misle da je realna. Realna cijena ovog Balea je ni u pola koliko Real nudi. Ako su za Suareza davali 45 miliona eura ne znam zasto za Balea daju 99, ali eto, koriste levate maksimalno.
Bale i Ronaldo? To ce samo limitirati jednog od njih, vjerovatno Velsanina.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
http://www.marca.com/2013/08/22/futbol/ ... 74075.html" onclick="window.open(this.href);return false;RickBlaine je napisao/la:Jesi to na fejs buku procitoandro234 je napisao/la:Raul ce veceras nositi 7 dok ce Ronaldo uzeti 11
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Isco
Ozil Bale Ronaldo
perverzije jbt,može i Benz ponekad uskočit 
Ozil Bale Ronaldo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
La confirmación oficial del fichaje de Bale por el Madrid ya es cuestión de horas. El acuerdo entre clubes es total, pero hoy es el día del homenaje a Raúl. Mañana será el del galés, el fichaje más caro de la historia: 99 millones.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
RickBlaine je napisao/la:99 millones.
- RickBlaine
- Kontakt:
Pa ja, Pero rek'o da je 100 puno :kava:
800 miliona kuna.
800 miliona kuna.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Koji trol jbt
"100 miliona se cini kao previse"
Florentino.
pa plati 99
"100 miliona se cini kao previse"
Florentino.
pa plati 99
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Gospodin veliki.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
Ja sam čuo da će mu ga Pero popušit', bez uslova.RickBlaine je napisao/la:Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
to ce ostaviti vama prljavim kulesimamandraX je napisao/la:Ja sam čuo da će mu ga Pero popušit', bez uslova.RickBlaine je napisao/la:Ja sam cuo da ce Levy vratit 20 miliona Peri ako Bale ne zabije 35 golova ove sezone.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.