Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- ronweasley
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Što ovaj španski komentator spominje Suareza? 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- EmirSioux89
- Kontakt:
Samo da pitam koji je broj Ronaldo nosio na utakmici i jel ovo oprostajna od Raula utakmica?
Bio sam na moru do juce, samo sam pratio United u kojem se nista bitno ne desava pa sam malo sve pogubio...
Bio sam na moru do juce, samo sam pratio United u kojem se nista bitno ne desava pa sam malo sve pogubio...
Manchester United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
GRANDE RAUL!
Koliko vas navija da Real primi gol,al pod uvjetom da ga da Raul?
Il je to do mene...
Il je to do mene...
ja istoDzoni je napisao/la:Koliko vas navija da Real primi gol,al pod uvjetom da ga da Raul?
Il je to do mene...
Koji je fakin ovaj Jese. 
- KapioFootball
- Kontakt:
- RealMoudrid
- Kontakt:
Raulova oproštajna.EmirSioux89 je napisao/la:Samo da pitam koji je broj Ronaldo nosio na utakmici i jel ovo oprostajna od Raula utakmica?
Nosio je 11.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
sta je sa ovim Madridistama,nije valjda zatisje pred buru(Balea)samo 3-4 madridiste su online
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- tyler durden
- Kontakt:
Steta sto ce izgubit mjesto u ekipi.Dzoni je napisao/la:Koji je fakin ovaj Jese.
Nadajmo se da nekom cudu.tyler durden je napisao/la:Steta sto ce izgubit mjesto u ekipi.Dzoni je napisao/la:Koji je fakin ovaj Jese.
Kako je istegobio Raula na kraju utakmice za dres
Bas zapeo,a i vidi se da mu je stalo da dobije taj komad tkanine od svog idola,s kojim eto nikad nije igrao.
Koliko samo postovanja veceras na SB,NEVJEROVATNO.
Edit:evo dobio je.

Stara i nova "sedmica"

dva kapitena

ostavljam vam u amanet

Raul Gonzales Neponovljivi Blanco.

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajd bar vas culesi neće više pljuvati što Raulu niste priredili oproštaj u bijelom dresu 

Real Madrid could lie about Gareth Bale's transfer fee in order to keep Cristiano Ronaldo happy. (****: Sky Sports' Guillem Balague)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jese je stvarno majstor, to ne treba sporiti. Onako odigrati u Castilli, i ovako odlučno igrati za seniorsku ekipu kad god dobije šansu... velika je šteta što je backup Ronaldu.
Kad bi barem Di Maria napustio Real ako Bale dođe, tad bismo barem imali neku nadu da će Castillas opet izroditi nekog Raula. Mada je on neponovljiv. Da dođe neko ko će sto puta imati bolji učinak od njega, Raul je jednostavno Raul - najveći igrač u historiji Real Madrida i najveći španski igrač svih vremena.
Kad bi barem Di Maria napustio Real ako Bale dođe, tad bismo barem imali neku nadu da će Castillas opet izroditi nekog Raula. Mada je on neponovljiv. Da dođe neko ko će sto puta imati bolji učinak od njega, Raul je jednostavno Raul - najveći igrač u historiji Real Madrida i najveći španski igrač svih vremena.
2012/2013
Ne pogledah zadnjih 10 miunta i imadoh sta vidjeti Jese
Bale Isco Ronaldo
Jese
ili zasto ne
Bale Isco Jese
Ronaldo
Bale Isco Ronaldo
Jese
ili zasto ne
Bale Isco Jese
Ronaldo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nemoguce je opisati ovu utakmicu, sve je bilo:

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bilo je vjerovatno, al neka opet...

najjača odbrana uz one Kahnove i Buffonove jednom rukom nakon jakih šuteva

najjača odbrana uz one Kahnove i Buffonove jednom rukom nakon jakih šuteva
http://www.marca.com/2013/08/22/en/foot ... 84411.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U ponedjeljak ili utorak ce Bale biti sluzbeno predstavljen madridskoj javnosti. Tako barem tvrdi Balague.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.